Bugün böyle açiyı gösteren programlar benim işime pek yaramadığını fark ettim. Yatırmaya odaklı viraja girmedimmi, hep baş, diz dirsek ve gövdeyle viraja girip, motosikleti oldukca düz tuttuğumu fark ettim. Telefonu kaskamı yapıştirsam. Bi 60 derece görürüm belki.

Dün, geniş bir kavşakda, yatırmaya konsentra bi daldım, 40-45 derece yatırdım. Viraj nitmeden yanımda bir golf belirdi, kaptırmış arkamdan oda viraja dalmış. Sola dönerken oldukca sağa yanaşıp, birde virajı alabilmem için ne varsa yatırdım. Yolun sağ kenarında yol toz toprakı görmemle arka tekerin kayması bir oldu. Eski lastikler çok kayıyordu, buna alışmışım galiba. Kaydığı gibi düzeltip virajï bitirdim. Msnyak golf sürücü, birde sırıtıyor, iyi yarıştık, he dercesine. Ben orda kelle paç kurtarma peşindeyim, o tenekesinde ne yaptığının farkında değil. Kötü araç kulkanıcılarla ve berbat yollarda bir program uğruna sınırları zorlamaya deymez. Tekeriniz düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Bugün böyle açıyı gösteren programlar benim işime pek yaramadığını fark ettim. Yatırmaya odaklı viraja girmedimmi, hep baş, diz dirsek ve gövdeyle viraja girip, motosikleti oldukca düz tuttuğumu fark ettim. Telefonu kaskamı yapıştirsam. Bi 60 derece görürüm belki.

Dün, geniş bir kavşakda, yatırmaya konsentra bi daldım, 40-45 derece yatırdım. Viraj nitmeden yanımda bir golf belirdi, kaptırmış arkamdan oda viraja dalmış. Sola dönerken oldukca sağa yanaşıp, birde virajı alabilmem için ne varsa yatırdım. Yolun sağ kenarında yol toz toprakı görmemle arka tekerin kayması bir oldu. Eski lastikler çok kayıyordu, buna alışmışım galiba. Kaydığı gibi düzeltip virajï bitirdim. Msnyak golf sürücü, birde sırıtıyor, iyi yarıştık, he dercesine. Ben orda kelle paç kurtarma peşindeyim, o tenekesinde ne yaptığının farkında değil. Kötü araç kulkanıcılarla ve berbat yollarda bir program uğruna sınırları zorlamaya deymez. Tekeriniz düz bassın.
Buda yatmada son nokta 90dereceyi aşıyor kafadan.