Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Dersine iyi çalışıp gelmiş :) bu arada akrep değil yoshi kullanıyorum. . :cat:

Yoshi bir arkadaşta var :)
modifiyeli ybr gibi ses çıkarıyordu :queen:

o yüzden yoshiden uzak durun. Fazer egzosunda two brothers son noktadır abiler

Şimdi bu durumda şunun payı var.

Ne kadar tüp degişssede orjinal egsozdan çok farklıysa yeni map isteyebilir.

Yani egsozdan egzosa degişir bu durum.

İçinde elyaf yoksa çok boş ise sorun olabilir.

Arıza lambası yakar alt devirlerde ölü olur.

Eger yeni takılan performans egsoz içi bomboş ise sorun olabilir.

Ama genelde kit işlem uygulanıyormuş Fazerlarda.

Exuplar iptal edilmeyecegi sürece problem olmaz diye düşünüyorum bende.

Yinede orjinalligin dışına çıkmak degicekmi erhan abi benide teşvik ediyorsun biz orjinal fazer sesinin ugultusunu dinleyen fazercilerdendik :mrgreen:

ben çok anlamadığım için fikir yüürtüyorum, biraz araştırmak lazım..motora özel yapıldığı için minimum müdahaleye göre üretiyolardı diyecem de bu çakallara güvenemiyom:)
dediğin gibi fazerın sessizliğine vurulmuştum ama artık zamanı da geldi sanki:)

bi de anladığım kadarıyla plakalık değişiyomuş ve yanında kit veriyolar yeni sinyalleri ile birlikte..ama orjinal sinyalleri kullanmak isteyen de kullanabiliyomuş...

tamam herkes 2 bro diyor ama cihan ın ses gayet iyiydi...ya da sessiz fazera ne egsoz takarsan tak kulağa iyi geliyor:)
ha görüntü dersen bişey diyemem hatırlamıyorum...:)

Motosikleti

::karma:: git traktör al gez len sen. Ben oğlumun sesinden gayet memnunum. ::144::

::karma:: git traktör al gez len sen. Ben oğlumun sesinden gayet memnunum. ::144::
:queen: şaka şaka
abi fazera el yapımı bile taksan güzel ses çıkarıyor meret
ben orjinalini daha seviyordum nedense. görüntü olarak akrep orjinale daha yakın duruyor ben olsam onu tercih ederdim

Motosikleti
IXIL ve Akrep çok yırtıyo. O yüzden şahsen tasvip etmiyorum Fazerda. Kulağı en tırmalamayan ve uzun yolda da çok rahatsız etmeyecek markalar TwoBro ve Yoshi bence.. Devil ve Leo da iyi fakat öncelikli değil bence..

Şimdi bu durumda şunun payı var.

Ne kadar tüp degişssede orjinal egsozdan çok farklıysa yeni map isteyebilir.

Yani egsozdan egzosa degişir bu durum.

İçinde elyaf yoksa çok boş ise sorun olabilir.

Arıza lambası yakar alt devirlerde ölü olur.

Eger yeni takılan performans egsoz içi bomboş ise sorun olabilir.

Ama genelde kit işlem uygulanıyormuş Fazerlarda.

Exuplar iptal edilmeyecegi sürece problem olmaz diye düşünüyorum bende.

Yinede orjinalligin dışına çıkmak degicekmi erhan abi benide teşvik ediyorsun biz orjinal fazer sesinin ugultusunu dinleyen fazercilerdendik :mrgreen:

Arkadaşlar o satılık two brothers egsoz benim,yaklaşık birbuçuk ay kullandım ve motoru teslim etmeden bir kaç gün önce çıkardım.Egsoz bence bu makinanın karakterini ortaya çıkarıyor,sürüşten inanılmaz zevk almaya başlıyorsun.Tabi zevkler değişir :) Ses muhteşem ötesi ama en çok faydası farkedilebilirlik tavan yapıyor,arabalara korna çalmaya pek gerek kalmıyor.Ayrıca artçı ile yolculuk yapan biriyseniz (benim gibi)arka selede ki ısınma sorunu ortadan kalkıyor.Karbon olduğundan dışarı sıcaklık vermiyor.Sloganı kullansamıydım acaba !! ARTÇINIZI SEVİNDİRİN.... :) Motorlar cpu olduğundan yakıt hava karışımını kendisi bir süre sonra ayarlıyor.Müdahaleye gerek yokmuş onu öğrendim.

İzmir İl Temsilcisi
Dersine iyi çalışıp gelmiş :) bu arada akrep değil yoshi kullanıyorum. . :cat:

Bizim grupta forumdan denk gelmissinizdir Flame ( alper ) onunla yakınızdır izmir mt'den.

Sagolsun kendisini bu konuda baya aydınlatı beni z750si için power comannder dyno testi falan adam baya ugraşıyor :mrgreen:

Cihan abi benim konularda dolaşıyordum az evel bi baktım mustafanın eski yazdıgı yorumlara .. paylaşayım dedim :mrgreen:

Cem kardeşim eski motorlarını şutlar yeni motorunu kutlarım
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Fazer konusunda ne kadar iyi bir seçim yaptığını ileriki km lerinde daha iyi anlayacaksın.
bazı yorumlardaki gibi fazer basmassan bir 250 cc kadar yakar ama devirli ve hızlı kullanırsan 100 km de 8 litreleri görmen normal olacaktır.
İzmire bir fazerlı arkadaşımız katıldığı için çok mutluyum.Zira seninle birlikte izmirde tanıdığım 4. fazerlı arkadaşımız olacaksın
Umarım en kısa zamanda görüşür,tanışır ve izmir fazer sevenler derneğini kurarız :D . Aklında bu motorla ilgili bir sorun olursa çekinmeden irtibata geçebilir hatta gaziemire kahve içmeye tanışmaya beklerim.

Zira seninle birlikte izmirde tanıdığım 4. fazerlı arkadaşımız olacaksın
Umarım en kısa zamanda görüşür,tanışır ve izmir fazer sevenler derneğini kurarız :D

Bir zamanlar fazer sevenler dernegi kurucaktık mustafa sattı şimdi fazeri oldumu bu :cherry:

saygılar mustafa hocam :rendeer:

Motosikleti
Bir zamanlar fazer sevenler dernegi kurucaktık mustafa sattı şimdi fazeri oldumu bu :cherry:

saygılar mustafa hocam :rendeer:

Konuş len :mrgreen: vur kırbacı kafasına kafasına :mrgreen: haketti o haketti ::whip::

Motosikleti
Ohoouuvvv sıradaki pabuçlarımız da belli oldu desene. istikrar kaldığı yerden devam ediyor. M3-M5- şimdi de M7 yapacaz oğlumuza :queen:

cihan gel sana bir sekiz alalım:) Tamam 6 güzel ama yeniliğe açık olmamız lazım:)

Motosikleti
Yok bea. ben oğlanı seviyorum. Bak ona bakım da yaptırıyorum hem. Daha çok yolumuz var bizim oğluşumla :mrgreen:

Motosikleti
Bu kadar yav valla.. Bir yıl baya maddi açıdan zorlandım. O yüzden çok gezemedim. Bi de festival organizatörüydüm, onunla ilgilenmekten 2 ay çakılı kaldım, gezemedim :mrgreen: önümüzdeki yazı bekliyorum yol yapmak için. o yüzden hazırlıyorum motoru. Bu hafta ağır bakımı yapılıyo işte hayırlısıyla ::sm_smile

İyi o zaman bu yaz oğluşunla epey gez hasret gider sonra yavaş yavaş vedalaşmaya hazırlan bence seneye de bu zamanlar sana bir 8 alırız diyorum.

Motosikleti
Yok bea, yeni Fazer 8'de egsozu kuyruk altına alırlarsa beyaz bi tane alırım da yoksa zor yani.. Night rod'a kadar devam bununla kısmetse ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar