merhaba kardeş,sendeki iyi makinelerden birisi.özellikle 2006 modellerden ne çekmiş arkadaşlar.çok üzüldüm doğrusu.tam o bölümlerde,forumu okumayı bile bırakacaktım neredeyse.çünkü bana anlatan arkadaş,yere göğe koyamadı x-max'ı.aman allahım,okumaya başlayınca,şokoldum.ee hadi biraz daha okuyayım dedim,enjeksiyonlular çıktı piyasaya.işte o andan sonra biraz rahatladım.sorunsuz olduklarını okuyunca iyi oldu.
gelelim honda deauville meselesine;benim o koç gibi motorumu,bir doktor arkadaş,neredeyse zorla ve iyi para vererek elimden aldı.şimdi bende,suzuki gsr 600 var.çok çok memnunum.ama benim motordan beklentilerim herkesten biraz farklı.
1-ben sürattan hoşlanmıyorum fazla,sakin,keyif alarak kullanım taraftarıyım,
2-bagaj konusu benim için bir ihtiyaç,
3-kışında motora binebilmeliyim ayakalarım ıslanmadan filan,
4-az yakıt önemli tabii ki.
şimdi bazı arkadaşlar çıkıp diyebilirler ki,madem hızdan hoşlanmıyorsun ve az yaksın diyorsun,o zaman neden çok hızlı bir motor aldın.ama bilmezler ki,honda'yı sattıktan hemen yarım saat sonra bu çok temiz,suzuki denk geldi.bende sezon henüz başında motorsuz kalmamak ve ilk defa 4 silindire binmenin merak ve heyecenı ile aldım.çok da memnunum açıkcası.gel gelelim benim ihtiyaç ve beklentilerim başka.işte bu yüzden ilgileniyorum x-max'la.takas veya satıpta alma şeklinde temiz birşey bakacağız artık.işte bu konuda yardımların olursa sevinirim.yine de aklıma takılan birşey olursa,buraya yazarım.görüşmek üzere.burayı yakından takip ediyorum.hepinizi sevgiyle selamlarım.