Güzel kardeşim sen o fiyata dct şanzımanlı bu teknik özelliklerden daha aşağı olan bile bir motosiklet bana söyleyebilir misin de emsalsiz olmadığını iddia ediyorsun. Yazımı okumamışsın bile.
80 beygir makineninde yetmediğini düşünen bir insanın hız algısı bozulduğu ortaya çıkar. İnsanlar 125 lik motorla Japonyaya gidip geliyor da yetmiyor diye ağlamıyor.
Hayatında motosiklete binmemiş adama ortalama gelir demişsin. Bu makine Avrupa'nın en çok satan makinelerinden. Demek ki tüm Avrupa, Türk kullanıcıları
Ulan diye hitabınız da hoş değil.
Motosiklet çok ağır ve ağırlık merkezi oldukça aşağıda. Alet kuru ve düzgün zeminde gayet rijit. Ancak zeminde bozukluk, ıslaklık olduğu durumda en ufak kaymalarda motor; ağır ve 750 CC olduğunu, kontrolden çıktığında toparlanmanın pekte kolay olmayacağını tepkileri ve tcs ye düşmesi ile size hatırlatıyor. Zaten rain modu da bu hissi hafifletmek için, başka birşey değil. Hafif, kıvrak bir makinenin verdiği, küçük hamleler ile kontrolü sağlayabilmenin güvenini alamıyorsunuz.
Orta sehpa yorumumu anlamsız nitelendirmenizi anlayamadım. Çünkü çuvalla para ödenen bir motosikletin size satılırken, ağırlığı düşük göstermek ve 3 kuruş fazla para kazanmak için bir orta sehpa dahi koyulmaması ve yan ayaklığının berbat tasarlanmış olması bence hiçte hoş değil. Başka marka modellerde de bu olabilir, ama bu kurnazlığın meşrulaşması gerektiğini ortaya koymaz.