Yok.. Kriterim belli. "2013 - Beyaz - Fazer 8 ABS"
İki çeşit 8 var. FZ8 ve Fazer 8... FZ8 grenajsız model. Fazer 8 grenajlı model..
arkadaşlar bu sabah sahibinden e bir ilan düştü.. Mavi siyah şase fazer.. 18000 km de 13.000 fiyat yazıyordu..Bursa harmancık ta... Aradım açmadı daha sonra telefon kapandı. Bilgisi olan gören var mıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-yamaha-fz6-fazer-18-923-km-de-sifir-gibi-mukemmel-boyasiz-151961416/detay
Bu motor, burdan bir arkadasin degil miydi, zamaninda resimlerini koymustu. SAnirim gecen gun koydugunuz sahte ilani yayinlayan adam bu. Cunku aciklamalari ayni gibi geldi bana. Bu mevzudan emin olan birileri varsa su ilani sikayet edelim de kaldirsinlar, milletin basini yakmasin eleman.
arkadaşlar bu sabah sahibinden e bir ilan düştü.. Mavi siyah şase fazer.. 18000 km de 13.000 fiyat yazıyordu..Bursa harmancık ta... Aradım açmadı daha sonra telefon kapandı. Bilgisi olan gören var mıdır?
M5 aldıgın zamanlar anladım dedim cihan agada para boll :cherry:
Şaka bi yana çok sevinirim vallaha izmire geldigindede güzel bi telafi yaparız
Bende fazer 8in kafalarını hiç begenmiyorum tabi göreceli zevk meselesi fakat zamanla hoşuma gider belki .
Asıl merak ettigim konu fz-1 ile fz-8 arasındaki fark.
6 ile 8 arasındaki fark gerçekten muhteşem. sürüş konforu ve ara hızlanmaları çok güzel. Torku yüksek,tam bir domuz gibi derler ya aynen öyle,vites düşürmene hiç gerek yok aynı viteste sollamaya çıkabilirsin. frenlemesi müthiş. Tasarım olarakta ince detaylar var,paradan kaçınılmamış. Amortisör ve arka mafsal olayı bitirmiş. ben 6'yı seven biri olarak 8'e bayıldım. İzmirde ki tanınmış ustalar biz daha bir şey demeden alın fazer800 bakın rahatınıza keyfinize demesi aklımdakini iyice benimsetti.