Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Öyle kuru kuru teşekkür yok. fotoğraflarını görmek isteriz :mrgreen:

evet, fotoğraf istiyoruz :D

Bu arada ben hala fotoğraf paylaşmadım. Gelenek icabı haftasonu yüklerim :wiinkk:

Birkaç Fotoğraf Ekliyimde Forum Canlansın Bunlar Benden İyi Seyirler

Son Resimlerde Kızımla Ben :rendeer:

Abilerim bir sorum olucaktı, kaç bin devirden sonra vites değiştiriyorsunuz? Bizde performans egzoz olduğu için 5 bin devirden önce değiştiriyoruz. Erken gibi geldi bana. Sizede sormak istedim.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
4500-5000 ideal. Motora fazla yük bindirmeden vites değiştirmiş oluyorsun. bu devrin üzerinde değiştirmen agresif kullanmaya girer ::sm_smile

[urlhttp://img51.imageshack.us/img51/5435/5pd5.jpg[/url][/url][/QUOTE]

Yeni bir foto yüklemek istedim sayfada acilir umarim

Düldülü aldığımda sağ farda mercekli xenon vardı. Söküp attım. Dün de sol farın yanmadığını gördüm. Yarın H4 ve H7 ampul almam gerekiyor. Philips Nightbreaker Plus öneriyorlar. Önerisi olan var mı?

Ayrıca düldülümün TPS sensörü değişmemiş. Buna bağlı sorunlar 40000km civarı başlıyormuş. Benim düldül 39000 kmde. Gaz ayarımda hafif bir anormallik hissediyorum. Yamaha ücretsiz değişim için genelge yayınlamış ancak Yamaha Baydar, beleş değiştirmem diyor. Ben de bu TPS sensörünü biraz kurcalamak istiyorum. Sonuçta basit bir potansiyometre. O yüzden user manuel ve servis manuel linkine ihtiyacım var. Elide olan veya yardım edecek arkadaş var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

http://ebooktake.com/view/ebook/aHR0cDovL3d3dy5mYXplci1oaXNwYW5pYS5jb20vbWFudWFsZXMvY2F0YWxvZ29zX2RlX3JlcHVlc3Rvcy9GWjZfRmF6ZXIvZno2ZmF6ZXJfMjAwNl81dnhiX0V1cm9wYV9TdXJhZnJpY2FfQXVzdHJhbGlhLnBkZltid25dRlo2IFMgNVZYQiBFVVJPUEUgU09VVEggQUZSSUNBIEZaNiBTVg

Parçanın nerede olduğunu buldum. Yukarıdaki linkte PDF'nin 19. sayfasında Throttle Sensor Assy yazan zımbırtı TPS dediğimiz şey. Belki birinin işine yarar.

Arkadaslar

Kullandiginiz lastikler ne marka?

Bir de arka lastik 180 mi 190 mi kullaniyorsunuz?

Tsk

Düldülü aldığımda sağ farda mercekli xenon vardı. Söküp attım. Dün de sol farın yanmadığını gördüm. Yarın H4 ve H7 ampul almam gerekiyor. Philips Nightbreaker Plus öneriyorlar. Önerisi olan var mı?

Ayrıca düldülümün TPS sensörü değişmemiş. Buna bağlı sorunlar 40000km civarı başlıyormuş. Benim düldül 39000 kmde. Gaz ayarımda hafif bir anormallik hissediyorum. Yamaha ücretsiz değişim için genelge yayınlamış ancak Yamaha Baydar, beleş değiştirmem diyor. Ben de bu TPS sensörünü biraz kurcalamak istiyorum. Sonuçta basit bir potansiyometre. O yüzden user manuel ve servis manuel linkine ihtiyacım var. Elide olan veya yardım edecek arkadaş var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

http://ebooktake.com/view/ebook/aHR0cDovL3d3dy5mYXplci1oaXNwYW5pYS5jb20vbWFudWFsZXMvY2F0YWxvZ29zX2RlX3JlcHVlc3Rvcy9GWjZfRmF6ZXIvZno2ZmF6ZXJfMjAwNl81dnhiX0V1cm9wYV9TdXJhZnJpY2FfQXVzdHJhbGlhLnBkZltid25dRlo2IFMgNVZYQiBFVVJPUEUgU09VVEggQUZSSUNBIEZaNiBTVg

Parçanın nerede olduğunu buldum. Yukarıdaki linkte PDF'nin 19. sayfasında Throttle Sensor Assy yazan zımbırtı TPS dediğimiz şey. Belki birinin işine yarar.

Değişip değişmediğini nerden anlıyoruz? Aklıma düştü benim de şimdi, daha önce dediğim gibi belli bi üretimden sonra çözmüşlerdi, acaba hangi tarihten sonra, bize de patlamasın 33 bin km deyim

Baydar kaç para diyor bu sensöre ve değişimine acaba?

Arkadaslar

Kullandiginiz lastikler ne marka?

Bir de arka lastik 180 mi 190 mi kullaniyorsunuz?

Tsk

Fazerda 180 kullanılıyor. Bazı arkadaşlar daha şekil gözüksün diye 190 lık almışlar. Ancak yol tutuşunda çok problem yaşamışlar. Bence sende 180 den devam et.

Değişip değişmediğini nerden anlıyoruz? Aklıma düştü benim de şimdi, daha önce dediğim gibi belli bi üretimden sonra çözmüşlerdi, acaba hangi tarihten sonra, bize de patlamasın 33 bin km deyim

Baydar kaç para diyor bu sensöre ve değişimine acaba?

Erhan hocam, 300TL gibi bir fiyat tutuyormuş değiştirilmesi. Bu arızalı TPS ler sadece 2004 ve 2005 modellerde oluyormuş. 300TL az para değil. O yüzden bi kurcalamak istiyorum. Belki birşeyler yapabilirim. Fakat servis manueline ihtiyacım var. Eminim manuelde TPS nin minimum ve maksimum omaj değerleri yazıyordur. Ona göre bi ayar çekmek yeterli olacaktır.

Kim aramıyorki :p

Karıştırırken karşıma çıktı biraz karanlık çıkmış ama :):p Ortadaki fazer kimin bilin bakalım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar