Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şehirlerarası 30 kuruş, şehir içi 25 kuruş yakarsın..

Kronik arızası yok diyebiliriz. yalnızca belli bir şasi numarası arasında olanlarda TPS sensörü arızası oluyor. onu da garantiden düzelttiriyosun. Yamaha farkedip araçları geri çağırmıştı. Gitmeyenler daha sonra farkediliyo.. Bir de belli bi km'den sonra gidon rulmanları miyadını doldurur, onları değiştiriyosun o kadar..

Cihan hocam bu fazerler hakkinda bilgi ve deneyiminize ihtiyacim var bu makinanin uzun yolda ruzgarla iliskisi nasil ? Benim izledigim bi kac videoda fazer virajli ve yolun bozuk oldugu kisimlarda sanki virajda cizgisini kaybediyo gibi gordum fikirlerinizi merak ediyorum bu sayfada banditten bahsetmek yanlis olucak belki ama fazer ve bandit arasinda arastirma yapiyorum ama kullanan kisilarinde bilgi ve deneyimlerini merak ediyorum simdiden tesekkur ederim ilginiz icin..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ben sadece kullanıcıyım, öyle ayrı bi bilgim yok ::sm_smile kullanıcı olarak yorumlarımı aktarmam gerekirse, evet Fazer rüzgar alan bir motor. Ama hayır rüzgar alan bir motor değil :mrgreen: yani şöyleki, bir enduro-touring motora göre daha fazla rüzgar alır tabi.. daha spor bir model ve rüzgar siperliği daha alçakta olan bir motor. Fakat naked tarzdaki motorlara göre de gayet rüzgarı kesen bir motor haliyle.. Şahsen, en azından 210-220 km/h'den sonra ancak siperliğin arkasına saklanma gereği duyuyordum.. :cat: Virajda ise, Fazer gayet tatminkar viraj alan bir motor, fakat ağırlık merkezinin yüksekliğinden dolayı virajda yorabilen ve çok da güven vermeyen bir yapısı var.. Yolun bozuk olduğu kısımlar için birşey diyemem, hangi motor olsa tedirgin eder diye düşünüyorum ::sm_smile

Ben sadece kullanıcıyım, öyle ayrı bi bilgim yok ::sm_smile kullanıcı olarak yorumlarımı aktarmam gerekirse, evet Fazer rüzgar alan bir motor. Ama hayır rüzgar alan bir motor değil :mrgreen: yani şöyleki, bir enduro-touring motora göre daha fazla rüzgar alır tabi.. daha spor bir model ve rüzgar siperliği daha alçakta olan bir motor. Fakat naked tarzdaki motorlara göre de gayet rüzgarı kesen bir motor haliyle.. Şahsen, en azından 210-220 km/h'den sonra ancak siperliğin arkasına saklanma gereği duyuyordum.. :cat: Virajda ise, Fazer gayet tatminkar viraj alan bir motor, fakat ağırlık merkezinin yüksekliğinden dolayı virajda yorabilen ve çok da güven vermeyen bir yapısı var.. Yolun bozuk olduğu kısımlar için birşey diyemem, hangi motor olsa tedirgin eder diye düşünüyorum ::sm_smile

tesekkurler cihan hocam tabiki fazer kotu bi makina degil kullanicisina cazip gelen bi cok yani var yanlis bilmiyosam 98hp olmasi enjeksiyonlu olmasi ve tasarimi gercekten harika bi makina yakit tuketiminde en dusuk degerler nedir yada ortalama degerler 5.5'in altina dusmuyo galiba hatirladigim kadariyla tekrardan ilginiz icin tesekkur ederim..

Motosikleti
Yakıt değerlerini hemen yukarıda söyledim ::sm_smile

Saati ayarlamak için.. Kontağı açın..Reset ve select tuşlarına birlikte basınve üç saniye kadar tutun..saat zıplamaya başlayacak..select ile seçin..reset ile ayarlamaya başlayın.. iyi sürüşler... :)

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
merhaba arkadaşlar. fz6 konusunda ısrarcıyım. aşağıdaki linkteki motor hakkında fikriniz beyan etmenizi rica edeceğim.
mart ayı içersinde bir motor satın almak niyetindeyim.
burası doğru yer olmayabilir ama suzuki gsr 600 de alabilirim. ama ilk tercihim fz6 fazer.
sağlıklı bir kıyaslama yapabilecek arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
hız merakım yok. genellikle haftasonları kullanacağım. istanbul a yakın geziler olabilir. artçı da olacak.
ilginizi rica ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fz6-fazer-2005-kirmizi-tabanca-gibi-izmit-153396061/detay/

Motosikleti
merhaba arkadaşlar. fz6 konusunda ısrarcıyım. aşağıdaki linkteki motor hakkında fikriniz beyan etmenizi rica edeceğim.
mart ayı içersinde bir motor satın almak niyetindeyim.
burası doğru yer olmayabilir ama suzuki gsr 600 de alabilirim. ama ilk tercihim fz6 fazer.
sağlıklı bir kıyaslama yapabilecek arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
hız merakım yok. genellikle haftasonları kullanacağım. istanbul a yakın geziler olabilir. artçı da olacak.
ilginizi rica ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fz6-fazer-2005-kirmizi-tabanca-gibi-izmit-153396061/detay/

"Sadece ön çamurlukta boya var" demiş.. Motorun komple boyalı olduğundan haberi yok sanırım :pale:

Motosikleti
satılmamıştır. Arayıp söylemişlerdir elemana, motorunun rengi değiştirilmiş komple kırmızıya boyanmış diye :mrgreen:

Motosikleti
Adam da nasıl ballandıra ballandıra anlatmıştı nan.. :pale: egzantrik değiştirmiş bakımlarını yaptırmış falan filan.. :pale:

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
yayından kaldırılmış.
siz beni aranızda görmek istemiyorsunuz, anladım...

Motosikleti
:mrgreen: hee bütün ilanları kaldırtıcaz :queen:

Elimde 1 ay kullanilmis KN hava filtresi var bunu motoruma takmak istiyorumda nasil temizleyip takmaliyim yikayip taksam olur mu ?

Bide xenon far takicam kisaya balans falan var eski motorumdan cikardigim ama onun far tipi h4 buna uyar mi ? Uyan far tipi nedir bilen var mi sadece kisaya takcam

Motosikleti
Elimde 1 ay kullanilmis KN hava filtresi var bunu motoruma takmak istiyorumda nasil temizleyip takmaliyim yikayip taksam olur mu ?
[url]http://i.hizliresim.com/Kr71n7.jpg[/url]

Bide xenon far takicam kisaya balans falan var eski motorumdan cikardigim ama onun far tipi h4 buna uyar mi ? Uyan far tipi nedir bilen var mi sadece kisaya takcam

Hava filtresini temizlerken, eğer varsa veya tedarik edebilirsen filtre temizleme spreyleri var onu alıp uygulaman ve sonrasında kompresörlü havayla üstünden geçmen doğru olan.. Sprey yoksa sadece kompresöylü havayla temizlersin..

Fazer farları H4-H7 :cat:

Hava filtresini temizlerken, eğer varsa veya tedarik edebilirsen filtre temizleme spreyleri var onu alıp uygulaman ve sonrasında kompresörlü havayla üstünden geçmen doğru olan.. Sprey yoksa sadece kompresöylü havayla temizlersin..

Fazer farları H4-H7 :cat:

Sprey yok bulabilirsem onunla hallederim bulamazsamda sadece kompresorle temizlerim lastikcide :D kisa h7 uzun h4 galiba o zaman h7 xenon ampul almam lazim.

Motosikleti
Kısa H4 olması lazım.. Uyanabildiysem doğru hatırlıyorum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar