Enson gidecek mokoko onu bekliyor merak etme sen
nasılsınız ybr cilerim benim. Koray nöörüyon, vatiz diz fatih? :queen:
Topitop Adem sen ne yapıyorsun bakalımnasılsınız ybr cilerim benim. Koray nöörüyon, vatiz diz fatih? :queen:
S.a herkeze sınav sonuclarına az kaldı bayada bi param birikti. hayırlısı diyelim calısmaya devam..
Ne fotografı patatesci basıkankan la fotoları gördüm.. hain bekçi :farao:
hadi hayrlısı bi ybr daha bünyeye dahil edelim.. ama sıkıntı hiç çıkarmıyor haberin olsun..ondan sonra motordan soğuma :queen:
hani uğraşırım kafaya takayım strese gireyim dersen cbf öneririm.. :cherry:
Cıkarmasın ya cıkarsın diyemi 4.200 vericem koray abi ben ya geceyim ehliyeti ama cıkartmayı düşünmüyorum işte 1 ay daha para biriktirip 1100 Yapıcam onu motora pesinat verip gerisini bi sekilde kredi kartı bulup halledicem sonra okulda zaten stajım var ondan aldıgım ilk aylıkla ehliyetimi cıkartıcam (Motorla beraber ekipmanları alıcam) 1 Ay süre zarfında köyde durucak motor alısalım biraz..
koray abicim son yazdıgım mesaja bi cewap verebilcen mi saanaa zahmet
şaka yapıyorum izzetim.. ybr hayattır.. şimdi ben bu aralar... xj6 ve yine eskiye dönüş fz6 bakıyorum ama bakalım... kısmet..ybr yine kalacak bende... 3 ay içinde herşey belli olacak
Öyle abi işte artık taslar yerine oturuyor hani konu acmıstım ya mondial 110 ft var diye onu sürüyorum köyde ayaklarım tamamen yere deyiyor cok sevdim,ybr de parmak uclarımdan biraz fazla basıo o yüzden düşündüyor.. Bakalım yamaha alıcaz ama ya ybr,crypton işte![]()
parmak uçlarının yere değmesi seni kesinlikle düşündürmesin...
ybr gayet dengeli ve hafif bir motor.. seni dönüşlerde veya yoğun trafikte kesinlikle üzmez.. bana kalırsa ybr al keyfine bak..
ooff abio kadar uzun mesaj tekrar yazılırmı
işten geldim yorgunluktan ölüyorum
sen cevap yazfdınmı diye girmeye bakmıştım ama nese
abi tekrar yazayım ben msjdan hatırladıklarımı
![]()
Orasıda var abi fakat su debriyaj olayını anlatmaları lazım kafam bu yüzden karısık gene girmeyelim bu konulara sonra deliriyorum.O gün gelsin hele 1-2 Gün önceden karar verip gider alırım.