415596475 ilan nosu kismetse onumuzdeki hafta alicaz arkadaslar makine icin ne soyleyebilirsiniz fiyat bakimindan nasil ?
Guzel gorunuyor. Fz6'nin gostergesinden daha once ne arizalar verdigini ve devrilip devrilmedigini (buna yatma diyorlar halk arasinda) anlayabilirsiniz eger sahibi gostergeyi resetlemediyse tabi. Yillar once bir arkadasima Fz6 alacagimiz zaman ben de yaninda gidip motorun gostergesini kontrol ediyordum ve hic de soyledikleri gibi cikmiyordu genelde.
Arkadaşlar 21 mayıs pazar günü saat 13:00 de istanbulda emirgan sahilinde buluşuyoruz.
Profosyonel fotograf makinalar işliginde hem resimler çekilip hem sohbet edeceğiz
Fz6 fazer grubu olarak yapacagımız buluşmada fz6 fazer ve fazercıları bekleriz.
İletişim için burdan yazabiliriz.
Bu ilani bende takip ediyordum nasip kismet isi hayirlisi olsun tekeriniz duz bassin suan bende arabami sattim param cebimde temiz s2 ariyorum satan arkadaslara duyrulur.
Evet arkadaşlar yeni alanlara hayırlı olsun
Pazar günü yağmur olmazsa buluşacagız yağmur olursa tabi iptal olur.
Gelecek olanlar ile irtibata geçebiliriz.
nasip dediğiniz gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
yağmur olmazsa bende gelirim muhtemelen. yalnız profesyonel makinam yok ona göre![]()

9 yaşımdan beri hammallığını yapıp slr makina kullandıktan sonra taşıma kolaylığından dolayı sony a6000 aldım, apsc sensörlü aynasız harika bir makina, tavsiye ederim. Bir de ben s2 motoruna puig cam bulamadım, satan nerede satıldığını bilen var mı acaba ?
[url]https://i.hizliresim.com/ojvVn9.jpg[/url]
Arkadaşlar merhaba bende artık fz n liyim tabi bir ay olmuştur 600f biraz beni yordu mecbur kaldım araştırmalarım fz al dedi