s2 ile motor açısından olan farkı bilmiyodum...frenlerindeki iyileştirmeler de ekstra artı noktası...gazladığında kafa sallama olayı ben hi çdenk gelmedim...ya da tam anlamıyla gazlama yapmadığım için başıma gelmedi...sadece yüksek süratte ön tarafında hafiflediğini hissettiriyor ama bunun kafa yapısından dolayı s2 için de geçerli olduğunu düşünüyorum...selenin değişmesi isabet olmuş...
bunlar ve km si göz önüne alındığında fiyat diğer ilanlar da değerlendirildiğinde 17 yazmak makul..ama bu fiyat insanı başka motorlara da sevkeder...
yani hidrolik debriyajlı, kombine absli ve diğer bir çok avantajı olan vfr 800 e yönlenirim ben bunu almaya niyetlensem...
öncelıkle merhabalar tekrardan
ben daha önce 2004 2005 ve 2006 olmakla beraber 3 fazerim oldu ,üçüde aynı kasa olduğu için hızlanmaya kalktığınızda ön tarafın hafiflediğini ,gidonun kontrolunun azaldığını hssedıyordum.bu s2 de ise ne gazlamada ne frenlemede ,on taraf hep stabıl yol tutusunu koruyorben bunu bır nebze on camurlugun aerodınamık olasına bağlıyorum...fiyata gelınce ustundekı estraları ıncelemedınız sanırım?sadce egzostu bıle 1.850 tl tıtanyum akrapoviç.bu motorun egzostunu ıkıncı el bulmak ayrı dert,hadı dıyelım buldunuz 1000 yada 1.200 tl ye anca alırsınız.(daha once cok arkadasımada ,uzun aramalar sonnucu bulduk,az bısey ezıgı vardı 1000 tl ye zor aldık.
vfr ye gelınce hıc kullandınız mı?v4 kellesi olan bır motoru bununla kıyaslamanzı anlamadım?bu motorun egzostsuz fıyatı 17.500 dıyorum.km gayet normal neticede 6 yasında bır motor yılda 7 bın km yapsan 42 bın olur demi. belkı gıder eksrasız bır s2 alırsın 17 ye başka ,aldığın motoru bujıleri ,lastıkleri ya yag filitresi ,3 takım sınter bakır fren balatası,debrıyaj telı akusu , bunlara harcayacağın parayla 19 bın tlye egzostsuz ,xenonsuz,manetız v.s aksesuarsız bos bır fazere bınersın ancak.
bu paralara xj 600 dıwersıon da alırsın ,lakın boru sasesinın malıyetı nekadar ucuz olduğunu araştır ve haraletı (fazere gore)cabuk yulseltıgınıde unutma arkadaşım.saygılar.ALLAH gönlüne gore versın.