Yamaha My Ride kullanan var mı?

Aslında Şile yolunda güzel yatar. Hem geniş hem hızlı yol. Lakin bu haftasonu doluyum. Başka zaman bakacağız artık :)

Bugün böyle açiyı gösteren programlar benim işime pek yaramadığını fark ettim. Yatırmaya odaklı viraja girmedimmi, hep baş, diz dirsek ve gövdeyle viraja girip, motosikleti oldukca düz tuttuğumu fark ettim. Telefonu kaskamı yapıştirsam. Bi 60 derece görürüm belki. :D Dün, geniş bir kavşakda, yatırmaya konsentra bi daldım, 40-45 derece yatırdım. Viraj nitmeden yanımda bir golf belirdi, kaptırmış arkamdan oda viraja dalmış. Sola dönerken oldukca sağa yanaşıp, birde virajı alabilmem için ne varsa yatırdım. Yolun sağ kenarında yol toz toprakı görmemle arka tekerin kayması bir oldu. Eski lastikler çok kayıyordu, buna alışmışım galiba. Kaydığı gibi düzeltip virajï bitirdim. Msnyak golf sürücü, birde sırıtıyor, iyi yarıştık, he dercesine. Ben orda kelle paç kurtarma peşindeyim, o tenekesinde ne yaptığının farkında değil. Kötü araç kulkanıcılarla ve berbat yollarda bir program uğruna sınırları zorlamaya deymez. Tekeriniz düz bassın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Bugün böyle açıyı gösteren programlar benim işime pek yaramadığını fark ettim. Yatırmaya odaklı viraja girmedimmi, hep baş, diz dirsek ve gövdeyle viraja girip, motosikleti oldukca düz tuttuğumu fark ettim. Telefonu kaskamı yapıştirsam. Bi 60 derece görürüm belki. :D Dün, geniş bir kavşakda, yatırmaya konsentra bi daldım, 40-45 derece yatırdım. Viraj nitmeden yanımda bir golf belirdi, kaptırmış arkamdan oda viraja dalmış. Sola dönerken oldukca sağa yanaşıp, birde virajı alabilmem için ne varsa yatırdım. Yolun sağ kenarında yol toz toprakı görmemle arka tekerin kayması bir oldu. Eski lastikler çok kayıyordu, buna alışmışım galiba. Kaydığı gibi düzeltip virajï bitirdim. Msnyak golf sürücü, birde sırıtıyor, iyi yarıştık, he dercesine. Ben orda kelle paç kurtarma peşindeyim, o tenekesinde ne yaptığının farkında değil. Kötü araç kulkanıcılarla ve berbat yollarda bir program uğruna sınırları zorlamaya deymez. Tekeriniz düz bassın.
Buda yatmada son nokta 90dereceyi aşıyor kafadan.

Sola 24 sağa 27 derece yatmışım sabah sahil yolundan işe gelirken. Yazıklar olsun kendime :(

Alternatif olarak pirelli diablo superbiker daha stabil ve sürekli güncelleme alıyor tavsiye ederim

7Jp88q7

Ben 1-2 denedim. Sidik yarıştırmak, rota keşfetmek yada yancı olmak/bulmak için güzel görünüyor.

Tabi internetin yavaşladığı yada çekmediği yerlerde patlıyor.

Son düzenleme:
Ben de bi denemek istedim. Sürüşü başlatıyorum ama bitir aktif olmuyor.

Sorun ne acaba?

Baştan bir yükle istersen. Bende sorunsuzca açılıyor ve çalışıyor. Bitir tuşuda aktif olarak çalışıyor.

Valla yeniden yükledim ama olmadı. Neyse artık ara ara denerim belki düzelir.

Motorumun 11km/sa kadranda fazla gösterdiğini iddia ediyor bu program. 153 gördüm kanıtım var programda 142 gösteriyor :queen: Fazla test edemedim amma ve lakin 27 derece eğimde arkanın fıtı fıtı attığını hissediyordum. Zaten lastik orjinal ebatta değil 140 yerine 160 takılı. Ondan çok fazla şeetmiyorum.

Yükledim, bugün aklıma geldi denemiş oldum. Veriler bu şekilde, kaba verileri güzel tutuyor. Jiroskop konusunda net bir fikre sahip olamadim telefon cebimdeydi. Telefonun duruş açısı düz değildi, sağa ve sola yatış acilarim tutarlı görünüyor yani telefonun düz olup olmaması muhim degil gibi fakat 27 dereceden fazla yatmış olmam çok muhtemel. Bu handikapi aşmak icin telefonu makineye sabitlemek gerek. Bunun dışında kendini test etmek açısından veri karsilastirmasi yapmak güzel ve tutarlı oluyor.
DYnpzm.png
V94moj.png

Son düzenleme:
Ben de uzun zamandır kullanmamıştım.
Başlığın hayrına binmeden programı açmak geldi aklıma :)

nQ1nPR

Son düzenleme:
Jiroskop verileri tutuyor. En son dayanamadım lastiği tebeşir ile işaretlemiştim :queen:

Calimoto ve Rever' i de yükledim, denemedim fakat Calimoto daha profesyonel hazırlanmış gibi... Harita tabanı maps degil daha düzeyli bir kaynaktan alınma. Yakıt istasyonlarını da gösteriyor. Deneyip paylaşım yapacağım...

Bitir aktif olmuyor demiştiniz. Nasıl hallettiniz sorunu? Bende de aynı sorun olduğu için uygulamayı silmiştim.

Yine zaman zaman aktifleşmiyor. Çok sağlıklı çalışmıyor bende.

Bir kaç kez ben de silip tekrar yükledim. Özellikle şunu yaptım çalıştı diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar