Çok simitçi işi olmuş be hacı.
kardeş aynen öyle oldu ama milleti gözü üstümde oluyor o hoşuma gidiyor işte
Çok simitçi işi olmuş be hacı.
Uniqe hocam o şeritler fosforlu yeşil le sarı olanları maviye dene Çok güzel oluyor sadece tekerlerle hava filtresi kapağına çeksen yeter Senin şeritlerin rengi neydi ?
ön amörtisörü biraz düşürün 5 cm falan viraflar daha rahat alınıyor : )
recai motorunun açığını buldumresim çekerden iyi saklamışsın :cherry:
arkadaşlar ybrleriniz çok güzel allah kaza bela vermesin bu şeritleri söküp tekrar takılabiliyor mu ben hiç takmadım baya güzel de taksam diyorum ileride çıkarırsam tekrar takacak olsam takabilirmiyim yoksa tek takımlık mı oluyor
Nerden çıkartıyorsun ugur böyle şeyleri :cherry: yarın senin için resim çekerimrecai motorunun açığını buldumresim çekerden iyi saklamışsın :cherry:
Aynalar ?![]()
:queen: gecede antalya bi başka canımm Ne zevkli oluyor 5 6 motor gezmektam sınırda çekmişsin resımlerıde![]()
Aminarkadaşlar ybrleriniz çok güzel allah kaza bela vermesin bu şeritleri söküp tekrar takılabiliyor mu ben hiç takmadım baya güzel de taksam diyorum ileride çıkarırsam tekrar takacak olsam takabilirmiyim yoksa tek takımlık mı oluyor
Ya bildiğin elektrik bantı gibi bişey ya tek takımlık 10 lira bişey ne olucak![]()
AminŞeritler sökülebiliyor dostum Jantı temızlıyorsun şeritleri çekiyorsun
![]()
Ya bildiğin elektrik bantı gibi bişey ya tek takımlık 10 lira bişey ne olucak
arkadaşlar acil yardım lüftennn...
motorla normal bi şekilde giderken birden gaz yememeye başladı gazı bıraktım stop etti çalıştıramadım jikleyi cektim çalıştı o şekilde eve geldim jikleyi çekince çalışıyo kapatınca direk stop ediyo problem nerde??
Yedeğe düşmüş olmasın ?
sağolun arkadaşlar bende alacam inş. bir sorum daha olacak kusura bakmayın ybr arka teker takozunu değiştiren arkadaşlar ne kadar fiyatı veya takoz fiyatını bilen var mı![]()