Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

415596475 ilan nosu kismetse onumuzdeki hafta alicaz arkadaslar makine icin ne soyleyebilirsiniz fiyat bakimindan nasil ?

Motosikleti
XV250 - FZ6
Guzel gorunuyor. Fz6'nin gostergesinden daha once ne arizalar verdigini ve devrilip devrilmedigini (buna yatma diyorlar halk arasinda) anlayabilirsiniz eger sahibi gostergeyi resetlemediyse tabi. Yillar once bir arkadasima Fz6 alacagimiz zaman ben de yaninda gidip motorun gostergesini kontrol ediyordum ve hic de soyledikleri gibi cikmiyordu genelde.

Guzel gorunuyor. Fz6'nin gostergesinden daha once ne arizalar verdigini ve devrilip devrilmedigini (buna yatma diyorlar halk arasinda) anlayabilirsiniz eger sahibi gostergeyi resetlemediyse tabi. Yillar once bir arkadasima Fz6 alacagimiz zaman ben de yaninda gidip motorun gostergesini kontrol ediyordum ve hic de soyledikleri gibi cikmiyordu genelde.

Aynen dediginiz gibi o beyine girme okayini cozdum internette var yakin zamanda gidip kontrol edicem zaten bu makinelerde 30binden once motor acilmazmis kitapcikta yazan o diye biliyorum yani baya bi arastirdim eger begenirsem expertize sokucam iyi sonuclarda bi fazer sahibi oluyorum kismetse haftaya olan bulusmayada gelmek isterim tabi fazerimi alirsam :)

Arkadaşlar 21 mayıs pazar günü saat 13:00 de istanbulda emirgan sahilinde buluşuyoruz.

Profosyonel fotograf makinalar işliginde hem resimler çekilip hem sohbet edeceğiz

Fz6 fazer grubu olarak yapacagımız buluşmada fz6 fazer ve fazercıları bekleriz.
İletişim için burdan yazabiliriz.

Arkadaşlar 21 mayıs pazar günü saat 13:00 de istanbulda emirgan sahilinde buluşuyoruz.

Profosyonel fotograf makinalar işliginde hem resimler çekilip hem sohbet edeceğiz

Fz6 fazer grubu olarak yapacagımız buluşmada fz6 fazer ve fazercıları bekleriz.
İletişim için burdan yazabiliriz.

Cihan yağmur yağmazsa ben de gelirim, diğer arkadaşları da bekleriz.

merhaba arkadaşlar;
bugun itibari ile fazer600s2 modeli ile aranıza katıldım. pazar günü olan buluşmaya söz vermeyeyim ama gelmek isterim ayarlayabilirsem

Bu ilani bende takip ediyordum nasip kismet isi hayirlisi olsun tekeriniz duz bassin suan bende arabami sattim param cebimde temiz s2 ariyorum satan arkadaslara duyrulur.

Evet arkadaşlar yeni alanlara hayırlı olsun
Pazar günü yağmur olmazsa buluşacagız yağmur olursa tabi iptal olur.
Gelecek olanlar ile irtibata geçebiliriz.

Bu ilani bende takip ediyordum nasip kismet isi hayirlisi olsun tekeriniz duz bassin suan bende arabami sattim param cebimde temiz s2 ariyorum satan arkadaslara duyrulur.

nasip dediğiniz gibi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Evet arkadaşlar yeni alanlara hayırlı olsun
Pazar günü yağmur olmazsa buluşacagız yağmur olursa tabi iptal olur.
Gelecek olanlar ile irtibata geçebiliriz.

yağmur olmazsa bende gelirim muhtemelen. yalnız profesyonel makinam yok ona göre :)

nasip dediğiniz gibi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

yağmur olmazsa bende gelirim muhtemelen. yalnız profesyonel makinam yok ona göre :)

9 yaşımdan beri hammallığını yapıp slr makina kullandıktan sonra taşıma kolaylığından dolayı sony a6000 aldım, apsc sensörlü aynasız harika bir makina, tavsiye ederim. Bir de ben s2 motoruna puig cam bulamadım, satan nerede satıldığını bilen var mı acaba ?

9 yaşımdan beri hammallığını yapıp slr makina kullandıktan sonra taşıma kolaylığından dolayı sony a6000 aldım, apsc sensörlü aynasız harika bir makina, tavsiye ederim. Bir de ben s2 motoruna puig cam bulamadım, satan nerede satıldığını bilen var mı acaba ?

[url]https://i.hizliresim.com/ojvVn9.jpg[/url]

benim motor önceki sahibi saolsun puig aksesuarlarla donatmış. ön cam, manetler, led sinyaller, ouig koruma takozları vs. :) biraz şanslıyım bu konuda

Arkadaşlar merhaba bende artık fz n liyim tabi bir ay olmuştur 600f biraz beni yordu mecbur kaldım araştırmalarım fz al dedi

Arkadaşlar merhaba bende artık fz n liyim tabi bir ay olmuştur 600f biraz beni yordu mecbur kaldım araştırmalarım fz al dedi

Hayırlı olsun, dünyadaki sayılı sorunsuz mekaniğe sahip bir motor almışsın. İyi günlerde kullanmanı dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

Sezon açılıyor, 4 yıldır sahibi olduğum motoruma bugün hediye olarak motolastik.com'dan pirelli diablo rosso 3 aldım. Yaz gelse de gezsek artık :)

57 bin km deki 2007 model fazerimin ön arka rulmanlarını kenm değiştirdim.
Aldıgım rulmanlar bire bir aynısı japon
İkitelliden aldım 110 tl ye 4 tane servisde 480 tl işçilik hariç

Sağol kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

Bende yurt dışından yamaha genuine den ön amortisör keçesi sipariş ettim bugün yarın gelir kendim değişicem servise gerek yok

Motosikleti
XV250 - FZ6
Cihan,

Mumkunse rulmanlarin marka ve ebatlarini yazabilir misin? Bize de lazim olabilir. Bir de aldiginiz yerin ismi de ise yarar.

ön rulmanları ben de değiştirttim geçen yaz, 50 bindeyken. güven geliyor insana.

gruba yeni katılan arkadaşlar, kazasız belasız sürüşler dilerim. hoşgeldiniz

Cihan,

Mumkunse rulmanlarin marka ve ebatlarini yazabilir misin? Bize de lazim olabilir. Bir de aldiginiz yerin ismi de ise yarar.

Burdan aldım ben fatura fiş istemem dedim 110 tl ye bıraktı normalde 130 tl
Başka yerde 150 tl idi servisde 480 tl sadece rulmanlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar