Cevabiniz icin tesekkur ederim..Canta demirinizi nerden aldiniz ve fiyati nedir? Artci yaslandiginda guvenle tasir herhalde degil mi?
Cevabiniz icin tesekkur ederim..Canta demirinizi nerden aldiniz ve fiyati nedir? Artci yaslandiginda guvenle tasir herhalde degil mi?
Herkese selamlar, ben de sonunda karar verip aranıza katıldım.. Ufak bir sorum olacak, ışıklarda durduğumda vites boşta bekliyorum, gitmek için vitesi 1'e atmak istediğimde bazen geçmiyor. Debriyajı bırakıp tekrar sıkarsam 1'e rahatlıkla geçiyor..Motorum henüz 300km'de ve bu durum 2 ışıktan 1inde mutlaka başıma geldi, sebebi ne olabilir?
Bir de 5. vites ve 6. vites alt viteslerden nispeten biraz daha hissiz geçiyor gibi geldi, sanki alt vitesler biraz da şak diye yerleşiyor..Üst viteslerde de vites rahatlıkla geçiyor yanlış anlaşılmasın ama sanki fazla rahat geçiyor, ayağımda vitesin yerleşirkenki baskısını hissetmiyorum gibi...Sizde de böyle midir?
Sorularım rodaj süresince yaşanabilecek şeyler midir bilmiyorum ama yorumlarınızı rica ediyorum..
Ben de pulsardan geçtim, frenler pulsarda eli atar atmaz direk tutuyordu, bu motorda sanki biraz basıncı kademeli veriyor gibi,daha fazla sıkmak gerekiyor, bu yüzden bana da farklı gelmişti ilk bindiğimde ama anladım ki yeterince sıkmıyorum freni..bence daha güvenli bir durum, kaydırma olasılığını azaltıyor.. Frenlerken yine kademeli olarak sık ama alışkın olduğundan daha fazla baskı uygula, frenlerin kuvvetli olduğunu hissedeceksin bence..Dün akşam internet üzerinden test için başvuru yapmıştım bu gün aradılar ümraniye yamaha yıldız motorda deneme yaptım motor gayet güzel ama frenlerini pek beğenmedim boy olarak 1,63cm boya sahibim çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum, önceki motorum pulsardan biraz daha konforlu geldi, beğenmediğim yanı ayak pegi spor tarzı ve direksiyon alçak yükseltme şart olacak, büyük bir ihtimal bu ay içinde alırım bir mt25.
Öncelikle tüm arkadaşlara selamlar. Uzun süren KTM 250 alma fikrinden sonra kendimi 0 bir mt 25 sahibi olarak buldum ve aranıza katıldım. Muhtemelen formun önceki kısımlarında bahsi geçmiştir ama tamamını okumaya zamanım yok. Sorum şu, Motorda hız 90 lara gelince çok ciddi bir titreşim oluyor. Bu normal mi? Bir de bayi 5000-7000 devir olayları çok önemli değil dedi. Hatta yanımda boş olarak 12-13 bin devirlere kadar boşta bastı. Ayrıca motora denemek için binip 9-10 devirlerde hız yaptı. Bu böyle midir?
Motorunuza hiçbirşey olmadı merak etme, yüksek devirlerde sabit hızla kullanımla zarar verebilirsiniz, bahsettiğiniz şekilde bir denemeyle 1 defada hiçbirşey zarar görmez.Eyvallah çok sağolun. Dikkat ederim.
Merhabalar bende MT-25 kullanıcısı olarak fikirlerimi beyan etmek isterim açıkçası atıp tutan arkadaşlar bence pek motordan anlamıyor yada farklı beklentileri var çabuk hızlansın, yoğun trafikte aralardan kaçayım, çok yakıp cebimi üzmesin, arada uzun yolda yapayım diyen arkadaşlar için tam bir canavar. Benim beklentim de bu yönde olduğundan üzmedi beni. 4000 km yaptım genelde şehir içi en son bayramda İstanbul - Çeşme gidip geldim bana mısın demedi. Bağırıyor yığılıyor diyen arkadaş gidip 650cc üzeri motor alsın onlar yığılmaz. Çeşmeye gidiş geliş yakıt ortalamam 3,5 lt. ortalama 110-120 arası seyir ettim yani otobüs parasından ucuz Şehir içi ortalamam 3,8 lt. Üzerinde gelen IRC lastikler için de çok atılıp tutuldu yolda rosso 2 si orta yerinden yırtılmış ktm gördüm hamurun biraz sert olması bu konuda avantaj oluyor rossolara ufak taş ve cam parçaları resmen yapışıyor şehir içinde bir tık yumuşak olması iyi olabilir frenlemede evet bazen kayıyor yağmur performansı çok iyi geldi bana. Bir diğer konu da düşük km de satışları var diye yapılan yorumlar her aracın her km de alıcısı satıcısı olur ki bu ara bir motor insanlar deneyim kazanıp hemen üst cc lere geçmek istiyor bazı aceleci kardeşlerimiz de daha çabuk geçmek istediğinden 2.el piyasasında çokça karşılaşmaya başlıyoruz. Ne yalan söyleyeyim benimde cebimde motora yatıracak param olsa daha iyisine binmek tabi ki isterim. Bana göre bu paraya bu kadar yakışıklı motor yok. KTM demiş birisi 1,85 boy 110kg adamım DUKE 250 bana küçük geldi boyutlarına bakmayın cm cm ölçmedim oturunca verdiği histen bahsediyorum. Tekeriniz düz bassın...
HOcam şehirler arası uzun yolda nakedlar rüzgardan dolayı sıkııntı diyorlar. Çok sıkıntı çıkardı mı size ? Ön cam taktırmak gerekiyor mu ?