selamlar,
3000 km ye de bir çırpıda ulaştık izlenimlerimi yazayım dedim ancak bir arkadaş düşük hızlarda 4.5 lt demiş bu yanlis hesap belirteyim. ben hergün köye gidip geliyorum tapa gaz 22.1 km lt yazıyor yani 4.5 lt/100 km ve hala rodajda sayilir ayrica o kadar denememe ragmen 5 lt asla olmadi. inazumada tapa gaz 5.2 lt idi ama mt cidden o performeye az yakiyor.
motora giderek dahada baglaniyorum begeniyorum zira kullanim pratikligi performansi 250cc icin fazlasiyla tatminkar. gecenlerde benim inazumayida baska arkadas kullanarak 400 km yol yaptik, arkada gittim ama arada sıkılıp gecme denemeleri yaptim. 140 a kadarcok bariz bir farklari yok aslinda bu beni sasirttiama sonrasinda inazuma sabit kaliyor ve mt yanindan suzulup gidiyor, akabinde inazuma 145 lerde filan bitiyor ama mt 170 lere uzanabikiyor asil fark o aaman olusuyor. yokuslarda ise inazuma agirligi sebebiyle cevikligini kaybediyor, stabil cikabiliyor ama sollama vs mt de oldugu kadar seri degil yokuslarda. mt de hersey sizin kontrolunuzde aslinda hersey bir vites (bazen 2) kucultmeyle degisebiliyor ve motor 7000 uzerinde engel dinlemiyor kopuyor resmen. ben genelde 7000 ustu kullaniyorum hakki o sanki zevkide o kisim veriyor.
mt ile ilgili tek sikayetim malzeme ve isciliginin suzuki kadar iyi olmamasi, bir tik geride. koy yolu asfalt ama ciftlige varsigimda son 200 mt toprak ve mt de on farin oldugu yerden on fren tertibatindan ses geliyorm bense arabada ve motorda sese tahammul edemem . servise sordum , bu geei cgirm yuzunden ellerinin cok yogun oldugunu biraz bekleyip goturmemi rica ettiler bende mekanik sorun olmadigi icin tamam dedim.
bu arada inazumayi kullanan arkadasin poposu cok uyusmustu donuste bende pek birsey yoktu yani rahatlik konusundada her nekadar ince olsada saha yayvan oldugu icin sanirim mt25 daha iyi . ardci ile uzun yol denemedik bilemiyorum.