Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

recai bi resim çekseydin r6 yı korkutacak ne yaptın egzosa :)
Motorun resimleri var 2-3 sayfa öncesinde videoya alıcam boş zamanımda Hava filtresi Başka bişiye gerek yok ybrde egzosa dokunmadım :)
Aynen ugurum :p

bi gezi yapsak kurban bayramı tatilinde bütün herkez biyerde toplansa manyak olucak ..

Antalyaya gelirseniz istediqiniz kadar ybr bulurum :queen:

Arkadaşlar selamlar ybr esd hakkında araştırma yapmaktayım şu anda, bazı arkaşlarıma özeldende danıştım sağolsunlar çok yardımcı oldular fakat bikaçyerde okuduklarım biraz canımı sıktı esd şekil olarak çok hoşuma gitti 06 dada ybr sahibiydim zaten, motorda titreşim aşırı tüketim zırıltı vs olduğundan bahsetmiş başka forumdan bir kullanıcı gerçekten böyle bir durum varmıdır esd de geçekten bu tür problemler varmıdır yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kararımda çok etkili olacak link aşşagıda;

http://www.google.com.tr/imgres?img...3%B6t%C3%BCm%C3%BC&um=1&hl=tr&sa=N&tbs=isch:1

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bugün itibari ile 2007 model ybr'm 40000 km yi devirdi :) nice 40000lere inşAllah

Arkadaşlar selamlar ybr esd hakkında araştırma yapmaktayım şu anda, bazı arkaşlarıma özeldende danıştım sağolsunlar çok yardımcı oldular fakat bikaçyerde okuduklarım biraz canımı sıktı esd şekil olarak çok hoşuma gitti 06 dada ybr sahibiydim zaten, motorda titreşim aşırı tüketim zırıltı vs olduğundan bahsetmiş başka forumdan bir kullanıcı gerçekten böyle bir durum varmıdır esd de geçekten bu tür problemler varmıdır yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kararımda çok etkili olacak link aşşagıda;

http://www.google.com.tr/imgres?img...3%B6t%C3%BCm%C3%BC&um=1&hl=tr&sa=N&tbs=isch:1

sadece bu değil dostum bir çok sorunu olan cıktı ama şans işi belki sen alırsın düzgün çıkar hiç belli olmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

Motorun resimleri var 2-3 sayfa öncesinde videoya alıcam boş zamanımda Hava filtresi Başka bişiye gerek yok ybrde egzosa dokunmadım :)

Aynen ugurum :p

Antalyaya gelirseniz istediqiniz kadar ybr bulurum :queen:

recai sadece hava filterisinmi açtın yoksa bu abarth dediklerindenmi taktın ?

Ramço bu resme bitiyorum ya çok iyi yakalamışsınız

aykan msn adresimi yolladım sana eklersin:cat:

Arkadaşlar belliki bir hata var bu modellerde bayide övmedi ısrarla city veya daha öncekileri önerdi..

Arkadaşlar belliki bir hata var bu modellerde bayide övmedi ısrarla city veya daha öncekileri önerdi..

bayi eski kasaları satmak istediğinden söylemiştir çunku eski kasalarda'da fiyat artttı onlara daha ucuz gelmıstı onceden ellerınde cıkarmaya calısıyorlar,çin çon motor alacagına ybr yenı kasa al çok memnun olursun,motora bınmeyen çok konusuyor ybr topic'inde sürme şansın varsa dene ve gör ,en azından şu aptal motorlardan iyidir, mondial 150 mc, windy s. bu çin çonlar daha yenı cıkmıs adam övüyorda övüyor motoru acaba 1 sene sonra ne olacak motor alcaksan city yada esd alırsın :) çevremde şuanda en az gördüğüm 10 tane ybr esd var adamlar memnun.
laf atanlar motora binmeden konuşmayın duymakla olmuyor bu işler.

Son düzenleme:
ark.da var temmuzda aldı yeni kasa öle çok abarttıkları kadarda iyi değil performans bakımından commuterların bi albenisi olmalı sadece sağlamlık olmamalı AMA ESKİ KASA YBR LER daha iyiydi bunu yanında artıları olmalı CBF 150 VE TVS APACHE BUNLARDAN BİRİ

ark.da var temmuzda aldı yeni kasa öle çok abarttıkları kadarda iyi değil performans bakımından commuterların bi albenisi olmalı sadece sağlamlık olmamalı AMA ESKİ KASA YBR LER daha iyiydi bunu yanında artıları olmalı CBF 150 VE TVS APACHE BUNLARDAN BİRİ

eski kasa ile yanı kasa arasında farklı birşey yok aslında sadece görüntü oalrak değişti motor gücüde aynı benım sinir olduğum motorda titreşim var denmesi,bizde bir önceki kasadan iyi demiyoruz sadece görüntü olarak iyi denilebilir tabi herkesın zevkı farklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar