Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum yalnız tecrübesizliğimden midir anlamadım motorun bazen yolda gezdiğini hissediyorum. Islandığında zaten mümkün olduğunca düz gitmemeye yatırmamaya çalışıyorum ama bi gezinme hali var sanki. Dün ilk defa 1. köprüden e-5 e bağlandım. Kozyatağına kadar olan kısımda yolun düz olmadığı yerlerde özellikle dikkatli kullanmaya çalıştım düşmemek için. Forumlarda facebook sayfalarında ve motovloglarda birçok kişi lastikleri zaman kaybetmeden değiştirin diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
Düz gitmeye çalışıyorum olacaktı yanlış yazmışım.
Benim 1. Ve 2. Viteste ses normal iken 3. Viteste ses tonu değişiyor rodajda makina henüz 30 km de normal midir
Cengover arkadasim vites gecislerinde makbul olan ayni anda manet birakip o anda gaz vermek onceligi birine verirsen o dediklerin olur. Iki elini ayni anda duaun ve tek mekanizmaymis gibi calistir ikisi birbirine bagli gibi dusun . Denk getiremiyorsan gazi hic kapatmadan vitesi salisede degistir motor cok kisa sure bagirir gibi olur ama devirden hic dusmez daha da zevkli olur ama cok hizli gecirmen gerek. Mt cok hafif ve ona gore yuksek bg li tepkisel bir motor dediklerin normal. Arada zincirden veya on disli tarafindan şlak diye ses te gelebilir boşluğu sertçe aliyor çünki.
ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!
Yamaha YZF-R25 modelleri ve Yamaha MT-25 modellerindeki yatak sarma problemi resmi olarak servise geri çağrılma ile neticelendi Yamahanın giriş seviyesi supersport motosiklet modeli Yamaha YZF-R25 ve naked modeli Yamaha MT-25 (Avrupada satılan ismiyle Yamaha YZF-R3) modelleri servise geri çağrıldı. R-25 modellerinde ki yatak sarma probleminin sebebi yağ pompasının tam randımanlı çalışmaması resmi merciler tarafından duyuruldu.
http://www.motoetkinlik.com/yamaha-r...iriliyorsunuz/
Sıfır lastiklerin uzerinde koruyucu mumsu bir tabaka vardır. O sebeple ilk kullanım döneminde dikkatli olmak lazım. Bu irc nin suçu değil. Tüm lastiklerde vardır. Temizlendikten sonra gerçek performansını bulur lâstik.Arkadaşlar merhaba. Lastikler ilk aldığımda gerçekten çok kötüydü devamlı kayıyordu , zamanla lastiklerde aşındıkça güzelleşmeye başladı , çok iyi demiyorum ama zorlamadıkça sıkıntı çıkarmıyor.