eski ybr em siyahti yenisi mavi renk önemli değil peembede olsa önemli olan benim olması hepsi benim bebehlerim gibi :queen:
Bende kırmızı düşünüyorum. Ama renginin bozuk olduğuna pek inanasım gelmedi gelmiyorda. Koskoca yamaha karşısında dağ gibi bir rakibi olan cbf 150 var. Böyle bir hataya düşeceğini sanmam yamahanın. Bak mesela buna; Ben alırsam bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Motor daha kalıplı durmuş. Rengi cam gibi. Ben bir bozukluk, solukluk yada ne biliyim işde boyayla ilgili bir problem göremedim. Olduğunuda sanmıyorum. Ya ellerinde sadece siyah rengi vardı. Yada kafalarından geçen başka bir çakallık. Firmayı tanımam etmem ama önceki sayfalarda bir arkadaş sana önermemişti o firmayı ama seninde oradan başka bir yerden alabilme ihtimalin yoktu sanırsam. Olsun yinede hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanman dileğiyle... İnşallah seni hiç üzmez, pişmanlık yaşatmaz sana. Mutlaka bir nazar boncuğu as. İhmal etme.schmarık kardes bende bugun aldım sıyah rengınden kırmızısının rengı bozukmus ınternetten goruldugu gıbı deılmıs gozumle gormedım ama satıcı oyle dedı bende kırmızı almayı dusunmustum ıstersen getırırım ama rengını gorunce vazgecmek yok dedı bende ıstemedım mavısıde guzel duruyo ama onunda depo grenaj rengı sıyah oldugu ıcın kımse tercıh etmemıs zaten fabrıkada mavıyle kırmızının uretımını azaltmıs agırlık sıyaha vermısler sıyah her zaman alımlı ve agır baslıdır dıye dusunuyorum ama tabı zevk meselesı ...
bende uyumlusu mevcut 30 gayme merceksizdir sanırsam kendi ybr emden söktüm ilk sahibi takmış zenon sevmiyorum satlıhPeki arkadaşlar ben mercekli bi-xenon kit baktım ama bulamadım. Link atabilicek varsa sevinirim. 8.10.000K arası istiyorum. Birde bu xenon kit takılırken far yuvasını büyütüyormuyuz? Yoksa direk uyumlu olarak takabiliyormuyuz? Link atabilirseniz sevinirim.
Çekip koy bence. Hem ben kendimce fikir üretmiş olurum. Hemde senin işin görülebilir.bende uyumlusu mevcut 30 gayme merceksizdir sanırsam kendi ybr emden söktüm ilk sahibi takmış zenon sevmiyorum satlıhaslında resimlerini çekip koysam alan olabilir..
schmarık kardesım bende senın gıbı kırmızı dusundum ama dedıgın gıbı adamda sadece sıyah vardı sıyahta hosuma gıtıt gıtmedı deıl ama ıstersen her rengını getırırım dedı 15 gun sonra gelıyo dedı mavıde vardı adamda ama satıldı yazıyodu yanı sıparıs uzerıne getırmıs onlarıda bende beklememek ıcın olsun dedım sonucta kırmızıda mavıde sıyahta bızı goturur ısımız gorulur yanı zevk meselesıde var tabıkı ılandakı motorlar gıbı deıl yalnız ılan 2011 modele aıt sımkılerın depo grenajları farklı bıraz bıde orayı oneren olmamıstı dogru ama napalım ordan aldık daha yakın yerde bayı yoktu ben o kadar konustum adamlarla yanlıs ınsanlarada benzemıyolar namazında nıyazında ınsanlar tabı orasıda ayrı bır konu cıkarı ortaya ama neyse yamuk yapamzlar canım sonucta dec bı fırmanın sevısını yapıyoılar...Senin mavi ybr aşağıda ki arkadaşın dediği gibi mi? Rengi felan bozuk demişler arkadaşa ama benim inanasım gelmedi.
Bende kırmızı düşünüyorum. Ama renginin bozuk olduğuna pek inanasım gelmedi gelmiyorda. Koskoca yamaha karşısında dağ gibi bir rakibi olan cbf 150 var. Böyle bir hataya düşeceğini sanmam yamahanın. Bak mesela buna; Ben alırsam bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Motor daha kalıplı durmuş. Rengi cam gibi. Ben bir bozukluk, solukluk yada ne biliyim işde boyayla ilgili bir problem göremedim. Olduğunuda sanmıyorum. Ya ellerinde sadece siyah rengi vardı. Yada kafalarından geçen başka bir çakallık. Firmayı tanımam etmem ama önceki sayfalarda bir arkadaş sana önermemişti o firmayı ama seninde oradan başka bir yerden alabilme ihtimalin yoktu sanırsam. Olsun yinede hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanman dileğiyle... İnşallah seni hiç üzmez, pişmanlık yaşatmaz sana. Mutlaka bir nazar boncuğu as. İhmal etme.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yeni-kasa-temiz-ybr-125-91816850/detay/
s.a. günaydın arkadaşlar
maxi97 geçmiş olsun dahada kötüsü olabilirdi Allah korumuş
Arkadaşlar sizce ybr 125 esd'nin en güzel rengi hangisi ben karar veremedim bir türlü. Tam kırmızı diyorum, siyah aklımı çeliyor. Ordan mavi görüyorum kafam yine karışıyoSizce en güzel rengi hangisi?