Saol tsk ederim.
fazer aşkım tutyor.. şu sayfayı aktif edip durmayın....
Aramıza hoşgeldin, motosikletin hayırlı olsunMerhaba 31000 km de 2005 model fz6 fazer ım var yeni aldım ve yağını değiştirmek istiyorum yağ olarak ne tafsiye edersiniz.. Ben motul 300v koymak istiyorum... Sizlerin tafsiyesi nedir hangi marka yağ kulanıyorsunuz bu benim ilk 600 cc motorum kaç km de yagını değiştirsem daha iyi olur...
Merhaba 31000 km de 2005 model fz6 fazer ım var yeni aldım ve yağını değiştirmek istiyorum yağ olarak ne tafsiye edersiniz.. Ben motul 300v koymak istiyorum... Sizlerin tafsiyesi nedir hangi marka yağ kulanıyorsunuz bu benim ilk 600 cc motorum kaç km de yagını değiştirsem daha iyi olur...
Bugün kapanan ilandaki gri fazer'ı aldın sanırım. Temiz makine, güzel günlerde kullan![]()
Geçmiş olsun.ale: Fazer ne durumda peki?
ale:
Fz6 fazer ile yapmadım onun için garajda duruyor.... Şirket motoruyla yaptım ondada cizik bile yok ama motor ayagıma düştüğü için ayagım kırıldı 9 vida bide platin taktılar :/
İnşallah Allah razı olsun...Yapma yav :sunny: çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir de kazayı bi daha hatırlatmayacak sağlığına kavuşursun.
2003 model 55.000 km'de Fazer desem ne dersiniz?İkinci eli biraz kıt gibi geldi ama yenisine nazaran birkaç konuda daha iyi diyorlar.
2003 model 55.000 km'de Fazer desem ne dersiniz?İkinci eli biraz kıt gibi geldi ama yenisine nazaran birkaç konuda daha iyi diyorlar.
Fiyat ne diyorlar?....
Bir de ne renk?...