ilk òncelikle merhabalar kazasiz belasiz surusler dilerim foruma dun katildim cunku dun bende bi mt-09 sahibi oldum allahin izniyle ilk başlarda honda cbr 600 f in yeni kasasîni almayi hayal ederken teleskopik ters masalarindan tut combine fren sistemini kaldirmasi ustune motor bloguyla oynayip beygirde kisma yapip tork a arttırîm vermesi birde fiyati 26 bin tl gbi bir fiyat cektiklerini gorunce honda hem.fiyatiyla hem bu srzon yaptiklariyla rakiplerinin gerisindr kaldigini dusunuyorum bu yuzden arastirmalarimin sonucunda 100 bin km yaklasik sehir icin tecrubemede dayanarak 2006 model 600 f ten bu makinayi tercih ettim makinayi duzde dadas motordan aldim 286 km yol yaptim 170 km ustunden hic inmeden yaptim yaklasik 1 saat 30 dakika surdu cok keyifliydi yagmurlu olmasina ve rodajda olmasina istinaden yuksek devirleri cok fazla gosterip makinayi sıkıstirmak istemedim sehir icerisinde 5 6 litre arasi yakacak gbi duruyor uzun yolda 4.2 yi ortalama olarak gordum uzun yol verisi olarak bence bu gucte bir makina icin mukemmel bir veri istanbuldayim beylikduzu mevkiinde ikamet ediyorum ve motorcu olarak tekim bir arkadasa da gsr 600 alicaz siteyide isimin yogunlugundan dolayi karistiramiyorum turlar geziler vs icin elimden geldigi kadar katilmak isterim . Kazasiz belasiz surusler ins .