İzmir İl Temsilcisi
Senin fazera özgü birşey olabilirmi acaba :mrgreen:
Vallaha aklıma takıldı girdim eski yorumlara göz attım 3-4 kişi konusmusuz bu konuyu h7 olarak karar kılmış herkes.
Eskilerden böyle kalmıştı aklımda bende h7 taktım sol tarafa yani kısa fara ..
Demekki h4'de oluyormuş şaşıralacak bir durum yok gerci
Bu arada ekleme yapayım aslında sol ampülümden hic memnun degilim çok fazla güclü belkide biz yanlış biliyor olabilriz icinden h7 cıktıgı icin ..
kullanıcı kitabına bakmak lazım orada yazacagını düşünüyorum.
Vallaha aklıma takıldı girdim eski yorumlara göz attım 3-4 kişi konusmusuz bu konuyu h7 olarak karar kılmış herkes.
fabrisio
15 Şubat 2014, 01:18
cem senın ıcın sıgınaga ındım ve malzemelerın arasında yatan 2 adet h7 ampulu buldum ve resımledım dedıgım gıbı ampul h7 . ( resmı upload etmem baya surdu ınternetım cok dandık 5-6 kere denedım upload etmedı)
bu h1-h3-h4h-h7 olayı bıraz berbat bır olay zaten benım resımledıgım yerde muhtemelen senınde ampul tıpın yazıyor olması lazım ıstersen ampule yenıden bırbak derım.
http://img493.yukle.tc/thumbs/8353IMG_0621.JPG (http://img493.yukle.tc/image.php?id=8353IMG_0621.JPG)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------
kardesım lazım sa benımde elımde 2 adet yedek mevcut yarın fabrisio ( seçkin ) ile bulusucaz bende aynı kargonun ıcıne dahıl edebılırım.
harbidende benim ampulün altında da h7 yazıyormuş.
_pLay_06
15 Şubat 2014, 01:38
Çok Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız
Ben şu stanley yazan yuvasından sökemedim elim acıdı eren foto koyunca dedim herhalde kolay sökülüyor zorlayınca çıkardım.
Markası phılips' miş h7 12v 55w.
Eskilerden böyle kalmıştı aklımda bende h7 taktım sol tarafa yani kısa fara ..
Demekki h4'de oluyormuş şaşıralacak bir durum yok gerci
Bu arada ekleme yapayım aslında sol ampülümden hic memnun degilim çok fazla güclü belkide biz yanlış biliyor olabilriz icinden h7 cıktıgı icin ..
kullanıcı kitabına bakmak lazım orada yazacagını düşünüyorum.
Son düzenleme: