h4 kısa h7 uzun
Her yerden kutladık burdan da kutlayalım.. Yeni traktörün hayırlı olsun kazasız nazarsız kullan inşallah kardeşim :cherry:
Semih, H7 uzun yav o kadar da uyandım yani :sunny:
Sprey yok bulabilirsem onunla hallederim bulamazsamda sadece kompresorle temizlerim lastikcidekisa h7 uzun h4 galiba o zaman h7 xenon ampul almam lazim.
Çok sevdiğim fazer'ımı hanımın selesine alışamaması ve çok süratli olması sebebiyle satmıştım.
Ekim ayından beri yana yakıla aradığım V-stromuma nihayet kavuştum.
Kuşadasından ilk sahibinden 2008 model 30 bin km de kız gibi bakılmış bir motora sahip olduk.
Allah hepimize istediği şeyleri tez zamanda nasip etsin inşallah.
K&N temizleme kiti alabilirsin. Kutunun üstünde yapman gerekenler yazıyor. Eğer filtreye basınçlı hava tutarsan çöp haline gelir, filtrelere hava tutulmaz...
Bu arada fz6 fazer ın kısa farı h7, uzun farı h4 dür. Bir de Cihan noldu bizim hilaller???
Mustafa yeni motosikletin hayırlı olsun. DeLi candır, ancak tez zamanda çelik fren hortumu tak önlere![]()
![]()
Filtreye icten disa dogru hafifce hava tuttum sakincasi olmaz sanirim. Bide h7 kisa ozaman dogru bendeki sistem h7 xenon ampul alip baglayim benK&N temizleme kiti alabilirsin. Kutunun üstünde yapman gerekenler yazıyor. Eğer filtreye basınçlı hava tutarsan çöp haline gelir, filtrelere hava tutulmaz...
Bu arada fz6 fazer ın kısa farı h7, uzun farı h4 dür. Bir de Cihan noldu bizim hilaller???
Mustafa yeni motosikletin hayırlı olsun. DeLi candır, ancak tez zamanda çelik fren hortumu tak önlere![]()
![]()
Vay arkadaş adam yine yerden yere vurdu bizi.. hava tutulmamasının sebebi nedir? filtredeki birikmiş ve sıkışmış tozları nasıl çıkarırsın?
Farların ters olduğunu sende duydum valla biz baktık H1 mi H4 mü diye, nedense bendekiler (Anam Fazer 8'e baktım ya!) kısa H4'tü
k&n de zaten tozlar hiç bi zaman sıkışmıyor çünkü zaten geniş delikli olduğundan çok ta toz tuttuğu söylenemezVay arkadaş adam yine yerden yere vurdu bizi.. hava tutulmamasının sebebi nedir? filtredeki birikmiş ve sıkışmış tozları nasıl çıkarırsın?
işte yanıldığın nokta bu(Anam Fazer 8'e baktım ya!) kısa H4'tü
Çok sevdiğim fazer'ımı hanımın selesine alışamaması ve çok süratli olması sebebiyle satmıştım.
Ekim ayından beri yana yakıla aradığım V-stromuma nihayet kavuştum.
Kuşadasından ilk sahibinden 2008 model 30 bin km de kız gibi bakılmış bir motora sahip olduk.
Allah hepimize istediği şeyleri tez zamanda nasip etsin inşallah.
Birazda Foto atalım
http://imageshack.com/a/img706/9280/zhsz.jpg
http://imageshack.com/a/img577/9218/adve.jpg
Sadece sehir ici bir gram anayola cikmadan bende 6.5 7.5 arasi yakiyorum.. 1lt benzin ile 15km gidiyorum. Veya 18km. Hyo gtr ile bile sehir icinde 1lt benzin ile 20km gittigim zamanlar oluyordu şehir icinde böyle yakmasi normal fakat uzun yolda 4.2ltye dustugumde oldu
Millet nerde yaa ...Ben radyatör suyu ile antifirizi degistirmek istiyorum motorun.antifiriz lowda duruyor kutuda karisimini ne kadar yapmam lazim icine bide hangi derece aralığında koymak gerekir ?