ikisinin de tarzı aynı değil mi..naked makina sonuçta...er6 desen o da güçlü bi alet...er6 alırsam 2009 üstü zor maliyet açısından...şimdi ssen de er6 dan sonra fazer bakıyosan ben de er6 ya şüpheyle bakmaya
Er6 ya supeyle bakma ben burda ne soylersem bos; benim hosuma gitmeyen senin hosuna gider tarz meselesi herkezin farkli, eger imkanin varsa ilk hangisini tercih ediyorsun al kullan begenmedigin zaman sat digerini al, herkez bisey anlatir kafan karisir sen neye odaklandiysan onu yap kendin tecrube edin. Ben er6n den once fazer alacaktim cok arastirdim yorumlari okudum cevreme danistim bi topik actim orda danistim, cogu insan tavsiye etmedi 10 kisiden 7 si tavsiye etmedi gittim fazer almadim icimde uhte kaldi, şimdi kafama koydum Allahin izniyle alacam bende tanisacam fazer ile iyi veya kotu begenmessem satarim beginirsem satmam ama sonra sunu demiyecem keske fazer alsaydim bu motoru alana kadar....
fazer in eksileri er6 ya göre fazladır...
şakaya gelmeyen, hata affetmeyen bir motor...
hele ki durduğu yerde şaka filan yapmaya kalkışmayacaksın motora...
atar affetmez...
ama giderken korkmayacaksın fazer den...
virajı hızlanması hele ki 7000'den sonra çıldırması bütün bu eksileri kapatır bana göre...
birde kombine frenlemeyi bileceksiniz, gerçi balatalar ısınınca kitleme sorunu da kalmıyor....