Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamın aleyküm pis yebericiler...:p :pl: olum yumurta kayıp falan demişinde , arkadaş ben geliyom siz yoksunuz, siz geliyonuz ben yokum ..
:sunny:durmuşu zaten askerlik stresi almış.. :queen:

S.a herkeze sınav sonuclarına az kaldı bayada bi param birikti. hayırlısı diyelim calısmaya devam..

S.a herkeze sınav sonuclarına az kaldı bayada bi param birikti. hayırlısı diyelim calısmaya devam..

hadi hayrlısı bi ybr daha bünyeye dahil edelim.. ama sıkıntı hiç çıkarmıyor haberin olsun..ondan sonra motordan soğuma :queen:
hani uğraşırım kafaya takayım strese gireyim dersen cbf öneririm.. :cherry:

hadi hayrlısı bi ybr daha bünyeye dahil edelim.. ama sıkıntı hiç çıkarmıyor haberin olsun..ondan sonra motordan soğuma :queen:
hani uğraşırım kafaya takayım strese gireyim dersen cbf öneririm.. :cherry:

Cıkarmasın ya cıkarsın diyemi 4.200 vericem koray abi ben ya geceyim ehliyeti ama cıkartmayı düşünmüyorum işte 1 ay daha para biriktirip 1100 Yapıcam onu motora pesinat verip gerisini bi sekilde kredi kartı bulup halledicem sonra okulda zaten stajım var ondan aldıgım ilk aylıkla ehliyetimi cıkartıcam (Motorla beraber ekipmanları alıcam) 1 Ay süre zarfında köyde durucak motor alısalım biraz..

Cıkarmasın ya cıkarsın diyemi 4.200 vericem koray abi ben ya geceyim ehliyeti ama cıkartmayı düşünmüyorum işte 1 ay daha para biriktirip 1100 Yapıcam onu motora pesinat verip gerisini bi sekilde kredi kartı bulup halledicem sonra okulda zaten stajım var ondan aldıgım ilk aylıkla ehliyetimi cıkartıcam (Motorla beraber ekipmanları alıcam) 1 Ay süre zarfında köyde durucak motor alısalım biraz..

şaka yapıyorum izzetim.. ybr hayattır.. şimdi ben bu aralar... xj6 ve yine eskiye dönüş fz6 bakıyorum ama bakalım... kısmet..ybr yine kalacak bende... 3 ay içinde herşey belli olacak

şaka yapıyorum izzetim.. ybr hayattır.. şimdi ben bu aralar... xj6 ve yine eskiye dönüş fz6 bakıyorum ama bakalım... kısmet..ybr yine kalacak bende... 3 ay içinde herşey belli olacak

Öyle abi işte artık taslar yerine oturuyor hani konu acmıstım ya mondial 110 ft var diye onu sürüyorum köyde ayaklarım tamamen yere deyiyor cok sevdim,ybr de parmak uclarımdan biraz fazla basıo o yüzden düşündüyor.. Bakalım yamaha alıcaz ama ya ybr veya crypton işte :)

ooff abi :D o kadar uzun mesaj tekrar yazılırmı :D işten geldim yorgunluktan ölüyorum :D sen cevap yazfdınmı diye girmeye bakmıştım ama nese:D abi tekrar yazayım ben msjdan hatırladıklarımı :)

Öyle abi işte artık taslar yerine oturuyor hani konu acmıstım ya mondial 110 ft var diye onu sürüyorum köyde ayaklarım tamamen yere deyiyor cok sevdim,ybr de parmak uclarımdan biraz fazla basıo o yüzden düşündüyor.. Bakalım yamaha alıcaz ama ya ybr,crypton işte :)

parmak uçlarının yere değmesi seni kesinlikle düşündürmesin...
ybr gayet dengeli ve hafif bir motor.. seni dönüşlerde veya yoğun trafikte kesinlikle üzmez.. bana kalırsa ybr al keyfine bak..

parmak uçlarının yere değmesi seni kesinlikle düşündürmesin...
ybr gayet dengeli ve hafif bir motor.. seni dönüşlerde veya yoğun trafikte kesinlikle üzmez.. bana kalırsa ybr al keyfine bak..

Orasıda var abi fakat su debriyaj olayını anlatmaları lazım kafam bu yüzden karısık gene girmeyelim bu konulara sonra deliriyorum. :) O gün gelsin hele 1-2 Gün önceden karar verip gider alırım.

ooff abi :D o kadar uzun mesaj tekrar yazılırmı :D işten geldim yorgunluktan ölüyorum :D sen cevap yazfdınmı diye girmeye bakmıştım ama nese:D abi tekrar yazayım ben msjdan hatırladıklarımı :)

yaz gökanım yaz.. mürekkebe para mı veriyon pis ybr ci.. :pl:

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

Orasıda var abi fakat su debriyaj olayını anlatmaları lazım kafam bu yüzden karısık gene girmeyelim bu konulara sonra deliriyorum. :) O gün gelsin hele 1-2 Gün önceden karar verip gider alırım.

debriyaj kombinasyonunu soruyorsan, gayet basit.. anlatmakla olmaz.. bir bilen gösterecek sana.. yada başka bişey mi kastettin, anlyamadım.. sonuçta manisadasın izzetim.. Motor konusunda Antalya dan sonra başı çekirsunuz.. çevrende çok adam vardır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar