selam arkadaşlar nasılsınız....
iyiyiz Allah a şükür abi sen nasılsın
selam arkadaşlar nasılsınız....
iyiyiz Allah a şükür abi sen nasılsın
biz napalım ramazancım.üniversite mezunu 2 yabancı dil bilen bir adamım bende işsisizim.mart başı en geç başlayacağım yeni işime.
ayrıca bende grip oldum arkadaşlar.motora fazla bindim galiba dün akşamdan beri ateşler içinde yatıyorum.
2 yıllık muhasebe mezunuyum... işletme 3, sınıftan terk..... 6 yıl kuryelik 5 yıldan beride kamyon tır şöförlüğü yaptım... aynı kadere sahipiz...
iyi allaha şükür... pazartesi gününden beri işsiz boş boş gezen biriyim..... yata yata kavun karpuz büyütcem..zaten göbek mevcut..
biz napalım ramazancım.üniversite mezunu 2 yabancı dil bilen bir adamım bende işsisizim.mart başı en geç başlayacağım yeni işime.
ayrıca bende grip oldum arkadaşlar.motora fazla bindim galiba dün akşamdan beri ateşler içinde yatıyorum.
abi sende iş yoksa yürüyüşe çık spor yap biraz erit göbeği
göbek benden memnun beni bırakmaz....:queen::queen::queen::queen:
abi sende iş yoksa yürüyüşe çık spor yap biraz erit göbeği
göbek benden memnun beni bırakmaz....:queen::queen::queen::queen:
o zaman iş başka abi bırakmayanı sen bırakma :queen::queen:
yeni gördüm fatih.özel mesaj yazdım sana.
sen antalyayı ne kadar biliyorsun?nereleri gördün nereleri görmedin?
tamam verdim bilgilerimi fatih.ben erol bu arada.hayvanat bahçesine 4-5 ay önce gittim.
2 kaplan 2 erkek aslan 1 dişi aslan 1 puma vardı görmeye değer.valla biraz ayip kaçacak ama düden şelalasine gitmeyeli 15 sene olmuştur.aksu yolunda bir sapak var.sol düdene sağ kurşunlu şelalesine gider.kundu sahili konyaaltı sahili oraları biliyormusun?
yok abi ben antalyaya sınavım olursa anca öğle gidiyordum o yüzden de gezecek vaktim ve çevrem olmadığı içinde geri geliyordum ancak konya altı plajını uzakdan yani yoldan görmüştüm erol abi işte gezdirirsen görmüş olacaz inş.
cumartesi konuşalım fatih.hem senin durum kesinleşsin.ben aslında boşum ama hasta annemi eşimle yanımıza aldık.arasıra doktora gitmem gerekiyor birde güzel bir işe başvurmuştum.haber bekliyorum onlardan turizm ile ilgili çat diye arayıp gel diyebilirler.
cumartesi konuşuruz![]()
ufak tefek var.hallederiz onları sorun değil.sen fotoğraf makinası getirmeyi unutma:cherry:
Arkadaşlar hepinizden affola belki burası yeri değil ama birşey sormak istiyorum yamaha ybr 125 lik motoruma castrol 15w -40 yağ kullanıyorumda yanında ek olarak 444 motor koruma yağından ilave ederek kullansam bi zararı olurmu acaba ??
kışın çok kalın gelecektir..hatta yazında...