Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ne gülüyorsun sedat... yalanmı.... bu motoru 6. ayda aldım 10 ayda yıkadım.... kurye iken senede bir yıkıyordum....

hacı hemi motor pis pis biniyorsun arada bi yıkıyorsun.. sanki motor sıfır.... acayip oluyor insan......

haklsın valla çok kötü birşeyya allah düşmanımın başına vermesin...

cok zor hacı cokzor 15 gğndğr yaklaşik motorsuzum dün akşam kumsal _41 in motoruna bindimde nasil özlemişim yaw yapiştirdim:queen:lastikleride michelin pilot takmiş yattikça yatasi geliyo insanin:cherry:

cok zor hacı cokzor 15 gğndğr yaklaşik motorsuzum dün akşam kumsal _41 in motoruna bindimde nasil özlemişim yaw yapiştirdim:queen:lastikleride michelin pilot takmiş yattikça yatasi geliyo insanin:cherry:

seadt adamım tozuna zor yetiştim... o ne surat öyle... benim küheylan da iki kişi binince yetişeyim diye canım çıktı valla... ömerin motorda gidiyor ama... hakkını yemeyelim.........:cat:

ii yapmışsın:) benmde lastikleri değiştirme zamanım geldi buaralar düşünüyorum bakalım ne alcaıma karar veremedim daha

seadt adamım tozuna zor yetiştim... o ne surat öyle... benim küheylan da iki kişi binince yetişeyim diye canım çıktı valla... ömerin motorda gidiyor ama... hakkını yemeyelim.........:cat:

valla hacı düzde 4. viteste 100 km hıza kadar cok rahat çikiyor yaw anlamadim gitti benim ybrde 4 te epeybi sıkman lazim 100 görmesi için ömerin makinanin maşşallahi var:p:) ama ben biliyorum onun nasil o kadar süratli gitgiini:cherry::cherry::cherry:

ii yapmışsın:) benmde lastikleri değiştirme zamanım geldi buaralar düşünüyorum bakalım ne alcaıma karar veremedim daha

kumsal_41 gibi paraya kıyarim ben dersen michelin cok güzel ben yaklaşik bi 40 km kullandim begendim açikçasi ama yok ben gariban adamim dersen benim gibi gidip irc yapimi pony marka bi lastik alacaksin onlarda güzel sakuralardan bin kat iyidir yumuşak hamurlu:wiinkk:

Son düzenleme:
lastik parasını kısmayın arkadaşlar boğazdan kıs lastikten kısma
benim duro önteker geçen bi kaydı yeri öptüm ayak koyduğum yer kırıldı
nooldu bizim michelin parası gitti Allah tan kolum filan kırılmadı o zaman ekonomiyi görürdüm işte:queen:

vallaha bende ırc yada metzeler düşünüodum ama şimdi michelin diince michelin de hafife alıncak marka değil yani...fiyat olarak ne kadarki çokmu tuzlu:D

Zincirde aşırı boşalmalar başlar ...
Bakarsınız ki arka dişlide boşluk var..
Sebebi lastik takozlarının eskimesi ;

goruntu5639579815iq4.jpg

goruntu5659569079dz9.jpg

Ve sonra gidilir 10 Liraya orijinal takozlar alınır :mad:

Ve dişli çerçevesine takılır..

dsc017239776385ro3.jpg

CBA

bide bu takozların eskimesi jantın sallanmasınada (yalpamalamasınada) neden oluyor galiba

arka teker bilyasını saç kapak takmayın resimdeki gibi
hem su alabilir hem toz
plastik kapak bilya takın tekere teker keçesi eskirse bilyalarınız toz ve sudan bozulur saç kapakta
yağ-toz keçesi eskimezse zaten sorun yok:p sac da olur plastik te
orjinali sac kapak mı ybr nin

Son düzenleme:
CBA Jant sallamıyo fekat arka dişli de stabil durmuyor
osmaniyeli Saç kapaktan kastını anlamadım :S Fotodaki herşey ybrnin orijinal. Arka tekerdeki plastik herhangi bir parça güvensiz olur bence :)

Son düzenleme:
arkadaşlar, bizim motorun orjinal stickerlarını nasıl temin edebiliriz ? ya da sizlerden sticker bastıran varmı? motoru bi boyatıyım diyorum da :) acil yardım gerekli. düşme filan yok da dizliklerden dolayı deponun biraz yüzüldüğünü farkettim bugun. hazır kışa girmek üzereyken de parçaları söküp boyatmayı düşünüyorum ama yazılarım da gitmesin istiyorum :) yardım bekliyorum sizden. :)

düzeltme arkadaşlar şöle diyorlar:

ybr nin depoda bitek yamaha yazıyodu demi.O yazıda yansıtıcılı beyazdı galiba reklamcı sana aynı yansıtıcılı beyazla aynı boyutta yazar.Orjinali olsa bile bence pahalıdır deymez yani.

bide sökmeden önce bi reklamcıya göster onların işi bu belki üzerindekileri düzgünce söker.

becerebilseler söktürcem de. :) korkuyorum yırtarlar diye :)

Eskişehirde yamaha bayisi var ise bi oraya sor derim arkadaşım

henüz sormadım dostum ama aklımda vardı.:)

Abi bak dediğim gibi hiç orjinaliyle felan uğraşma boşuna para bayılırsın git işini güzel yapan bir reklamcıya ver 10 TL bak sana orjinalinin aynısı nasılda yapar :bounce: azmı yaptırdık biz bu yazılardan yaa biliyorumda söylüyorum :cherry:

olm çinçon bişey değilki bu? satcağımız zaman adam yazıları farketiği ana motordan şüpelencek. halbuki bişey yok sadece boya yenilemesi o kadar. :)

bayiiler genelde ellerinde bulundurmuyorlar stickerları,sipariş üzerine getiriliyor onuda bekle allah bkle

:):)

hatta bazıları grenaj üstünde geldiğini bile sölediler.:)

yazılar bunlar işte:

S718.jpg

IMG0033A.jpg

S672.jpg

Son düzenleme:
CBA Jant sallamıyo fekat arka dişli de stabil durmuyor
osmaniyeli Saç kapaktan kastını anlamadım :S Fotodaki herşey ybrnin orijinal. Arka tekerdeki plastik herhangi bir parça güvensiz olur bence :)

1191_1_b.JPG

95-1645.jpg

keçe sağlamsa zaten pek önemi yok
sac kapak 30000km giderse plastik 40000 gider bilyanın içindeki yağı kurumadığı için

arkadaşlar, bizim motorun orjinal stickerlarını nasıl temin edebiliriz ? ya da sizlerden sticker bastıran varmı? motoru bi boyatıyım diyorum da :) acil yardım gerekli. düşme filan yok da dizliklerden dolayı deponun biraz yüzüldüğünü farkettim bugun. hazır kışa girmek üzereyken de parçaları söküp boyatmayı düşünüyorum ama yazılarım da gitmesin istiyorum :) yardım bekliyorum sizden. :)

düzeltme arkadaşlar şöle diyorlar:

becerebilseler söktürcem de. :) korkuyorum yırtarlar diye :)

henüz sormadım dostum ama aklımda vardı.:)

olm çinçon bişey değilki bu? satcağımız zaman adam yazıları farketiği ana motordan şüpelencek. halbuki bişey yok sadece boya yenilemesi o kadar. :)

[/IMG]

hacı sende varya sag sol kapaklari arka kuruk kapaklarini boyatacagina yan sanayi olarak degiştirsen 60 liraya işi halledeceksin depoyada bi pasta cila çekersin cillop gibi olur boyatsan astari yüzünü gecer yan sanayi olsun tak gitsin beni dinle:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar