12,000-13,000 araı bir fiyat bence normal. Ama yazan rakama 2007 siyah şase 30,000 km yi devirmemiş motorlar havada karada alınabilir.
Çok teşekkür ederim. Sağolun
12,000-13,000 araı bir fiyat bence normal. Ama yazan rakama 2007 siyah şase 30,000 km yi devirmemiş motorlar havada karada alınabilir.
Kaça alınır diye bir şey yok!
14 desem sence sahibi verir mi?
Fiyatı aşağı çekmeye zorla tabi. Fikrimce; ABS li olması büyük avantaj. Supap sesi, eksantrik zinciri ve gerisini sor.Ön mesnet rulmanlarını kontrol et. Genel kaza ve bakım geçmişini araştır.Fren bakımı ile neyi kast ediyor? Balatalar bitmeye yakınsa sana 300lira kadar masraf çıkarabilir tabi ucuz Brenta marka gibi balatalar takmazsan!Dişli zincir setine bak, eğer gergi en sona yaklaşmışsa yakında seti alman gerekebilir onda yine 400-500 lira demek. Kırmızı anahtarını sor. Bunların birinde bir sıkıntı tespit edersen pazarlık şansın doğar...
Aklıma gelen bunlar, her şey tamamsa pazarlık sünnettir de ve bitir işi!
177696851 ilan nolu fazer6 satılıktır arkadaşlar motorum orjinaldir inanın sitede bu temizlikte çok nadirdir ilgilenen arkadaşlar ilandan numarama ulaşabilirler motora binmiyorum sırf km yapmasın diye araba alacağım için satıyorum herkese saygılar
Yavvvv AEA Fazer'ın ilk çıktığı yıllarda test etse idi, kusur bulamazdı ya da çok az bulurdu ve çok beğenip tavsiye ederdi. Yıl olmuş 2014 yerden yere vuruyor bu çok trajikomik!
Yıl 2014 tabi ki teknoloji ilerledi ve daha iyi motosikletler çıktı ama fiyatlara bakınbugün bir MT07 22 bin lira ve Fazer'dan çok mu iyi? Bence tabi ki de cevap: HAYIR!
Yani kendi mantığınızı-araştırmanızı yürütün, inceleyin,kullanan kişilerden bilgi alın hatta kendiniz kullanın ve öyle karar verin!
Bugün o paralara alınabilecek en harika motosiklet tabi temizini ve özellikle ABS'li almak kaydı ile. Ufak düzeltmeler örneğin EBC HH serisi balata kullanarak ve çelik fren hortumu ile kötü fren mevzusunu azda olsa düzeltebilirsiniz. İyi lastik ve doğru süspansiyon ayarı ile yol tutuşu çok iyi olabiliyor. Özellikle arka süspansiyonu sert konuma getirmenizi öneririm!
Kaldı ki parçası bol, her ustanın anladığı, piyasada bilinen bir motosiklet.Görüntüsü hala çok çekici ve performansı çok iyi! Ortalama yakıt tüketimi 5-6 litre.
Ben kullanıyorum ve çok memnunum: örneğin şimdi S2'nin arka maşasını aldım İtalya'dan ve inşallah 10 güne gelir. Sırada yine S2'nin ön fren kaliperlerini takmak ve fren hortumlarını çelik olanı ile değişmek ve ya R6'nın ön çatalını ve fren kaliper/disk takımını takmak.
Tabi bunlar zamanla olacak ve bir hobi gibi insana keyif verecek şeyler. Herkes uğraşmaz ve ya anlamaz o ayrı.
Ama şu bu motor çöp demek için sağlam/mantıklı ve ilmi gerekçeler sunmak lazım eğer ki bir yığın insan AEA ağızına bakıyorsa!
Yani fren kötü demekle olmuyor.Neye göre kötü ney ile karşılaştırdın R6 ile mi CBR1000RR la mı? Kaç metrede durdu, ıslak zemin kuru- zemin deneyi, lastik faktörü, zemin faktörü, fren balatası cinsi gibi detaylı test edip bunları camia ile paylaşmak lazım diye düşünüyorum.
Çok yazdım kusura bakmayın...
Tps sensörü arızası ile ilgili neler söylüyeceksiniz kronik arızamıdır masrafı nedir ustayım diye gecinen adamlar anıyormu bu tps sensöründen tps sensörü arızası ile bogusan oldumu ?