hacı bunlar bizim düzce resimleri değilmi yaw......... yolda kamyonlara yapışıp gitmiştik hani donuyorduk....
hacı bunlar bizim düzce resimleri değilmi yaw......... yolda kamyonlara yapışıp gitmiştik hani donuyorduk....
siyah olan ybr hanginizin
siyah çok yakışıyor gibi ybrye
fotolar benim pcyi hoşaf etti kotamı doldurdu bu fotolar biraz küçültüp koysaydınız![]()
![]()
![]()
keçe sağlamsa zaten pek önemi yok
sac kapak 30000km giderse plastik 40000 gider bilyanın içindeki yağı kurumadığı için
hacı sende varya sag sol kapaklari arka kuruk kapaklarini boyatacagina yan sanayi olarak degiştirsen 60 liraya işi halledeceksin depoyada bi pasta cila çekersin cillop gibi olur boyatsan astari yüzünü gecer yan sanayi olsun tak gitsin beni dinle:cherry:
cok güzel bir gezi yapmişiz tekerlerimize saglik:mrgreen::cherry:
yok hacı. yan sanayi parçaları hafif sarımtırak kırmızı oluyor. ben 2009 kırmızısı yapcam motoru.
benim gelemediğim gezi dimi bu![]()

Eyvallah Alper... Eşkişehirde Olacak Yakında.. Bekle Bizi.... Sedat ömer Ve Ben üçümüz Yakında Eşkişehirdeyiz....
s.a arkadaşlar
ben aranıza yeni katılıyorum ve hepinizden şikayetciyim sizin yüzünüzden bir adet ybr 125 almak zorunda kaldım çünki o kadar iştahlı anlatmışsınızki insan özeniyor evet bende artık bu kadar şeyden sonra almak zorun da kaldım tabiki.
sonuç olarak gri ybr 125 -09 aldım yaklaşık olarak 2,5 ay kadar oldu. ilk bakımını yaptırdım sadece yağ değiştirdiler şuan 820 km de.
Ayrıca rodaj olarak da şuana kadar 6 bin devri pek geçmedim standart 5 bin diyelim pek nadir olmak kaydıyla 8 bin devri gördüm ve sizinde önerilerinizi bekliyorum hesabın yanlış olma ihtimali yanlış olabilme ihtimali çok az olmakla beraber şehir dışı 50 krş şehiri içi 71 krş yakıyor defalarca denememe rağmen sonuç hep aynı çıkıyor
ayrıca ben ne zaman bu siteye girip yorumları okumaya başlasam alıp ybr mi gidesim geliyor acaba ben piskozdamıyım yok sa connet ticket mı oldum...