Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

35 litrelik bir çanta gayet ideal olur 50 litre biraz abartiya kaçabilir:p:cherry::mrgreen:

evet doru sölüyosun ben en iyisi o litrelerde bir şey bakayım aslında şuan kafamda iki marka var biri kappa 35 diğeri ise shad 33 dü sanırım kappa olan 180 felan diyolar shad da hemen hemen 100 tl civarı bakalım hangisi alırım bilmiyorum kararsızım.

evet doru sölüyosun ben en iyisi o litrelerde bir şey bakayım aslında şuan kafamda iki marka var biri kappa 35 diğeri ise shad 33 dü sanırım kappa olan 180 felan diyolar shad da hemen hemen 100 tl civarı bakalım hangisi alırım bilmiyorum kararsızım.

çanta olarak kappa ve giwi markalari öncüler yalniz shad markayida yabana atmamak gerek:wiinkk:

acaba ben piskozdamıyım yok sa connet ticket mı oldum...

Sizinde kanınıza ybr virüsü bulaşmış ondandır :p Bu arada

Connect ticket olmak ne demek :)

Kusura bakmayın baktımda birşey anlamadım :cyclopsan Uyumlu her kelime yerleştirebilirmiyiz boşluklara ?*

connect ticket olmak :D heralde dermansız bir derde yakalanmak yada ne bileyim işte kopmamak hatta kopamamak üzere bağlanmak demek olabilirmi acaba.
tek tanımı bu heralde işten geliyorum ve zamanımın büyük bir kısmını ybr ile ilgili yorumları okuyarak geçiriyorum hatta gece uyku tutmadığı zamanlarda yine oturuyorum nete yine ybr yine ybr
eğer işim engel olmasa türkiye turuna bile çıkmayı düşününüyorum tabiki sizlerin deneyimlerinize çok ihtiyacım var aranızda olmaktan çok memnunum...

Son düzenleme:
O zaman sizde harbi ybrci olmuşsunuz :cherry::cherry:
Ybr savaşçıları arasına hoşgeldiniz..:cherry:

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 hafta önce Ybr125'imi alarak aranıza katıldım.
Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var. Kask almak üzere araştırma yapıyorum. Güvenlik açısından kapalı kasklar öneriliyor. Ama Ybr125 için kapalı kasklar, gözüme biraz büyük ve kaba geliyor. Çeneden açılır kask veya açık kasklardan almayı düşünüyorum. Karar aşamasında Ybr125 kullanıcılarının genel eğilimi (Kapalı?çeneden açılır?açık? marka?) hakkında bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
Saygılar...

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 hafta önce Ybr125'imi alarak aranıza katıldım.
Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var. Kask almak üzere araştırma yapıyorum. Güvenlik açısından kapalı kasklar öneriliyor. Ama Ybr125 için kapalı kasklar, gözüme biraz büyük ve kaba geliyor. Çeneden açılır kask veya açık kasklardan almayı düşünüyorum. Karar aşamasında Ybr125 kullanıcılarının genel eğilimi (Kapalı?çeneden açılır?açık? marka?) hakkında bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
Saygılar...

öncelikle aramıza hoş geldin... biraz pahalı ama nolan n 102 veya nolan n 103 almanı öneririm...çok güzel ve kullanışlı bir kasktır... çene açılır tip.... ama 300 euro gibi bir fiyat talar....

Bende aldım YBR'mi ikinci el ama çok temiz bir alet :) Bir iki ufak sorunu vardı onları da hallettik :) yakında resimleri de ekleyeceğim :)

YBR ...yaşam biçimi :)

hayirli olsun teknik destek için tek teker ramçodan yedek parca konusundada benden yardim alabilirsin elekronik arizalar hakkindada lokmanhekimden tavsiyeler alabilirsin iyi günlerde kullanmandilegiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar