Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Uniqe hocam o şeritler fosforlu yeşil le sarı olanları maviye dene Çok güzel oluyor sadece tekerlerle hava filtresi kapağına çeksen yeter Senin şeritlerin rengi neydi ?

38398_1497996366636_1135938168_1452808_5041549_n.jpg

Son düzenleme:
ön amörtisörü biraz düşürün 5 cm falan viraflar daha rahat alınıyor : )

ön amörtisörü biraz düşürün 5 cm falan viraflar daha rahat alınıyor : )

Arkayı düşürdüm , Önede el atıcam Seke seke gideriz artık :queen: Yuvarlak kafayla süper olcak motor ya :) Yarın bakıma götürüyorum 500 bakımına 410 km oldu :) Hava filtresini değiştirince garantiden çıkıyor mu motor bilgisi olan var mı ? Servisteki adam hava filtresi bujiyi değiştirirsen garantiden çıkar diye bişiler saçmaladı ?

ybr nin aküsünü sarja bağladım dostlar.. aldığım günden beri yüzümü güldürmedi... 2 günden beri sarjda.... dur bakalım soklamak işe yarayacak diye umuyorum...

recai motorunun açığını buldum :D resim çekerden iyi saklamışsın :cherry:

arkadaşlar ybrleriniz çok güzel allah kaza bela vermesin bu şeritleri söküp tekrar takılabiliyor mu ben hiç takmadım baya güzel de taksam diyorum ileride çıkarırsam tekrar takacak olsam takabilirmiyim yoksa tek takımlık mı oluyor

arkadaşlar ybrleriniz çok güzel allah kaza bela vermesin bu şeritleri söküp tekrar takılabiliyor mu ben hiç takmadım baya güzel de taksam diyorum ileride çıkarırsam tekrar takacak olsam takabilirmiyim yoksa tek takımlık mı oluyor

Ya bildiğin elektrik bantı gibi bişey ya tek takımlık 10 lira bişey ne olucak :)

recai motorunun açığını buldum :D resim çekerden iyi saklamışsın :cherry:
Nerden çıkartıyorsun ugur böyle şeyleri :cherry: yarın senin için resim çekerim

tam sınırda çekmişsin resımlerıde :)
:queen: gecede antalya bi başka canımm Ne zevkli oluyor 5 6 motor gezmek :p
Amin :) Şeritler sökülebiliyor dostum Jantı temızlıyorsun şeritleri çekiyorsun :)
Ya bildiğin elektrik bantı gibi bişey ya tek takımlık 10 lira bişey ne olucak :)

Son düzenleme:
arkadaşlar acil yardım lüftennn...
motorla normal bi şekilde giderken birden gaz yememeye başladı gazı bıraktım stop etti çalıştıramadım jikleyi cektim çalıştı o şekilde eve geldim jikleyi çekince çalışıyo kapatınca direk stop ediyo problem nerde??

recaiiiiii aynalar nerde karşşş çok tehlikeli .. aynasız motora binilmez bea ..

arkadaşlar acil yardım lüftennn...
motorla normal bi şekilde giderken birden gaz yememeye başladı gazı bıraktım stop etti çalıştıramadım jikleyi cektim çalıştı o şekilde eve geldim jikleyi çekince çalışıyo kapatınca direk stop ediyo problem nerde??

Yedeğe düşmüş olmasın ?

sağolun arkadaşlar bende alacam inş. bir sorum daha olacak kusura bakmayın ybr arka teker takozunu değiştiren arkadaşlar ne kadar fiyatı veya takoz fiyatını bilen var mı :D

Arka takoz lastiklerini orta halli takım olarak yan sanai'sini 4 liraya almıştım. 6 ay- 6000 kmdir sağlam.

slm arkadaşlar nedir benim bu yaşlılardan çektiğim bugün birisi 4 yol gibi biyere yaklaşıyorum hızım 40-50 arası şehir içindeyim sol taraftaki yoldan karşıya geçmek istiyen iki araba var benim geldiğimi göre göre öndeki atladı dedim onu kurtarırım nasılsa hızlı geçti çok yaklaştım ki kavşaga bi anda arkasındakide fırlamazmı frenlere öyle bir asıldım ki artık manetler kırılacaktıve elimde kornada kıl payı kurtardım az kaldı adamın arabasının sağ kıçına bindiriyodum kurtardık adam hiç bana bakma bile bakmadan uzaklaşmaya çalıştı sanki ben orda hiç yokmuşum gibi devam etti yoluna görmedi bile beni o an öle sövdümki kask olmasına rağmen yayalardan gençler vardı aman abi tamam sinirlenme dediler baya yüksek sesle sövmüşüm baktım adam hala gidiyo sinirlendim bastım arkasından dövecem kesin kafayı sıyırdım hemen koştum arkasından yanına yaklaştım kornaya basıyom camı aç dedim bi baktım yaşlı dedem yaşında adam bide bu sağırların taktığı kulaklıkdan var hareketleriyle ne oldu felan dedi
cıkarıdm kaskı
-dedim demin bana kaza yaptırıyodun farkındamıydın dedim
- nerde ben görmedim seni hiç
- dedim allaha emanet ol amca bu kulaklarla yola çıkma dedim bastım gittim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar