şehir içi 90-95 :sunny:
benim fanın sadece kitli trafikte devreye girdiğini dikkate alarak, sogutma sisteminiz düzgün çalışıyo ( su seviyesi ok ) , radyatörün üstünde ölü sinek katmanı yok ve petekler düzgün se kanımca sorun olmaz. tabi burda hava da az serin ama 5-10 derece çok farketmez 90 dereceden sogmaya calısan su için :wiinkk:
r6 motor blogu var ama r6 motoru değil. alt devirler torksuz evet. makina devamlı hep yüksek devir mi ister bilemiyorum, bu bence daha cok sizin ne istediğinize kalmış.
sizi bilmem ama ben 7000 km lik fazer tecrübemde bu zamana kadar çok fazla farklı iklim koşulunda sürdüm ve farkettim ki 10 dereceyi bırakın 5 derecelik hava sıcaklığı farkı bayağı etkiliyor motoru. yazın 10 derece fark ise tiril tiril çalışmasını sağlıyor.
34-35 derece üzerinde uzun yolda bile normale göre biraz sıcakça çalışıyor fazer.
30 derecede normal çalışıyor, 25 derecede serin çalışıyor.
bunlar benim gözlemlerim, iki ayrı fazer da gözlemledim. tabi ki kişiye göre değişebilir şeyler
bir de ricam olacak, rolantide çalışırken ekranı devir gösterecek şekilde ayarlayıp videoya çeker misiniz? sizin motorun rolantisini referans almak açışından iyi olur :bounce: yani açıkçası benim motorun rolantisi bana pek stabil gelmiyor ama 100 devirlik bi oynamanın da normal olduğunu düşünüyorum.