Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

biz napalım ramazancım.üniversite mezunu 2 yabancı dil bilen bir adamım bende işsisizim.mart başı en geç başlayacağım yeni işime.

ayrıca bende grip oldum arkadaşlar.motora fazla bindim galiba dün akşamdan beri ateşler içinde yatıyorum.

biz napalım ramazancım.üniversite mezunu 2 yabancı dil bilen bir adamım bende işsisizim.mart başı en geç başlayacağım yeni işime.

ayrıca bende grip oldum arkadaşlar.motora fazla bindim galiba dün akşamdan beri ateşler içinde yatıyorum.

2 yıllık muhasebe mezunuyum... işletme 3, sınıftan terk..... 6 yıl kuryelik 5 yıldan beride kamyon tır şöförlüğü yaptım... aynı kadere sahipiz...

2 yıllık muhasebe mezunuyum... işletme 3, sınıftan terk..... 6 yıl kuryelik 5 yıldan beride kamyon tır şöförlüğü yaptım... aynı kadere sahipiz...

sıkma canını istanbul gibi yerdesin orda çok iş bulunur.aslında şu an işim varda çalıştığım otel tadilatta.mart başı açılcak sözde bakalım.

motor konusuna gelince.özellikle eşim artçım iken 3.viteste ilerliyorum mesela önüme araba çıkıyor.frenliyorum.vitesi 2 ye düşürüyorum.tabi bu arada oldukça hız kaybettim.tekrar gazlayınca bazen stop ediyor.motorun gücü yetmiyor.o esnada direk birede vites düşmüyor.2de kalıyor.motorda mı sorun var?motor rodajda olduğundan gücü mü yetmiyor?yoksa hala kullanmayı öğrenemedim mi ben beyler?

iyi allaha şükür... pazartesi gününden beri işsiz boş boş gezen biriyim..... yata yata kavun karpuz büyütcem..zaten göbek mevcut..

:D abi sende iş yoksa yürüyüşe çık spor yap biraz erit göbeği

geçmiş olsun hemşo inş. en kısa zamanda işe de başlarsın birde hemşo Antalyaya gelmiyi düşünüyorum pazar günü oraları gezmek için hava güzel olacakmış hava durumuna göre sana özelden mesaj yazdım baktın mı :D

yeni gördüm fatih.özel mesaj yazdım sana.

sen antalyayı ne kadar biliyorsun?nereleri gördün nereleri görmedin?

yeni gördüm fatih.özel mesaj yazdım sana.

sen antalyayı ne kadar biliyorsun?nereleri gördün nereleri görmedin?

abi antalyanın sadece hayvanat bahçesine bir sefer gittim diğer başka güzel yerlerine gitmedim o yüzden gelip gezmeyi düşünüyorum tabi senin yardımın sayesine sana telimi ve msn mi yazdım abi buradan ulaşabilirsin bana sende verirsen bende sana ulaşırım :D

tamam verdim bilgilerimi fatih.ben erol bu arada.hayvanat bahçesine 4-5 ay önce gittim.
2 kaplan 2 erkek aslan 1 dişi aslan 1 puma vardı görmeye değer.valla biraz ayip kaçacak ama düden şelalasine gitmeyeli 15 sene olmuştur.aksu yolunda bir sapak var.sol düdene sağ kurşunlu şelalesine gider.kundu sahili konyaaltı sahili oraları biliyormusun?

tamam verdim bilgilerimi fatih.ben erol bu arada.hayvanat bahçesine 4-5 ay önce gittim.
2 kaplan 2 erkek aslan 1 dişi aslan 1 puma vardı görmeye değer.valla biraz ayip kaçacak ama düden şelalasine gitmeyeli 15 sene olmuştur.aksu yolunda bir sapak var.sol düdene sağ kurşunlu şelalesine gider.kundu sahili konyaaltı sahili oraları biliyormusun?

yok abi ben antalyaya sınavım olursa anca öğle gidiyordum o yüzden de gezecek vaktim ve çevrem olmadığı içinde geri geliyordum ancak konya altı plajını uzakdan yani yoldan görmüştüm erol abi işte gezdirirsen görmüş olacaz inş.

yok abi ben antalyaya sınavım olursa anca öğle gidiyordum o yüzden de gezecek vaktim ve çevrem olmadığı içinde geri geliyordum ancak konya altı plajını uzakdan yani yoldan görmüştüm erol abi işte gezdirirsen görmüş olacaz inş.

cumartesi konuşalım fatih.hem senin durum kesinleşsin.ben aslında boşum ama hasta annemi eşimle yanımıza aldık.arasıra doktora gitmem gerekiyor birde güzel bir işe başvurmuştum.haber bekliyorum onlardan turizm ile ilgili çat diye arayıp gel diyebilirler.

cumartesi konuşuruz:)

cumartesi konuşalım fatih.hem senin durum kesinleşsin.ben aslında boşum ama hasta annemi eşimle yanımıza aldık.arasıra doktora gitmem gerekiyor birde güzel bir işe başvurmuştum.haber bekliyorum onlardan turizm ile ilgili çat diye arayıp gel diyebilirler.

cumartesi konuşuruz:)

tamam abi motordan bir sıkıntın var mı abi arada yazıyon da

ufak tefek var.hallederiz onları sorun değil.sen fotoğraf makinası getirmeyi unutma:cherry:

Arkadaşlar hepinizden affola belki burası yeri değil ama birşey sormak istiyorum yamaha ybr 125 lik motoruma castrol 15w -40 yağ kullanıyorumda yanında ek olarak 444 motor koruma yağından ilave ederek kullansam bi zararı olurmu acaba ??

Arkadaşlar hepinizden affola belki burası yeri değil ama birşey sormak istiyorum yamaha ybr 125 lik motoruma castrol 15w -40 yağ kullanıyorumda yanında ek olarak 444 motor koruma yağından ilave ederek kullansam bi zararı olurmu acaba ??

kışın çok kalın gelecektir..hatta yazında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar