Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu grupta çok güzelmiş recai sen takılmıyormusn bunlarla,motorlar çok güzel jantı yeşile boyamışlar yada jant şeridimi var bazı videolarda güzel ve kalın görünüyorlar heralde boya ?
Yok ugurum ben takılmıyorum(Yalnızlığı severim ) ama arkadaşlarım var gurupta örenirim şeritleri senin için :) antalyaya gelirsen gezileri falan oluyor bu arkadaşların katılırız seninle istersen Sen gel yeterki bi türlü getiremiyoruz seni antalya merkeze :queen:
Bu arada gurupla alakam yoktur :)
çıldırmış bunlar ne kask ne trafiği kaale alma :silent:

Biraz bak resimlere falan çıldırırsın zaten Adam ters şekilde bel veriyor şaka maka oda bi ustalık Ölümden korkmuyorlar baksana..:p Genelde ayna ve kaskla kullanıyor gene..Allah akıl fikir versin ne diyelim :) Ben caddeye çıktığımda her zaman kask takarım..Sokak arasında takmıyorum yalan sölemiyim..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar öncelikle forumu eskiden sürekli takip ederdim araba aldıktan sonra 2 3 aydır takip edemiyorum arabamı sattım motor almak istiyorum arkdasımda ybr var 3 senedir kullanıyor. cok memnun ama benm aklım honda cbf 150 de kaldı ikisi arasında kaldım bana avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsanız sevinirim belki bu soruyu soran 100lerce kişi olmustur ama tekrar yardımcı olursanız cok sevinirim arkdaslar antalyada yasıyorum 21 yasındayım 1.78 boy 76 kg yum :bounce:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bugün itibari ile bir arkadaşıma ybr aldık aklında cbf vardı bütçesi yetmediği için ybr ye geçiş yaptı ama iyide yaptı :)

sizin olay ankaradaki ybr lerin egzosunu soba borusu gb yapmalarına benzemiş :)

keşke bi ybr em olsada eksozu ankaralı olsa:cherry: trafikte çok işe yarıyor o eksoz zafer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

Ramço bu resme bitiyorum ya çok iyi yakalamışsınız

aykan msn adresimi yolladım sana eklersin:cat:

eeeee kimin A580 i çekti aga :):cherry::cherry:

keşke bi ybr em olsada eksozu ankaralı olsa:cherry: trafikte çok işe yarıyor o eksoz zafer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

eeeee kimin A580 i çekti aga :):cherry::cherry:

GİT ULAN BU FORUMDAN SATTIN DAYIYI O KADAR EMEĞİM VARDI DAYI ÜZERİNDE....:queen::queen::queen::p:p:p:p:p:p

merhaba arkadaşlar bugün birşey farkettim ne olduğunu anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim benim ybr nin arka stop lambası hiç sönmüyor hep biraz sönük olarak yanıyor öle duruyor(frene basmadan) dedimki hani frene basınca parlar birazdaha arka frene bastım parlamadı ön frene bastım parlamadı sizce ampul mü yandı yoksa frenler basılımı kalıyor acaba ne yapmam lazım bi yardım edermisiniz

arka veya ön fren müşürü bozuk olabilir. arka stop lambasının kablolarında şase olaiblir.

arka frenlere baktım kampanımı diyolar ona yuvarlak onlar bitmiş bunun etkisi olabilirmi sizce elektrik tesisatından anlamam o yüzden ona bakmadım bide arkada tek ampul var bide aklıma gelmişken şunu sorayım ampul arka stop lambası yani sürekli yanması arka stoplambasının onundekı kırmızı plastiği eritiyor diye birşey duymuştum bi gerçiklik payı varmı varsa hemen yaptırayım müdahele ediyim

dostum hız olarak cbf iyi ama saglamlık yakıt ve kalitede 1 numara yamaha cbf ye de bindim ama yamaha daha rahat ve saglam

ya arkadaşlar benim motor bloğundan ilginç bir cızırtı dikkatimi çekti.çok çıkmıyor sesi ama aldığımdan beri var. gaz ile birlikte artıyor.pazartesi günü servise uğricam yarın kapalıdır büyük ihtimalle.Sizdede varmı bu aceba?

arkadaşlar ybrnin rolantisi kaçta olması gerekiyor 1.300 değil mi ?

kitapcığında 1300-1500 devir olması gerektiğini söylüyor. Ybr nin voltajı 1300 devire kadar 12v 1300 devirden sonra 14 volt oluyor. Stoplara kaçmaması için 1300 devire ayarlanması gerekiyor. rölanti ayarlarken Ön farin 1300 devire cıkarırken voltaj arttığından canlandığını görebilirsin.
Y1300 altında devir hoplaya zıplaya bazen stopa kaçarak kullanmanı tavsiye etmem.

kitapcığında 1300-1500 devir olması gerektiğini söylüyor. Ybr nin voltajı 1300 devire kadar 12v 1300 devirden sonra 14 volt oluyor. Stoplara kaçmaması için 1300 devire ayarlanması gerekiyor. rölanti ayarlarken Ön farin 1300 devire cıkarırken voltaj arttığından canlandığını görebilirsin.
Y1300 altında devir hoplaya zıplaya bazen stopa kaçarak kullanmanı tavsiye etmem.

saol kardeş tşk.ederim

arkadaşlar uzun bir aradan sonra ybr me bakım yaptım... yani haylaz a ... 2050 yağı boşalttım kış geldiğinden ağır gelecektir diye 15-50 koydum.. gaz telinde ufak bir sertlik hissetim ve söktüm baaktım 3 tel kalmış tutan... hemen elimde bulunan gaz telini taktım...
resimler mevcut en kısa zamnda yüklerim...

Selamlar

Bu arkadasta dun aksam itibari ile benim yol arkadasım.

adı: BİTİK yaşı: 5

100000 e dayanmıs...kaçıncı 100000'i kaç kez rektefe edilmiş kimse bilmiyor

henuz yeni tanısıyoruz ama ciddi bi bakıma girecek bu hafta ondan sonra kollarıma sarıcam ...

bakalım neler bekliyor bizi...

burdan zaman zaman paylaşırım...

sevgiler...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar