Araniza 2006 abs li bordo fazerle katilmis durumdayim ilk izlenimlerim superrr
hayırlı olsun dostum. Alışana kadar çok gaz açma.
Araniza 2006 abs li bordo fazerle katilmis durumdayim ilk izlenimlerim superrr
bu TPS sensörü servis tarafından ücretsiz değiştirilmiyor mu?
Düldülü aldığımda sağ farda mercekli xenon vardı. Söküp attım. Dün de sol farın yanmadığını gördüm. Yarın H4 ve H7 ampul almam gerekiyor. Philips Nightbreaker Plus öneriyorlar. Önerisi olan var mı?
Ayrıca düldülümün TPS sensörü değişmemiş. Buna bağlı sorunlar 40000km civarı başlıyormuş. Benim düldül 39000 kmde. Gaz ayarımda hafif bir anormallik hissediyorum. Yamaha ücretsiz değişim için genelge yayınlamış ancak Yamaha Baydar, beleş değiştirmem diyor. Ben de bu TPS sensörünü biraz kurcalamak istiyorum. Sonuçta basit bir potansiyometre. O yüzden user manuel ve servis manuel linkine ihtiyacım var. Elide olan veya yardım edecek arkadaş var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
http://ebooktake.com/view/ebook/aHR0cDovL3d3dy5mYXplci1oaXNwYW5pYS5jb20vbWFudWFsZXMvY2F0YWxvZ29zX2RlX3JlcHVlc3Rvcy9GWjZfRmF6ZXIvZno2ZmF6ZXJfMjAwNl81dnhiX0V1cm9wYV9TdXJhZnJpY2FfQXVzdHJhbGlhLnBkZltid25dRlo2IFMgNVZYQiBFVVJPUEUgU09VVEggQUZSSUNBIEZaNiBTVg
Parçanın nerede olduğunu buldum. Yukarıdaki linkte PDF'nin 19. sayfasında Throttle Sensor Assy yazan zımbırtı TPS dediğimiz şey. Belki birinin işine yarar.
Arkadaslar
Kullandiginiz lastikler ne marka?
Bir de arka lastik 180 mi 190 mi kullaniyorsunuz?
Tsk
Değişip değişmediğini nerden anlıyoruz? Aklıma düştü benim de şimdi, daha önce dediğim gibi belli bi üretimden sonra çözmüşlerdi, acaba hangi tarihten sonra, bize de patlamasın 33 bin km deyim
Baydar kaç para diyor bu sensöre ve değişimine acaba?