Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

s2 ile motor açısından olan farkı bilmiyodum...frenlerindeki iyileştirmeler de ekstra artı noktası...gazladığında kafa sallama olayı ben hi çdenk gelmedim...ya da tam anlamıyla gazlama yapmadığım için başıma gelmedi...sadece yüksek süratte ön tarafında hafiflediğini hissettiriyor ama bunun kafa yapısından dolayı s2 için de geçerli olduğunu düşünüyorum...selenin değişmesi isabet olmuş...

bunlar ve km si göz önüne alındığında fiyat diğer ilanlar da değerlendirildiğinde 17 yazmak makul..ama bu fiyat insanı başka motorlara da sevkeder...

yani hidrolik debriyajlı, kombine absli ve diğer bir çok avantajı olan vfr 800 e yönlenirim ben bunu almaya niyetlensem...

öncelıkle merhabalar tekrardan:)
ben daha önce 2004 2005 ve 2006 olmakla beraber 3 fazerim oldu ,üçüde aynı kasa olduğu için hızlanmaya kalktığınızda ön tarafın hafiflediğini ,gidonun kontrolunun azaldığını hssedıyordum.bu s2 de ise ne gazlamada ne frenlemede ,on taraf hep stabıl yol tutusunu koruyorben bunu bır nebze on camurlugun aerodınamık olasına bağlıyorum...fiyata gelınce ustundekı estraları ıncelemedınız sanırım?sadce egzostu bıle 1.850 tl tıtanyum akrapoviç.bu motorun egzostunu ıkıncı el bulmak ayrı dert,hadı dıyelım buldunuz 1000 yada 1.200 tl ye anca alırsınız.(daha once cok arkadasımada ,uzun aramalar sonnucu bulduk,az bısey ezıgı vardı 1000 tl ye zor aldık.
vfr ye gelınce hıc kullandınız mı?v4 kellesi olan bır motoru bununla kıyaslamanzı anlamadım?bu motorun egzostsuz fıyatı 17.500 dıyorum.km gayet normal neticede 6 yasında bır motor yılda 7 bın km yapsan 42 bın olur demi. belkı gıder eksrasız bır s2 alırsın 17 ye başka ,aldığın motoru bujıleri ,lastıkleri ya yag filitresi ,3 takım sınter bakır fren balatası,debrıyaj telı akusu , bunlara harcayacağın parayla 19 bın tlye egzostsuz ,xenonsuz,manetız v.s aksesuarsız bos bır fazere bınersın ancak.
bu paralara xj 600 dıwersıon da alırsın ,lakın boru sasesinın malıyetı nekadar ucuz olduğunu araştır ve haraletı (fazere gore)cabuk yulseltıgınıde unutma arkadaşım.saygılar.ALLAH gönlüne gore versın.

İzmir İl Temsilcisi
ben daha önce 2004 2005 ve 2006 olmakla beraber 3 fazerim oldu ,üçüde aynı kasa olduğu için hızlanmaya kalktığınızda ön tarafın hafiflediğini ,gidonun kontrolunun azaldığını hssedıyordum.bu s2 de ise ne gazlamada ne frenlemede ,on taraf hep stabıl yol tutusunu koruyorben bunu bır nebze on camurlugun aerodınamık olasına bağlıyorum...fiyata gelınce ustundekı estraları ıncelemedınız sanırım?sadce egzostu bıle 1.850 tl tıtanyum akrapoviç.bu motorun egzostunu ıkıncı el bulmak ayrı dert,hadı dıyelım buldunuz 1000 yada 1.200 tl ye anca alırsınız.(daha once cok arkadasımada ,uzun aramalar sonnucu bulduk,az bısey ezıgı vardı 1000 tl ye zor aldık.
vfr ye gelınce hıc kullandınız mı?v4 kellesi olan bır motoru bununla kıyaslamanzı anlamadım?bu motorun egzostsuz fıyatı 17.500 dıyorum.km gayet normal neticede 6 yasında bır motor yılda 7 bın km yapsan 42 bın olur demi. belkı gıder eksrasız bır s2 alırsın 17 ye başka ,aldığın motoru bujıleri ,lastıkleri ya yag filitresi ,3 takım sınter bakır fren balatası,debrıyaj telı akusu , bunlara harcayacağın parayla 19 bın tlye egzostsuz ,xenonsuz,manetız v.s aksesuarsız bos bır fazere bınersın ancak.
bu paralara xj 600 dıwersıon da alırsın ,lakın boru sasesinın malıyetı nekadar ucuz olduğunu araştır ve haraletı (fazere gore)cabuk yulseltıgınıde unutma arkadaşım.saygılar.ALLAH gönlüne gore versın.

erro'nun demek istedigi teknik özellikleri bakımından kıyaslamak degil.

Vfr tabiki v4 vtec olsun yada oturuş posizyonu olsun fazerdan çok farklı.

Fakat teknik özellikler degilde aynı bütçe şemasına giren motorları seçenekler arasına almak gayet normal.

Örnek verme babında söylüyorum yeni honda 600FA alırken seçenekler arasına giren mt-09da olabilir.

Teknik özellikler bakımından birbirinden tamamen farklı fakat bütçe şeması içinde olabilir.

Motorunuz gayet temiz ben fotolardan gerçekten begendim fakat satış politikanızda egsozu ön plana almamanızı öneririm.

Size göre egsoz bir ekstradır bana görede egsoz bir eksidir.

Orjinal egsozlu Fazer arayan tiplerde var benim gibi.

Egsozun her açıdan zararlı düşünen kişiler bunu ekstra olarak görmeyebilir.

Motorunuz gerçekten güzel hayırlı satışlar dilerim :) :cat:

erro'nun demek istedigi teknik özellikleri bakımından kıyaslamak degil.

Vfr tabiki v4 vtec olsun yada oturuş posizyonu olsun fazerdan çok farklı.

Fakat teknik özellikler degilde aynı bütçe şemasına giren motorları seçenekler arasına almak gayet normal.

Örnek verme babında söylüyorum yeni honda 600FA alırken seçenekler arasına giren mt-09da olabilir.

Teknik özellikler bakımından birbirinden tamamen farklı fakat bütçe şeması içinde olabilir.

Motorunuz gayet temiz ben fotolardan gerçekten begendim fakat satış politikanızda egsozu ön plana almamanızı öneririm.

Size göre egsoz bir ekstradır bana görede egsoz bir eksidir.

Orjinal egsozlu Fazer arayan tiplerde var benim gibi.

Egsozun her açıdan zararlı düşünen kişiler bunu ekstra olarak görmeyebilir.

Motorunuz gerçekten güzel hayırlı satışlar dilerim :) :cat:

cem arkadaşım ben bu ıste yenı degılım kendım ustayım zaten ,erro arkaasımzın demek ıstedıgını ben anladım lakın,siz benım demen istedıgımı tam anlamamıssınız.mesela mt 09 neden bukadar uygun olduğunu bılıyor musun?malıyet ucuz,3 sılındır sade v.s v.s malıyet çok dusuk.yanı soyle bır ornek vereyim 2003 model BMW 3.30 ci dusun 45 bın tl olsun,bırde 2014 megan dusun aynı paraya sıfır megan...belkı meganda ,karanlığa duyarlı far, yok blootut v.s olabılır ama bı ci nın yerını tutabılır mı?demek ıstedıgımde bu...
bu ararda hıdrolık debrıyaj veya combıne yuznden vfr yi tercih eden arkadaşımda,suan fazere bınıyor:).benım arkdasım.egzost konusunda cem sende two braders dıe haykırıyordun ne oldu:)?egzostu on planda tutma demıssınde ,u benım satış polıtıkamla alakalı degıl,motorun artısıyla alakalı..sattıgım ılk buyuk motorum da değil:),sadece fazer olarak 4 . dedim.egzost hakkında yorum yapanlarda gıtsın orjınal egzostlu alsın nedıyeyım,zaten motordan egzosttan anlamayan adamada satacak motorum yok:).orjınal egzostun ıcındekı katalızorun artılarını esılerını araştırsınlar,oyle tartısalım derım:).
motorumu satma amacım tekrar ,ss e geçmek...yoksa mmemnunum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-600rr-r6-gsxr-600-taksli-149612253/detay ılanımmı guncelledım..

cem arkadaşım ben bu ıste yenı degılım kendım ustayım zaten ,erro arkaasımzın demek ıstedıgını ben anladım lakın,siz benım demen istedıgımı tam anlamamıssınız.mesela mt 09 neden bukadar uygun olduğunu bılıyor musun?malıyet ucuz,3 sılındır sade v.s v.s malıyet çok dusuk.yanı soyle bır ornek vereyim 2003 model BMW 3.30 ci dusun 45 bın tl olsun,bırde 2014 megan dusun aynı paraya sıfır megan...belkı meganda ,karanlığa duyarlı far, yok blootut v.s olabılır ama bı ci nın yerını tutabılır mı?demek ıstedıgımde bu...
bu ararda hıdrolık debrıyaj veya combıne yuznden vfr yi tercih eden arkadaşımda,suan fazere bınıyor:).benım arkdasım.egzost konusunda cem sende two braders dıe haykırıyordun ne oldu:)?egzostu on planda tutma demıssınde ,u benım satış polıtıkamla alakalı degıl,motorun artısıyla alakalı..sattıgım ılk buyuk motorum da değil:),sadece fazer olarak 4 . dedim.egzost hakkında yorum yapanlarda gıtsın orjınal egzostlu alsın nedıyeyım,zaten motordan egzosttan anlamayan adamada satacak motorum yok:).orjınal egzostun ıcındekı katalızorun artılarını esılerını araştırsınlar,oyle tartısalım derım:).
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-600rr-r6-gsxr-600-taksli-149612253/detay ılanımmı guncelledım..

amma büyüttün s2 miy de neymiş...ustaymış 4. motoruymuş...
vfr ile neden kıyaslama yapılamıyo gayet de yapılır..

vfr yi fazerdan üstün gören biri olarak niye fazera biniyomuşum..mantığa bak..param yoktu onun için biniyom...g.tüm yemedi onun için vfr ye biniyom...abs li olması bile benim için tercih nedenni..gerisini saymaya gerek yok...sana soruyoz mu niye 4 tane fazer aldın diye...insan gibi iki laf ettik, tercihimizi söyledik bi kamyon üslupsuz laf yazmışsın...

blootut braders değil ayrıca

İzmir İl Temsilcisi

Tartışmaya gerek yok aynı şeyleri farklı bakış açısıyla bakıyoruz.

Egsoz konusu tamamiyle kalbim bi nevi sevsede bi yanımda kesinlikle karşı.

Yani bu sadece mekanik olarak degil çevreye mahalleme apartmanımda oturan komşularıma kadar düşünüyorum fakat egsoza ben hiç bulaşmıyım polemik çıkıyor :mrgreen:

Herkesin zevki görecelidir kimisi VFR seçer kimisi Fazer mutlu olduktan sonra sorun yok :cat:

İzmir İl Temsilcisi
Aynı şeyi bende yapıyorum sinekleri silmek için kulanıyorum yalnız degilsiniz :cat:

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim.

Bazı üyelerin mesajlarını silindi bunu açıklama geregi duydum daha saygı çerçevesinde bilgi paylaşımı olması için.

Fazer topiginde herkes bilgi alışverişinde ve saygı çerçevesinde tabiki tartışabilir.

Fakat bazı üyeler tartışmaktan öte ( haklı veya haksız ) aşagılayıcı ve sitem edici şeyler yazdıgı için yetkililere bildirme geregi duydum.

Mesajlarını tekrardan yazmayın silinmesinin sebebi forum kurallarına uyulmamasıdır.

Saygı çerçevesinde tartışalım Fazer topiginin sürekli üyelerini sogutmayalım.

Bu yüzden tek ricam saygı.. :cat:

Moderatör
Ducatiyi satıp bende bir FZ6 mı alsam? Fazer demedim yalnız karıştırmayalım lütfen :)

Zamanında Fazer almayı düşünürken kaydettiğim bir yazı idi, bi kaç mikronluk yer değişiklikleri ile S2 ile arasındaki fiyat farkını çözmeye çalışıyordum.

Neyse ki cahiliyye döneminde fağzer tuzağına düşmemişim, yanlış anlaşılmasın, karakterime uygun değil. Seveni çok.

http://ortasehpa.com/site/fazer-s2-test-18.html

Zamanında Fazer almayı düşünürken kaydettiğim bir yazı idi, bi kaç mikronluk yer değişiklikleri ile S2 ile arasındaki fiyat farkını çözmeye çalışıyordum.

Neyse ki cahiliyye döneminde fağzer tuzağına düşmemişim, yanlış anlaşılmasın, karakterime uygun değil. Seveni çok.

http://ortasehpa.com/site/fazer-s2-test-18.html

çoğ beğendim ben.

Sevgili moderatör,
aslında senin motur koleksiyonluk bir alet,
imkan olsa elinden alırdım..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Arkadaşlar bu ilana dikkat !!!!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-yamaha-fz6-fazer-18-923-km-de-sifir-gibi-mukemmel-boyasiz-151836643/detay
Bu kişi daha önceki aylarda birçok kişiden kapora alıp kaçan birisidir.
Zaten motorun fotograflarıda yurtdışı fotolarıdır.

Bizi mi yiycekmiş mustaaa :mrgreen:

Bu ilana da dikkat. İlandaki motor, pertten toplama.. :cat:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-18.000km-149516098/detay

üstadlarım, herkese selamlar...
çok istememekle beraber topcase ve bağlantı demirine ihtiyacım var. çok bi bütçem olmadığı için ve saçma sapan bişey almamak için 2'nci el temiz ama sağlam elinden çıkartmayı düşünen veya beni bu konuda yönlendirebilecek olan varsa çok sevinirim. acelem yok :) zamanın bol...

Arkadaşlar bu ilana dikkat !!!!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-yamaha-fz6-fazer-18-923-km-de-sifir-gibi-mukemmel-boyasiz-151836643/detay
Bu kişi daha önceki aylarda birçok kişiden kapora alıp kaçan birisidir.
Zaten motorun fotograflarıda yurtdışı fotolarıdır.

151901518 numaralı ilan vardı oda ona sürecinde şu anda ilan başlığı aynıydı km ye kadar aradım konuştum hatta :) o ilanada dikkat ozaman :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar