Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Valla bu konuda seninle yarışabilirim. :) kısmetse 2 hafta daha.. 2 hafta sonra yavruma kavuşuyorum :)

Merhaba 31000 km de 2005 model fz6 fazer ım var yeni aldım ve yağını değiştirmek istiyorum yağ olarak ne tafsiye edersiniz.. Ben motul 300v koymak istiyorum... Sizlerin tafsiyesi nedir hangi marka yağ kulanıyorsunuz bu benim ilk 600 cc motorum kaç km de yagını değiştirsem daha iyi olur...

slm

Merhaba 31000 km de 2005 model fz6 fazer ım var yeni aldım ve yağını değiştirmek istiyorum yağ olarak ne tafsiye edersiniz.. Ben motul 300v koymak istiyorum... Sizlerin tafsiyesi nedir hangi marka yağ kulanıyorsunuz bu benim ilk 600 cc motorum kaç km de yagını değiştirsem daha iyi olur...
Aramıza hoşgeldin, motosikletin hayırlı olsun
periyodikbakmveonarm15qj.gif

Motosikleti

Bugün kapanan ilandaki gri fazer'ı aldın sanırım. Temiz makine, güzel günlerde kullan :)

Bugün kapanan ilandaki gri fazer'ı aldın sanırım. Temiz makine, güzel günlerde kullan :)

Fz6 - fazer tesekkürler resim için baya işimi yarayacak...,

Hayır ben geçen ay aldım fz6 fazeri ama benimkide gri... Aldıktan 1 hafta sonra tahlisiz bir kaza yaptım şirket motoru ile ve ayagım kırıldı onun için sadece 300 km yol yapabildim fazerimle hayalerimin motoruydu ama kısmetse gelecek seneye kaldı doya doya binmek.. Gelecek yaz için bakımlarını şimdiden fikir alış verşi yapıyorum fazer kulananlardan... Allah herkese istediği motoru nasip eder inşallah....

Motosikleti
Geçmiş olsun. :pale: Fazer ne durumda peki? :pale:

Motosikleti
Fz6 fazer ile yapmadım onun için garajda duruyor.... Şirket motoruyla yaptım ondada cizik bile yok ama motor ayagıma düştüğü için ayagım kırıldı 9 vida bide platin taktılar :/

Yapma yav :sunny: çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir de kazayı bi daha hatırlatmayacak sağlığına kavuşursun.

2003 model 55.000 km'de Fazer desem ne dersiniz? :) İkinci eli biraz kıt gibi geldi ama yenisine nazaran birkaç konuda daha iyi diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar