Arkadaşlar bugün motoru yamaha Kocaeli bayine gittim mt 125'i incelemek için . Gerçekten sağlam ve kaliteli bir ürün yapmışlar . Görünüş olarak gayet güzel tipini sevdim bende. Oturuş pozisyonu rahat , lakin yüksek selesi var . Benim boy 173 olmasına rağmen ayaklarım biraz havadaydı . Lastikleri dikkatimi çekti , michelin pilot street vardı . Motoru aldıktan sonra ekstradan lastik değiştirmenize gerek yok böylelikle .

Arka maşa ve ön maşa gayet güzel ve ön ters çatalları ayrı bir güzel duruyordu . Bu motorun 250 cc'liği gelse cbf'i satıp gözümü kırpmadan alırdım . Ama cbf'i satıpta yine 125'lik bir motora 10 bin tl vermek pekte içimden gelmiyor açıkcası .

Bu arada artçı selesi çok ince , bu yüzden uzun yolda rahatsız edebilir . Anca artçı olarak bayan alabilirsiniz diye düşünüyorum .

Aynalarını pek beğenmedim çok ince yapmışlar . Değişim isteyebilir aynalar . Naked model olmasından dolayı direk rüzgarı göğüsünüze alırsınız onuda unutmamakta fayda var. Bu motoru kullanırken muhakkak montsuz kullanmamaya çalışın , rüzgar rahatsız edebilir . Motoru sakın düşürmemeye çalışın yoksa yan grenajlar ve sinyaller kırılmaya çok müsait gözüküyor . Cebiniz yanmasın sonra . :cherry:
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim .
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]