recai bi resim çekseydin r6 yı korkutacak ne yaptın egzosa 
kusura bakma ben farketmemişim msn ekledim ben senisana özelden msj attım dönmedin sana özelden msj atarım tekrardan görüşelim![]()
dostum manavgat plakamı o? manavgattamısın?
bende alanya dostum
bi gezi yapsak kurban bayramı tatilinde bütün herkez biyerde toplansa manyak olucak ..
Motorun resimleri var 2-3 sayfa öncesinde videoya alıcam boş zamanımda Hava filtresi Başka bişiye gerek yok ybrde egzosa dokunmadımrecai bi resim çekseydin r6 yı korkutacak ne yaptın egzosa![]()
Aynen ugurumhava filtresi
bi gezi yapsak kurban bayramı tatilinde bütün herkez biyerde toplansa manyak olucak ..
Arkadaşlar selamlar ybr esd hakkında araştırma yapmaktayım şu anda, bazı arkaşlarıma özeldende danıştım sağolsunlar çok yardımcı oldular fakat bikaçyerde okuduklarım biraz canımı sıktı esd şekil olarak çok hoşuma gitti 06 dada ybr sahibiydim zaten, motorda titreşim aşırı tüketim zırıltı vs olduğundan bahsetmiş başka forumdan bir kullanıcı gerçekten böyle bir durum varmıdır esd de geçekten bu tür problemler varmıdır yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kararımda çok etkili olacak link aşşagıda;
http://www.google.com.tr/imgres?img...3%B6t%C3%BCm%C3%BC&um=1&hl=tr&sa=N&tbs=isch:1
Motorun resimleri var 2-3 sayfa öncesinde videoya alıcam boş zamanımda Hava filtresi Başka bişiye gerek yok ybrde egzosa dokunmadım
Aynen ugurum
Antalyaya gelirseniz istediqiniz kadar ybr bulurum :queen:
Ramço bu resme bitiyorum ya çok iyi yakalamışsınız
aykan msn adresimi yolladım sana eklersin:cat:
Arkadaşlar belliki bir hata var bu modellerde bayide övmedi ısrarla city veya daha öncekileri önerdi..
Arkadaşlar belliki bir hata var bu modellerde bayide övmedi ısrarla city veya daha öncekileri önerdi..
ark.da var temmuzda aldı yeni kasa öle çok abarttıkları kadarda iyi değil performans bakımından commuterların bi albenisi olmalı sadece sağlamlık olmamalı AMA ESKİ KASA YBR LER daha iyiydi bunu yanında artıları olmalı CBF 150 VE TVS APACHE BUNLARDAN BİRİ