ne gülüyorsun sedat... yalanmı.... bu motoru 6. ayda aldım 10 ayda yıkadım.... kurye iken senede bir yıkıyordum....
ne gülüyorsun sedat... yalanmı.... bu motoru 6. ayda aldım 10 ayda yıkadım.... kurye iken senede bir yıkıyordum....
en iyisi hacı ben her pazar yikiyodumda ne oluyodu geliyo biri vuruyo çarpiyo içindeki bütün heves gidiyoale::silent:
r:
haklsın valla çok kötü birşeyya allah düşmanımın başına vermesin...
cok zor hacı cokzor 15 gğndğr yaklaşik motorsuzum dün akşam kumsal _41 in motoruna bindimde nasil özlemişim yaw yapiştirdim:queen:lastikleride michelin pilot takmiş yattikça yatasi geliyo insanin:cherry:
cok zor hacı cokzor 15 gğndğr yaklaşik motorsuzum dün akşam kumsal _41 in motoruna bindimde nasil özlemişim yaw yapiştirdim:queen:lastikleride michelin pilot takmiş yattikça yatasi geliyo insanin:cherry:
seadt adamım tozuna zor yetiştim... o ne surat öyle... benim küheylan da iki kişi binince yetişeyim diye canım çıktı valla... ömerin motorda gidiyor ama... hakkını yemeyelim.........:cat:
ii yapmışsınbenmde lastikleri değiştirme zamanım geldi buaralar düşünüyorum bakalım ne alcaıma karar veremedim daha
ybr nin depoda bitek yamaha yazıyodu demi.O yazıda yansıtıcılı beyazdı galiba reklamcı sana aynı yansıtıcılı beyazla aynı boyutta yazar.Orjinali olsa bile bence pahalıdır deymez yani.
bide sökmeden önce bi reklamcıya göster onların işi bu belki üzerindekileri düzgünce söker.
Eskişehirde yamaha bayisi var ise bi oraya sor derim arkadaşım
Abi bak dediğim gibi hiç orjinaliyle felan uğraşma boşuna para bayılırsın git işini güzel yapan bir reklamcıya ver 10 TL bak sana orjinalinin aynısı nasılda yapar :bounce: azmı yaptırdık biz bu yazılardan yaa biliyorumda söylüyorum :cherry:
bayiiler genelde ellerinde bulundurmuyorlar stickerları,sipariş üzerine getiriliyor onuda bekle allah bkle
![]()
CBA Jant sallamıyo fekat arka dişli de stabil durmuyor
osmaniyeli Saç kapaktan kastını anlamadım :S Fotodaki herşey ybrnin orijinal. Arka tekerdeki plastik herhangi bir parça güvensiz olur bence![]()
arkadaşlar, bizim motorun orjinal stickerlarını nasıl temin edebiliriz ? ya da sizlerden sticker bastıran varmı? motoru bi boyatıyım diyorum daacil yardım gerekli. düşme filan yok da dizliklerden dolayı deponun biraz yüzüldüğünü farkettim bugun. hazır kışa girmek üzereyken de parçaları söküp boyatmayı düşünüyorum ama yazılarım da gitmesin istiyorum
yardım bekliyorum sizden.
düzeltme arkadaşlar şöle diyorlar:
becerebilseler söktürcem de.korkuyorum yırtarlar diye
henüz sormadım dostum ama aklımda vardı.
olm çinçon bişey değilki bu? satcağımız zaman adam yazıları farketiği ana motordan şüpelencek. halbuki bişey yok sadece boya yenilemesi o kadar.
[/IMG]