Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

buluşma olursa ben gelirim yanımda 98 tane de sonradan açılan arap atı getiririm hatta birde artçılık yerim olur :)

merhabalar . 2 senedir bende hastalık haline gelen fazer ı uzun süredir araştırıyorum kısmetse subat sonu mart gibi almayı planlıyorum . birkaç aydır bu forumu takip ediyorum resmen bir fazer ailesi var :) bana da yardım edebilirseniz sevinirim bütçem 11 binliradır . sahibinden e bakıyorum fakat 11 bin üzerinde çoğu fiyat

cihan sağolasın..

dostum motorum halen satılık ankaradayım..ilanım bu birçok insan ölücü olduğu için fıyatlar bu sebebten yüksek heryerde.. ben şeffaf ve samimi bir insanım alıcı isen düşünürsen yardımcı olurum.. selamlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-98-bg-109398374/detay/

Nette bu gün 2005 model fazer gördüm 80.000 kmde idi..bide yazmasınlar mı 12.500 lira .. motora lafım yokta el insaf motorun ekmeği yenmiş daha ne bu hırs kendimce biçtiğim değer 10 bin lira siz ne dersiniz..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-gormeye-deger-fazer-6-bak-pisman-olmassin-111969687/detay

adam yazıyor 12500 pazarlıkla 11000 veya 10000 e bırakır örnek bu yazdığım. ama 80.000 km deki motora 10000 yazzsa bu sefer 8000 tl civarı almaya çalışcak millet. bunun için tüm motor piyasası yukarlarda.. piyasa iyide motor var kötüde..

Nette bu gün 2005 model fazer gördüm 80.000 kmde idi..bide yazmasınlar mı 12.500 lira .. motora lafım yokta el insaf motorun ekmeği yenmiş daha ne bu hırs kendimce biçtiğim değer 10 bin lira siz ne dersiniz..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-gormeye-deger-fazer-6-bak-pisman-olmassin-111969687/detay

paşa bir çok motorun km si böyle yüksek ama düşürüyorlar.. en azından dürüst bir satıcı.. yabancı forumlara bakılırsa düzenli bakımları yapılmış motor için bu km ler çerez... ama bizim milletimiz 20 tl lik filitreyi değiştirmemeyi kar sayıyor.... ben alırken satarken hep doğruluktan yanayım...

benim çevre antalyada kaldı ramo..
4 senedir izmitte motorcu çevrem yok..
bir elin beş parmağını geçmeyen arkadaşım var..
Dediğin gibi dosttan dosta gidecek motor zaten sahibindene düşmüyor..

paşa bir çok motorun km si böyle yüksek ama düşürüyorlar.. en azından dürüst bir satıcı.. yabancı forumlara bakılırsa düzenli bakımları yapılmış motor için bu km ler çerez... ama bizim milletimiz 20 tl lik filitreyi değiştirmemeyi kar sayıyor.... ben alırken satarken hep doğruluktan yanayım...

km konusunda sana katılıyorum... ülkemizdeki matık değişmedikçe kanı bozuk insanlar km ile halen oynamaya devam edicek neden zihniyet şu 80 bindeki motor bitmiştir abi... adam km yi düşürse 30.binde dese millet balıklama atlıyor km düşük abi... motora adam gibi baklırsa motor 80binde görür 200binde..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

motorlar kışın bile maşallah fiyattan ödün vermiyor[/QUOTE

ayağım kırıldı ödemelirim var çalışamıyorum sgk tan iş kazası parası yetmiyor diye motorumu satmaya karar verdim 12000 e almıştım gittim 11250 yazdım satılsında borçlarımı ödüyeyim diye ( banka kredisi) bu seferde millet başlıyor iyicene ölücülüğe samimi gerçekten motor aalmak isteyen aramadı da gelmedide gelen hep ölücü idi sırf bu yüzden aldığım fıyat yazdım 12000 tl şimdi arayanda yok gelende :) Allah izin verirse nisan gibi satılır motorum..

Km takıntım yokta benim fiyatı o kadarda şişirmenin mantığını anlayamadım.. 8 yaşında bi motor için 80 bin km gayet normal sayılır önemli olan kazasının olmaması..

cihan sağolasın..

dostum motorum halen satılık ankaradayım..ilanım bu birçok insan ölücü olduğu için fıyatlar bu sebebten yüksek heryerde.. ben şeffaf ve samimi bir insanım alıcı isen düşünürsen yardımcı olurum.. selamlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-98-bg-109398374/detay/

sağolasın fazer ın temiz gözüküyor bütçeden dolayı şubat mart gibi alacağım tekrar irtibata geçerim seninle zaten ilanları sürekli takip ediyorum

güzel bir istanbul sabahından herkese günaydın....
hava güzel, kanımız kaynıyor, ama benzin yok :(
bu ayki istikakımı doldurdum maalesef...

güzel bir istanbul sabahından herkese günaydın....
hava güzel, kanımız kaynıyor, ama benzin yok :(
bu ayki istikakımı doldurdum maalesef...

depo dolu ama bende motora binecek takat kalmadı... dün 313 km çevirdim... her gün en az 150 km ile kontak kapatıyoruz.. 20 km de işe gel git.. zaten bir pazar var oda alışveriş akraba ziyareti falan anca yetiyor... fazer kapalı garajında bir haftasını daha bitirdi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar