Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yok.. Kriterim belli. "2013 - Beyaz - Fazer 8 ABS"

Motosikleti
Olm ne alaka. motor satıyoruz. Eş dosttan borç harç kredi anca alabilicez de dur elim ayağım dolaştı..

Affınıza sığınarak soruyorum

şimdi şu resimdeki çoğhoş olmuş zira eski kasaların kafa granajını hiç beğenmem..

151284879r2t.jpg

fakat bu yukarıdaki 2013 model fz8

Buda 2012 demiş satan adam

151379177r8p.jpg

Buda 2013 modelmiş mesela sıfır satılık demekte

82936131duj.jpg

bunların tiplerindeki farklılıklardan dolayı isminin cisminin farklı olması gerekmiyormu?
yada fz8 ne biri açıklasada kurtarsa beni bu ızdıraptan?

Motosikleti
İki çeşit 8 var. FZ8 ve Fazer 8... FZ8 grenajsız model. Fazer 8 grenajlı model..

İzmir İl Temsilcisi
İki çeşit 8 var. FZ8 ve Fazer 8... FZ8 grenajsız model. Fazer 8 grenajlı model..

M5 aldıgın zamanlar anladım dedim cihan agada para boll :cherry:

Şaka bi yana çok sevinirim vallaha izmire geldigindede güzel bi telafi yaparız :)

Bende fazer 8in kafalarını hiç begenmiyorum tabi göreceli zevk meselesi fakat zamanla hoşuma gider belki .

Asıl merak ettigim konu fz-1 ile fz-8 arasındaki fark.

Allah dahi iyilerini nasip etsin Cem hepimize :))

İzmir'e geldiğinde aynen bu sefer haberimiz olsun mümkünse :)

arkadaşlar bu sabah sahibinden e bir ilan düştü.. Mavi siyah şase fazer.. 18000 km de 13.000 fiyat yazıyordu..Bursa harmancık ta... Aradım açmadı daha sonra telefon kapandı. Bilgisi olan gören var mıdır?

İzmir İl Temsilcisi
arkadaşlar bu sabah sahibinden e bir ilan düştü.. Mavi siyah şase fazer.. 18000 km de 13.000 fiyat yazıyordu..Bursa harmancık ta... Aradım açmadı daha sonra telefon kapandı. Bilgisi olan gören var mıdır?

Aynaları altın sarısımıydı ?

O ilan sahte ilan insanlardan kapora almak için yapıyorlar.

O Adamı bir türlü durduramadık.

İlanı bir linkle bakalım.

Motosikleti
Ben bugün de şikayet etmiştim o ilanı. Şikayetlerden dolayı kaldırılmış olabilir ilan..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-yamaha-fz6-fazer-18-923-km-de-sifir-gibi-mukemmel-boyasiz-151961416/detay

Bu motor, burdan bir arkadasin degil miydi, zamaninda resimlerini koymustu. SAnirim gecen gun koydugunuz sahte ilani yayinlayan adam bu. Cunku aciklamalari ayni gibi geldi bana. Bu mevzudan emin olan birileri varsa su ilani sikayet edelim de kaldirsinlar, milletin basini yakmasin eleman.

Hocam bak yukarda linki var, ben az önce tıkladım, ilan onay sürecindedir diyor, bu linke göre bak işte, yarın yine ilana çıkarsa dikkate alma ve sahibindene şikayet et, bu zeki pzvnk ilan açıklaması olarak da hep aynı şeyleri yazıyor, ordan da anlayabilirsin.

Hocam bak yukarda linki var, ben az önce tıkladım, ilan onay sürecindedir diyor, bu linke göre bak işte, yarın yine ilana çıkarsa dikkate alma ve sahibindene şikayet et, bu zeki pzvnk ilan açıklaması olarak da hep aynı şeyleri yazıyor, ordan da anlayabilirsin.

Biraz aradan sonra siteye gozatmamla birlikte su sahtekarla karsilasiyorum ne inatci birisiymis arkadas vazgecmiyor biturlu
Dudaeva dostum heyecanini anliyorum ama ben bu s...... le daha once irtibata gecenlerdenim tek derdi kapora alabilmek bu ilani unut yoksa canini yakarlar

hocam aynalar siyahtı.. ön cam da komple siyahtı.. link çalışmıyor arkadaşlar dün de tıklamıştım.. yurtdışına çıkacağım ondan satıyorum demişti..

Motosikleti
Tamam sen kanma ona. Orasında burasında stickerlar var. Dunlop falan yazıyo..

M5 aldıgın zamanlar anladım dedim cihan agada para boll :cherry:

Şaka bi yana çok sevinirim vallaha izmire geldigindede güzel bi telafi yaparız :)

Bende fazer 8in kafalarını hiç begenmiyorum tabi göreceli zevk meselesi fakat zamanla hoşuma gider belki .

Asıl merak ettigim konu fz-1 ile fz-8 arasındaki fark.

6 ile 8 arasındaki fark gerçekten muhteşem. sürüş konforu ve ara hızlanmaları çok güzel. Torku yüksek,tam bir domuz gibi derler ya aynen öyle,vites düşürmene hiç gerek yok aynı viteste sollamaya çıkabilirsin. frenlemesi müthiş. Tasarım olarakta ince detaylar var,paradan kaçınılmamış. Amortisör ve arka mafsal olayı bitirmiş. ben 6'yı seven biri olarak 8'e bayıldım. İzmirde ki tanınmış ustalar biz daha bir şey demeden alın fazer800 bakın rahatınıza keyfinize demesi aklımdakini iyice benimsetti.

Motosikleti
Şu an kaporo - alım satım işlemlerini sürdürüyorum. Hocam rica edicem daha fazla ballandırma :mrgreen:

İzmir İl Temsilcisi
6 ile 8 arasındaki fark gerçekten muhteşem. sürüş konforu ve ara hızlanmaları çok güzel. Torku yüksek,tam bir domuz gibi derler ya aynen öyle,vites düşürmene hiç gerek yok aynı viteste sollamaya çıkabilirsin. frenlemesi müthiş. Tasarım olarakta ince detaylar var,paradan kaçınılmamış. Amortisör ve arka mafsal olayı bitirmiş. ben 6'yı seven biri olarak 8'e bayıldım. İzmirde ki tanınmış ustalar biz daha bir şey demeden alın fazer800 bakın rahatınıza keyfinize demesi aklımdakini iyice benimsetti.

Teşekkürler bilgilendirme için fz8 deneme fırsatı hiç bulamadım .

Fakat fz1 ile fz8 arasında ne gibi farklar var onu merak ediyorum fz8 tercih eden neden fz1 tercih etmiyor ?

Fz1 topiginde 2 sayfa yazı yok bilgi edinelim.

Fz6'dan sonra benim tercih şemama gelirsek :)

Fz1

Fz8 en düşük ihtimal.

Bmw gs 1150 advanture.

Kawasaki sx 1000.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar