Yamaha Yamaha MT 125 - Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

MT-125 kullanıcıları nereye kayboldu? Kimse motoru denemekten yazmaya fırsat bulamıyor anlaşılan :)

Denizli özhanlar bayisinde gri mt-125 var arayan arkadaşlar düşünebilir

Denizliden almak istesek nasıl olacak ki? Kargo falan dünyanın parası tutar...

Aradım, motor kurulu olduğu için kargoyla gönderemeyiz diyor. Sürerek götür diyor bana ama ne ehliyetim ne de uzun yol tecrübem var. :salut:
Aslında adamlar beyaz eşya işi falan da yapıyorlar (beyaz işi yapıyorlar der gibi oldu :) ) bir şekilde gönderebilmeleri lazım. Malum alışveriş sitelerinden 100 TL üstü bir şey alıyoruz kargo bedava diyorlar. Burada 10 bin liralık bir şey var sonuçta...

Aradım, motor kurulu olduğu için kargoyla gönderemeyiz diyor. Sürerek götür diyor bana ama ne ehliyetim ne de uzun yol tecrübem var. :salut:
Aslında adamlar beyaz eşya işi falan da yapıyorlar (beyaz işi yapıyorlar der gibi oldu :) ) bir şekilde gönderebilmeleri lazım. Malum alışveriş sitelerinden 100 TL üstü bir şey alıyoruz kargo bedava diyorlar. Burada 10 bin liralık bir şey var sonuçta...

Motoru alıp otobüs ile götürebilirsin. Ben 2 hafta önce İstanbuldan Mersine r125 götürdüm sorun sıkıntı çıkmadı

Ek bir ücret ödediniz mi motosiklet için? Bir de nasıl koydunuz bagaja? Hani dik dursun devrilmesin falan diye.

125 cc sıfır motorla uzun yol yapmak iyi bir şey değil zaten. Rodaja uyamazsın.

Sen alıcıysan gelip parayı ödeyeceksin gerisi her türlü hallolur. Osmaniye'den fazer aldılar 1 ay önce güzelce paketlediler adam herşeyi halletti götürdü.

Denizlide bir tanıdığım var, bugün o bayiye bir uğrayacak bakalım. Ne yapabiliriz o zaman daha netleşecek. Yoksa buradan gitmek, izin almak falan uzun iş...

0 gelen kasaları geri gönderdikleri için ilk halindeki gibi paketleyemiyolarmış ama alırsan eğer sökülebilecek parçaları söküp bir battaniye ile sarıp otogara kadar götürtebilirim dedi.

Yamaha da MT ön ekini görünce kanım ısınıyor motora...
Hiç çirkin motor yok MT de; ilerde bana da nasip olur işallah bir MT.
Herkese kazasız kullanmak nasip olsun.

Hocam öyle battaniye falan bana pek de sağlıklı gelmedi... Sökmeden etmeden güzelce otobüse koyulamaz mı acaba?

Aşağıdaki konuda otobüsle taşımanın bir örneği var. Merak eden arkadaşlar bakabilir

http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/136978-motosiklet-alma-meceram-hornet-600-a.html

Okudum, şu anki kendimi görür gibiyim :)
Yarın ola hayrola. Arkadaş Denizli'li. Belki Otobüs firmalarından tanıdığı falan vardır yapar bir şeyler. İndirim yapsalar bari malum nakliye falan ek masraflar...

Aşağıdaki konuda otobüsle taşımanın bir örneği var. Merak eden arkadaşlar bakabilir

http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/136978-motosiklet-alma-meceram-hornet-600-a.html

arkadaşlar merhaba mt125 almayı düşünüyorum ilk motorum olacak acaba artçı için sele konforu nasıl 1 saatlik yolculuklarda rahatsız eder mi.

Herkese günaydın, dün akşam motoru biraz ısıtayım dedim çıktım bi Kadıköy turu yaptım, yolda hiç durmadım yada motoru stop ettirmedim. Bi ara saate takıldı gözüm oda nesi saat kendini resetlemiş, :) Durduk yere saat neden kendisini resetlesin ki enteresan geldi bana daha önce başına gelen var mı?

@slayer Artçı için bir saatlik yolculuk sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar