Bir sorum olacak , geziler yapıyoruz tabi şuanki motorumla soğuması için aman bozulmasın gibisinden sürekli duruyoruz 20 dakika mola vere vere geziyoruz her zaman(Mondial 150 vulture) ::sluu:: Şimdi biraz daha hızlı sürekli 90-100 km hız ile 200-250 km yol durmadan bu motorla gidilirse (sık sık geziyoruz bu arada) , motora bir zararı olur mu yani okadar yolu giderken içim rahat olsun istiyorum "motor ısınmaz bir sorun çıkmaz ooh içim rahat,motorda rahat rahat gidiyor zorlanmadan" gibi kafam rahat gidebilmek için iki arada bi derede kaldım

Bu motor ve Pulsar 200 ns , Pulsar 200 ns 200 cc olduğundan dolayı sanki dediğim şeyler ona daha uygun gibi fakat kalitesinden emin değilim , ama yamaha mt 125 tabiki bir yamaha kalitesinde olduğu için içim rahat eder ama bundada sürekli 90-100 km ile gideceğim için son devirlere yakın olduğu için bir sorun yaratırmı diye korkuyorum :sunny: malum maddi durumlar pek iyi olmayınca bu kadar düşündürücü oluyor.
Not : Mt 125 alırsam büyük ihtimalle 2. el ama düşük km'de olan bir motor alacağım,bajaj ı sıfır alabilirim
Uzun ve karışık oldu ::yawn:: görüşlerinizi ,yorumlarınızı bekliyorum mt ailesi

::gazla::