buluşma olursa ben gelirim yanımda 98 tane de sonradan açılan arap atı getiririm hatta birde artçılık yerim olur 
merhabalar . 2 senedir bende hastalık haline gelen fazer ı uzun süredir araştırıyorum kısmetse subat sonu mart gibi almayı planlıyorum . birkaç aydır bu forumu takip ediyorum resmen bir fazer ailesi varbana da yardım edebilirseniz sevinirim bütçem 11 binliradır . sahibinden e bakıyorum fakat 11 bin üzerinde çoğu fiyat
fazeri olmayanlara fazer bulsak ramo :cherry:
Nette bu gün 2005 model fazer gördüm 80.000 kmde idi..bide yazmasınlar mı 12.500 lira .. motora lafım yokta el insaf motorun ekmeği yenmiş daha ne bu hırs kendimce biçtiğim değer 10 bin lira siz ne dersiniz..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-gormeye-deger-fazer-6-bak-pisman-olmassin-111969687/detay
Nette bu gün 2005 model fazer gördüm 80.000 kmde idi..bide yazmasınlar mı 12.500 lira .. motora lafım yokta el insaf motorun ekmeği yenmiş daha ne bu hırs kendimce biçtiğim değer 10 bin lira siz ne dersiniz..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-gormeye-deger-fazer-6-bak-pisman-olmassin-111969687/detay
temiz motor her zaman alınıp satılıyor... dosttan gelip dosta gidecek...motorlar kışın bile maşallah fiyattan ödün vermiyor
paşa bir çok motorun km si böyle yüksek ama düşürüyorlar.. en azından dürüst bir satıcı.. yabancı forumlara bakılırsa düzenli bakımları yapılmış motor için bu km ler çerez... ama bizim milletimiz 20 tl lik filitreyi değiştirmemeyi kar sayıyor.... ben alırken satarken hep doğruluktan yanayım...
motorlar kışın bile maşallah fiyattan ödün vermiyor[/QUOTE
ayağım kırıldı ödemelirim var çalışamıyorum sgk tan iş kazası parası yetmiyor diye motorumu satmaya karar verdim 12000 e almıştım gittim 11250 yazdım satılsında borçlarımı ödüyeyim diye ( banka kredisi) bu seferde millet başlıyor iyicene ölücülüğe samimi gerçekten motor aalmak isteyen aramadı da gelmedide gelen hep ölücü idi sırf bu yüzden aldığım fıyat yazdım 12000 tl şimdi arayanda yok gelendeAllah izin verirse nisan gibi satılır motorum..
Km takıntım yokta benim fiyatı o kadarda şişirmenin mantığını anlayamadım.. 8 yaşında bi motor için 80 bin km gayet normal sayılır önemli olan kazasının olmaması..paşa bir çok motorun km si böyle yüksek ama düşürüyorlar.. en azından dürüst bir satıcı.. yabancı forumlara bakılırsa düzenli bakımları yapılmış motor için bu km ler çerez... ama bizim milletimiz 20 tl lik filitreyi değiştirmemeyi kar sayıyor.... ben alırken satarken hep doğruluktan yanayım...
cihan sağolasın..
dostum motorum halen satılık ankaradayım..ilanım bu birçok insan ölücü olduğu için fıyatlar bu sebebten yüksek heryerde.. ben şeffaf ve samimi bir insanım alıcı isen düşünürsen yardımcı olurum.. selamlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-98-bg-109398374/detay/
sağolasın fazer ın temiz gözüküyor bütçeden dolayı şubat mart gibi alacağım tekrar irtibata geçerim seninle zaten ilanları sürekli takip ediyorum
güzel bir istanbul sabahından herkese günaydın....
hava güzel, kanımız kaynıyor, ama benzin yok
bu ayki istikakımı doldurdum maalesef...