Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok güzel olmuş ama.Abi ls2 den memnun musun ?

ben benim ls2 den memnunum ama eşimdede var ondan memnun değiliz... bendeki rüzgar falan almıyor ama eşimdeki alıyor... sanki farklı kalıp.. sedat 57 de vardı oda çok fazla rüzgar alıyordu ama mahony niçkli arkadaş var onunkide rüzgar almıyor.. ben memnunum ama:... bendeki sağlam çıktı...:mrgreen:

kilometresi oırjinalse yaşına göre alına bilir.. ama yakından detaylı dinlemek lazım almak için.... dinleyeceksin.. gezeceksin alacaksın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

uvex kesinlikle alma ben tavsiye etmiyorum.. bak lazer parasını fazlasıyla hak ediyoır....

Model yılı 2011
Tamamen orjinal
3.700 Km'de
Siyah O Tam bir Karizma..
Max Hız 125 Km
Karşınızda Makinamm
Gece çekimlerinde biLe süper benim aşkım :):cyclopsan

fotoraf0007u.jpg

fotoraf0013p.jpg

fotoraf0023x.jpg

fotoraf0029p.jpg

Korna(siren) kırıldı bantladım yarın gidip monte ettiricem sırıtıyor :)
7609.jpg

topuzlarda ne yakıştı ama tekerede rahat geliyor :)

Daha yapılıcak çok şey var Coming Soon :wiinkk:

Son düzenleme:
kilometresi oırjinalse yaşına göre alına bilir.. ama yakından detaylı dinlemek lazım almak için.... dinleyeceksin.. gezeceksin alacaksın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

uvex kesinlikle alma ben tavsiye etmiyorum.. bak lazer parasını fazlasıyla hak ediyoır....

Abi uvex güzel gibi ne sorunu varmış birde uvex bugu yapmıyor dıyorlar lazerın sayfasındada çekiştiriyolar lazeri buğu yaparmı lazer ?

Recai motor ::arrow:: :p

uvex mrüzgar alıyor buğu yapıyor ve iç mazemesi çok dandik.. .. ben tavisye etmiyorum...

ha birde yanlış hatırlamıyorsam irfanda kullanıyordu ve memnun değildi... şuan msn de yok gelince tekrar sorar yazarım..

Abi uvex güzel gibi ne sorunu varmış birde uvex bugu yapmıyor dıyorlar lazerın sayfasındada çekiştiriyolar lazeri buğu yaparmı lazer ?

Recai motor ::arrow:: :p

Gel yakından gör beğenmezsen Çöpe atarımm Test edildi onaylandıı uniqecimmm :) Kızlar öyle demiyo ama bilemicemmm :p ( Herkesin motor ortada etikete gerek yook :queen:)

Faceden yazıyorum cevap vermıyon :)

O kızlar salak o zaman :p:p

Sende bi yanlışlık var antalya burasıııı :p Benim motorum ciqer kim ne derse desinn orjinal haliyle 120 km zorlanmadan net :) şekli zaten ortada ki daha tamamlıyamadım kafa değişicek egzoz karbon kaplanıcak bi sürü şey var aklımda Coming soon Ben kaçar :cat:

Sende bi yanlışlık var antalya burasıııı :p Benim motorum ciqer kim ne derse desinn orjinal haliyle 120 km zorlanmadan net :) şekli zaten ortada ki daha tamamlıyamadım kafa değişicek egzoz karbon kaplanıcak bi sürü şey var aklımda Coming soon Ben kaçar :cat:

resim bekliyoruz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------

Faceden yazıyorum cevap vermıyon :)

face bu arala bi acayip..

sen tekrar ekle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar