Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Temiz görünüyor. Ama bence 14750 için aksesuarları tatmin etmiyor. Sadece düz bir kappa çanta... Eğer parama kıyacak olsam yalnızca temizliği için kıyardım. Fakat üzerindeki aksesuarlar bana yetersiz gibi geldi bu fiyat için... ::sm_smile

valla aksesuarın fiyata yansımaması lazım...sadece albeni yaratır... ilan uzun süre 16500 deydi, takip ediyodum...geçenlerde indirdi..aradaki kıyacağım paraya da temizliği içinse kıyarım içim rahat olsun yeter...artık ona yapacak bişey yok...3-5 in lafına bakmamamız lazım...allah imkan versin yeter ki

Arkadaslar, istanbul anadalu yakasi tercihli ancak avrupa yakasinda da bildiginiz, motorlarinizi bakima goturdugunuz bir usta var midir? Referansla gidileceginden cok fazla tuzlu olmayan ancak isinin hakkini alacak bir usta ariyorum.

Bir de malum sezon acilacakken, yagi, suyu, filterleri vs bakimi yaptirmak ortalama ne kadar tutuyor?

Simdiden tesekkurler/

Arkadaslar, istanbul anadalu yakasi tercihli ancak avrupa yakasinda da bildiginiz, motorlarinizi bakima goturdugunuz bir usta var midir? Referansla gidileceginden cok fazla tuzlu olmayan ancak isinin hakkini alacak bir usta ariyorum.

Bir de malum sezon acilacakken, yagi, suyu, filterleri vs bakimi yaptirmak ortalama ne kadar tutuyor?

Simdiden tesekkurler/

yağ değişimi + buji değişimi + filtre değişimi + genel bakım + kırık civata çıkarıp sağlamını takmak + zenon lambalarından biri patlaktı o değişti

hepsi toplam 400 lira uygun dersen ustanın yerini ve telefon numarasını verebilirim.

Arkadaşlar intenet üzerinden yağ filtresi alacam var mı tavsiye ettiğiniz? Bir de Castrol power 10w 40 ile castrol power 10w 50 racing
yağ arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşkkürler.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Geçtiğimiz haftasonu bakımımı yaptırdım. Ben yağ filtresi olarak Simota taktırdım. Hiflo, K&N, Yamaha, Simota, Champion markaları vardı. Aralarında en kalitelisi Simotaydı ben de onu taktırdım. O olmasaydı K&N veya Yamahanın orjinal filtresini taktırcaktım. :cat: Yağı 10-40 koydurdum, önerilen değer olduğu için. 15-50 de olabilirdi tabi... ::sm_smile

yağ değişimi + buji değişimi + filtre değişimi + genel bakım + kırık civata çıkarıp sağlamını takmak + zenon lambalarından biri patlaktı o değişti

hepsi toplam 400 lira uygun dersen ustanın yerini ve telefon numarasını verebilirim.

Selam, Ne tarafta kaliyor? iscilik dahil oldugunda uygun geliyor.. ozelden detaylari atabilirsen cok sevinirim. Cok tesekkurler

arkadaslar fz6 s2 nin kullanma kılavuzunu dokuman olarak nerden indirebilirim acaba tskler ....

http://www. s c r i b d . com/doc/10283675/Yamaha-Fazer-FZ6-S2-2007-Service-Manual-ENG

http://www.s c r i b d . com/doc/17169375/FZ6-Fazer-S2-Owners-Manual

Valla tam olarak istediğiniz şey midir bilmem ama nette aratınca bunlar çıktı ilk olarak. boşluk olan yerleri birleştirin adres çalışır.

http://www. s c r i b d . com/doc/10283675/Yamaha-Fazer-FZ6-S2-2007-Service-Manual-ENG

http://www.s c r i b d . com/doc/17169375/FZ6-Fazer-S2-Owners-Manual

Valla tam olarak istediğiniz şey midir bilmem ama nette aratınca bunlar çıktı ilk olarak. boşluk olan yerleri birleştirin adres çalışır.
buda degilmis bulent bey yinede tskler 2008 fz6 s2 kullanma kılavuzu bulmak bu kadar zor olurmu anlamadım ilginc...

Simdiden tesekkurler/

4. levent celiktepe tarafına gelebilirsen saglam motorcu var hocam eski motorcu yani bende 2008 s2 aldım mavi ona goturcem devamlı

Motosikleti
Hayırlı olsun. Ben de ilk olarak mavi S2 ABS alıyordum, kısmet olmadı kaçırdım. mavi S2 çok güzel oluyor ::sm_smile

s2 modeli nedense fiziksel olarak hiç hoşuma gitmiyo...çok fark olmayabilir ama bazı detaylar batıyo, özellikle kadranın sağındaki ve solnuda bulunan boşluklar..ama akseaur yan karenajları güzel gerçekten...

beyler selamlar;

bu konjektör arızasına ilişkin konuşuldu ama hepsini hatırlamıyorum..sanırım 2007 de bu kronik sprun çözüldü...2006 larında hepsi arıza vermedi ama bir çoğu servis tarafından değişti sanırım...benim alacğaım motor da 2006 ama sahibi geçen sene aldığı içni hiç sormadım konjektör değişti mi vs diye...bunun değişip değişmediğini nasıl öğrenebilirim, değişmemişse bu arızanın çıkma ihtimali yüksek midir..?

Motosikleti
Bir ara bir yerde okumuştum. Serviste şasi numarası ile taratıp öğrenebiliyorlarmış servis yetkilileri.. Sanırım. Ben de söylenenlerin yalancısıyım :mrgreen:

Bir ara bir yerde okumuştum. Serviste şasi numarası ile taratıp öğrenebiliyorlarmış servis yetkilileri.. Sanırım. Ben de söylenenlerin yalancısıyım :mrgreen:

öyle bişey olması lazım aslında ama motoru aldıktan sonra deişmediğini öğenirsem her an sürpriz mi beklemem lazım şimdi:)

bende gt 250 r dan sonra ( büyük bir degisim oldu benim icin gt 250 r cılar kızcak ama dogru yolu buldum diyebilirim ) yeni aldıgım 2008 mavi fz6 s2 me kavustum arkadaslar herkese slm = ))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar