Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İzmir İl Temsilcisi
Gecelerde v stormu bende test ettim gerçekten harika.

Cok keyifli bir motor var su motor bloguna egilip sesi dinleyince gercekten traktorumsu bir sesi var.

2 koca pistonun asagi yukari vuruntusunu net sekilde duruyorsunuz takir takir takir :)

Olsun ducatide bir traktor hemde L twin bir traktör :D

Mustafa bizi v stormcu yapti vallaha :)

Merhaba Kod41 hatası hakkında bilgisi olan varmı ? yolda giderken hata verdi ve hata veriyor çalışmıyor suanda

İzmir İl Temsilcisi
Merhaba Kod41 hatası hakkında bilgisi olan varmı ? yolda giderken hata verdi ve hata veriyor çalışmıyor suanda

Eski dostum merhabalar :)

Hata kodu umarım dogrudur ve işine yarar.

Hata Kodu : 41
Teşhiş Kodu : 08
Semptom : Motor-stop düğmesi yetersiz temas ediyor, açık veya kısa devre.

Merhaba Dostum Dostluklar Eskimez Numaran Yok Ulasamıyorum...

Bugun Çektirdim Motoru Bakalim Ne Çıkıcak.

DSC04445.jpg

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Cihan müsait olduğunda benim motor için M5 fiyatı alabilir misin?
Tamam bugün sorarım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:17 ----------

Fiyat sordum da, sana uyar mı bilmiyorum... Henüz ellerine ulaşmamış olan yeni seri lastikler önümüzdeki hafta geliyormuş. Yani 2014 üretimi M5 lastik, ön arka peşin fiyatı 950TL'ye kadar indirebildim... ::gazete::

Tamam bugün sorarım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:17 ----------

Fiyat sordum da, sana uyar mı bilmiyorum... Henüz ellerine ulaşmamış olan yeni seri lastikler önümüzdeki hafta geliyormuş. Yani 2014 üretimi M5 lastik, ön arka peşin fiyatı 950TL'ye kadar indirebildim... ::gazete::

Teşekkür ederim.Bir hafta beklerim.Sorun yok.
Gelince bir haber edersen çayını icmeye gelirim inŞaAllah, bu arada bende burda sorustururum.

Motosikleti
Dediğim gibi, sen lastiğini seç, fiyat araştırmanı yap. Ben burdan gereken bilgileri vereyim. Uyarsa gelirsin ::sm_smile

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Tamam bugün sorarım..

ben 15 gün kadar önce istanbul göztepe den michelin pilot road 2 aldım 950 tl ye. m5 te aynı fiyattı. 60 tl de takma parası, 40 tl sübap toplam 1050 tl. kredi kartına 5 taksit yaptılar. aklınızda olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------

motordaki saat yanlış. nasıl yeniden ayarlayabilirim?

Bende yavrunun lastiklerini değiştirdim dün
michelin anakee 2 2013 6. ay tarihli
sökme takma balans, sibop değişimi hepsi 720 lira
İzmir buz motor michelin ana bayii
Bi kaç fotoda atıyım da topic kalite motor görsün :queen:

2qjf68x.jpg

2ut43yq.jpg

357oz8l.jpg

Motosikleti
Adama bak iyice alıştı mekana.. ::144::

Yok mu senin traktörcüler sayfası birader ::pokey::

Motosikleti
O eskidendi. Sen yaşlanınca yerine gençler geldi. Bize ne olm senin anekee'lerinden. Biz sana PiPo3'lerimizi gösteriyo muyuz.::hakem1:: Al bunu al bunu al bunu ::merkez::

slm herkese, bende 2008 de fazerımı sattıkran sonra tekrar 2007 model 19900 km de fazer aldım, bu motorun yeri bambaska ne 1000rr ne r1 ne 600f bunun tadını vermedi...

bu arada ekzoz bakıyorum, eski motoruma ixil almıstım sesi bir harkiyadı, varsa satan duyan bilen haber ederse sevinirim.

Edit: alternatif diger markararlada ilgilenebilirim.

Bir lastik yenileyen de ben :)

Pirelli Angel GT, sökme takma, balans, sübap dahil 1250 lira.

lastikler ısınınca ve yüklüyken artık ön freni kilitleyemez oldum :) tek kişide de dengesiz bi frenleme yapmazsam yine kilitlenmiyor (orj. balatalar ve 1 aylık hidrolik var, ön teker basıncı 33 psi) ancak yine de rosso 2 lerin de pp3 ler gibi ön tekerde çift hamurlu olmasını isterdim.

keşke arka tekerdeki yumuşak alanı geniş yapsalarmış, henüz yumuşak alanı yere temas ettirmek mümkün olmadı (son bir parmak kala ikinci hamura geçiyor)

fotoğraf yükleyecektim ancak imageshack tamamen paralı hizmete geçmiş. flickr, instagram veya picasa da kullanmıyorum ve şu anda meşgulüm. borcum olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar