Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hacı bunlar bizim düzce resimleri değilmi yaw......... yolda kamyonlara yapışıp gitmiştik hani donuyorduk....

siyah olan ybr hanginizin
siyah çok yakışıyor gibi ybrye
fotolar benim pcyi hoşaf etti kotamı doldurdu bu fotolar biraz küçültüp koysaydınız :)

hacı bunlar bizim düzce resimleri değilmi yaw......... yolda kamyonlara yapışıp gitmiştik hani donuyorduk....

aynen dedigin gibi bizim donarak yaptigmiz nacizhane gezimiz:queen::queen:

siyah olan ybr hanginizin
siyah çok yakışıyor gibi ybrye
fotolar benim pcyi hoşaf etti kotamı doldurdu bu fotolar biraz küçültüp koysaydınız :)

siyah ybr benim:wiinkk:syah gercekten yakişiyor bu motora heleki motor benim olunca 2 kat daha yakışıklı oluyor:cherry::queen:

Son düzenleme:
Ortak Siyah Ybr Var Diye Hava Atma Yaw.... Eşim Alınca Kırmızı Aldı.. Yoksa Bende Siyah Düşünüyordum.........

1191_1_b.JPG

95-1645.jpg

keçe sağlamsa zaten pek önemi yok
sac kapak 30000km giderse plastik 40000 gider bilyanın içindeki yağı kurumadığı için

Rulmanları kastediyordun ..
30oooİ geçti hala sağlamlar :cat:

Kumsal41
Fotolar süper ama boyutlar çok büyük sayfa donuyo açılırken :)
800*600 seçersen daha rahat seyir eyleriz :wiinkk:
Böyle ; :p

dsc01854hy9.jpg

dsc01871mf7.jpg

hacı sende varya sag sol kapaklari arka kuruk kapaklarini boyatacagina yan sanayi olarak degiştirsen 60 liraya işi halledeceksin depoyada bi pasta cila çekersin cillop gibi olur boyatsan astari yüzünü gecer yan sanayi olsun tak gitsin beni dinle:cherry:

yok hacı. yan sanayi parçaları hafif sarımtırak kırmızı oluyor. ben 2009 kırmızısı yapcam motoru. :)

cok güzel bir gezi yapmişiz tekerlerimize saglik:mrgreen::cherry:

benim gelemediğim gezi dimi bu :)

bizde tek motor küçük bir gezi yaptık sıcak bir havada çıktık yola

bursanı gocadağın erkek yokuşu çıkışı

soğuktan üşümeye başladık etrafa gaste karton bakıyoz

işte son durak su içmeye gelip içmeden geri döndük

işte ben

kalabalıktı su sırası vardı 10 dakka durduk geri döndük ama içimiz üşümüş soba dahi ısıtmadı

Eyvallah Alper... Eşkişehirde Olacak Yakında.. Bekle Bizi.... Sedat ömer Ve Ben üçümüz Yakında Eşkişehirdeyiz....

yeni başlayan arkadaşlar için süper bir motor ben aldım çok memnunum hiç yolda bırakmadı ve az benzin yiyiyor tavsiye ederim:cat:

Arkadaşlar daha öncede konuşulmuştu eski farlar yeni farlar ybr city'i alsak ve farlara eskisi gibi yapsak kaç paraya patlar?

s.a arkadaşlar
ben aranıza yeni katılıyorum ve hepinizden şikayetciyim sizin yüzünüzden bir adet ybr 125 almak zorunda kaldım çünki o kadar iştahlı anlatmışsınızki insan özeniyor evet bende artık bu kadar şeyden sonra almak zorun da kaldım tabiki.
sonuç olarak gri ybr 125 -09 aldım yaklaşık olarak 2,5 ay kadar oldu. ilk bakımını yaptırdım sadece yağ değiştirdiler şuan 820 km de.

Ayrıca rodaj olarak da şuana kadar 6 bin devri pek geçmedim standart 5 bin diyelim pek nadir olmak kaydıyla 8 bin devri gördüm ve sizinde önerilerinizi bekliyorum hesabın yanlış olma ihtimali yanlış olabilme ihtimali çok az olmakla beraber şehir dışı 50 krş şehiri içi 71 krş yakıyor defalarca denememe rağmen sonuç hep aynı çıkıyor

ayrıca ben ne zaman bu siteye girip yorumları okumaya başlasam alıp ybr mi gidesim geliyor acaba ben piskozdamıyım yok sa connet ticket mı oldum...

s.a arkadaşlar
ben aranıza yeni katılıyorum ve hepinizden şikayetciyim sizin yüzünüzden bir adet ybr 125 almak zorunda kaldım çünki o kadar iştahlı anlatmışsınızki insan özeniyor evet bende artık bu kadar şeyden sonra almak zorun da kaldım tabiki.
sonuç olarak gri ybr 125 -09 aldım yaklaşık olarak 2,5 ay kadar oldu. ilk bakımını yaptırdım sadece yağ değiştirdiler şuan 820 km de.

Ayrıca rodaj olarak da şuana kadar 6 bin devri pek geçmedim standart 5 bin diyelim pek nadir olmak kaydıyla 8 bin devri gördüm ve sizinde önerilerinizi bekliyorum hesabın yanlış olma ihtimali yanlış olabilme ihtimali çok az olmakla beraber şehir dışı 50 krş şehiri içi 71 krş yakıyor defalarca denememe rağmen sonuç hep aynı çıkıyor

ayrıca ben ne zaman bu siteye girip yorumları okumaya başlasam alıp ybr mi gidesim geliyor acaba ben piskozdamıyım yok sa connet ticket mı oldum...

valla dostum ne oldugunu bilmiyoırum ama bende öyle düşük devirde kullansam benim dayimda kmde 5 kuruş yakar:queen::queen::queen::queen:

en kısa zaman da arkaya bi çanta düşünüyorum 50 lt lik çok büyük olur sanırım sizin tavsiyeniz nedir kaç lt lik almak gerekir ve önerebileceğiniz bir ürün varmı.::saskin::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar