goktug gezi yokmu gezi :silent:
Finaller fena bastırdı baş kaldırcak vakityok yav.
Ders çalışırken slyatları okurken arada forumada yazıyorum :cherry:
Arkadaşlar Apaçi oldum bildiğiniz apaçiFakat benimle alakalı bir durum yok ortada.
Hatırlarsanız Xenon 2 farıda aktif halde taktıracağımı söylemiştim Camgöz Moto'dan xenonlarımı aldım.
Dün bıraktım ustama motoru ve bugün aldım az önce ve ne göreyim ustamda takınca farketmiş ki Farlar yeşil.
Camgöz'ü aradım ben beyaz istedim bunlar yeşil çıktı dedim şuanda çözüm üretmeye çalışıyorlar söküp takması para bildiğiniz üzere ve Ampul arıyorlar şuanda bu xenon beynine uygun olarak bakalım ne olacak Camgöz moto yardımcı olacağını söyledi bekliyoruz. fotolar komik olsa da aşağıda görmenizi istedim
[url]http://i.hizliresim.com/x0b6nL.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/Kd4dX7.jpg[/url]
slm . arkadaşlar size biraz saçma gelebilir ama bu fz6 fzr6 arasındaki farklar nedir ayrıca fazerin nakedları fzn diyemi geçiyor anlam karmaşası içindeyim. kısmet olursa yakında bende bir fazerli olacağım . çevremde hiç fazer kullanan kimse yok bilende yok . ön bilgiye çok ihtiyacım var . aklımdaki motor fz6 s2 bakalım bütçeyi kasabilirsem . tşkler.
fzs600 = 2003 ve öncesi modeller. şu anki konumuzun sanırım dışında.
fz6 fazer = 2004 ve sonrası karenajlı fazer'lar.
fz6 = 2004 ve sonrası çıplak (naked) fazer'lar.
bendeki fazer 2004-2007 arası üretilen kafa karenajlı versiyon yani FZ6S Fazer.
eğer sen s2 istiyorsan senin için olması gereken model kodu FZ6 S2 Fazer (karenajlı ise) yoksa sadece FZ6S2
yanlışım varsa düzeltin ahali.
eğer yamahanın verdiği model numaralarını/isimlerini merak ediyorsan onları da açıklayayım :
FZ6N =naked versiyon
FZ6NA =naked ABS li versiyon
FZ6S =kafa karenajlı versiyon
FZ6SA =kafa karenajlı ABSL li versiyon
FZ6NHG =naked, S2 versiyon
FZ6NAHG =naked ABS li S2 versiyon
FZ6SHG =kafa karenajlı S2 versiyon
FZ6SAHG =kafa karenajlı ABS li S2 versiyon
aslında yamahanın verdiği model isimleri sadece parça kataloglarında ve servis manüllerinde işine yarar. bir sorun olursa cevaplamak için elimden geleni yaparım
eyvallah kardeşim teşekkürler . demekki fzr diye bişey yok. motoru antalya ve civarından bakıyorum ama pek istediğim gibi yok burayı takip edmeye çalışıyorum . daha önce 600 lük hiç sürmedim daha hiç motorda sürmemiştim ama motor kamyondan iner inmez bindim 3 senedir biniyorum . şakaya gelen bir motor değil biliyorum ama baştaki hedefim hep fazer almaktı 3 sene sabrettim şimdi zamanı diyorum. bakalım kısmet.
tşkler . inşallah.çevremdeki arkadaşlarım hep endurocu napacan o motoru 6000 den sonra kudurur diyorlar sizin gibi trafikte beni sıkıtırılınca hep gazlarım bunda kendime nasıl hakim olacağım bilmiyorum. antalyalı arkadaşlarla görüşmek isterim . ama sanırım burda antalyadan katılan pek yok gibi.evet şakaya gelmez, kendini eğitmen şart. ancak şu var ki fazer çabuk adapte olunan bir motor, 7bine kadar kedi gibi çünkü. bu yüzden yabancılık çekeceğini hiç sanmıyorum. ancak gaza gelip basınca her büyük motosiklette olduğu gibi öngörü, kabiliyet ve tecrübe istiyor. umarım gönlüne göre motor bulursun![]()
Göktug acil ön camı degiştirmen gerek dostum :cat:
Şahin usta kaç tl fiyat çekti ?
Prüzlerden öte sanki solmuş yada sulu boyayla boyanmış gibi yani mat siyah gibi degil pek
Eger o camda kararlıysan boyacıya götür dostum 10 tlye boyasın . Oda atar zamanla belki ama kaliteli olur.
Melihin sol grenajı 30tlye boyatmıştık yanlış hatırlamıyorsam fabrika çıkışlı gibi oldu motor :cherry: Sanayi bu herşeye çözüm var..
Şahin usta fiyat söyledimi ? gizli bir bilgiyse telden mesaj çek :mrgreen: