Taerzları değişik ilk bakmada... Birisi naked diğeri touring...
Arasındaki fark ne dersen Grenajlardan öte daha ağır duruyor fazeer... XJ6 daha genç işi... Daha agresif kullananların makinası...
yaşlımı demek istedin bana![]()
NE BİLİYORSAN AKTAR HOCAMressam 01 arkadaşım sen bu makına hakkında ne istiyorsun sen bana söyle topragım sana her turlu bilgi aktarımı yapabilirim :flower:
ederi bu daha ucuzu varsa onu alabilirsin.cok para istiyorsun o motora.

cok para istiyorsun o motora.
ederi bu daha ucuzu varsa onu alabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
arkadaşlar bayramda memlektte olacagım için
garajın kapısına ve kilidine güvenmedigim için,
hırsızlık olayları artıgı için
fazerimdan 4 gün ayrı kalacağım için
motosikltimi evimin misafir odasına koydum,
eve gelen misafirleri ağırlayacak, gelecek olursanız fazer ım ile irtibata geçebilirsiniz,
[url]http://a1111.hizliresim.com/r/5/c2l4.jpg[/url]
[url]http://a1111.hizliresim.com/r/5/c2mr.jpg[/url]
siyah puıg ön cam,ialanda yazmış üzerindeki çanta ve eksoz yoktur diye. artı olarak ne kaldı geriye
üstadım araya gireyim biraz konuyu güncelleyeyim...siyah puıg ön cam,
vites göstergesi,
motor koruma demiri,
4000 km gitmiş michelin lastik,
ve çiziksiz hatasız fazer..
bundan iyisini bulursan alabilirsin.
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
ön kafa grenajı komple sağlı sollu ne kadar tutar değiştirmeye kalkışırsak?
fiyatını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
bundan 6 ay önce zeytinburnu yamaha servisi ünal terziden 490 tl ye aldım kafa granajınıherkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
ön kafa grenajı komple sağlı sollu ne kadar tutar değiştirmeye kalkışırsak?
fiyatını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
NE BİLİYORSAN AKTAR HOCAMOLUMLU VE OLUMSUZ YÖNLERİNİ
hocam teşekkür ederim verdigin bilgiler için.gaz kesme olayı tps sensörüyle alakalıymıs 2006 modellerde olan bi problemmiş fakat onuda yamaha garantiden deiştirmiş basvuranlarınkini.böyle bi sorun varmıs yani yanlıs deilmiş. seninkide muhtemelen deiştirilmiştir. tavsiyen içinde teşekkürler saolun.selam arkadaş,
bu forumu başından sonuna kadar okursan bir çok bilgiye sahip olabilirsin. kısaca ben kendi adıma konuşayım;
1- arka frenleri bence zayıf. ancak yuksek suratte durma problemi muhtemelen her motorda var.
2 senin dediğin gibi gaz kesiyor, aniden açıyor falan olayını ilk defa duyuyorum. bu site haricinde fazer ile ilgili başka bir siteyede üyeyim, ilk defa senden duydum bu olayı. ben yaşamadım hiç, fazer kullanan 3-5 tanıdığımdan da duymadım.
3- fazla gazlarsan, yediği benzine inanamazsın. ancak cihan veya birolun bu hususta bir lafı var ve ben beğeniyorum. benzinciye gidip depoyu fulle diyemeyen fazera binmemeli.
4- servis ve yedek parça sorunlu derler ancak ben henüz yaşamadım, çünkü bir tarafı bozulmadı allaha şükürservis ise istanbulda tanıdığım arkadaşlarımın yanına gidiyorum.
5- digital devir göstergesi yerine, km saatinden bağımsız fıldır fıldır dönen bir devir göstergesi olsaydı daha güzel olurdu.
6- bu motora binersen 4 silindir altına binmezsin
bunlar eksileri.
1- şekil şemal olarak R1-R6 1. sıradadır benim için ancak kullanamayacağım için almam. Fazer 2. sırada gelir benim için. 3. sıra yok bende.
2- orjinal egzos veya değişmiş egzos farketmez, sesi her halukarda müthiş.
3- genelde gezilerime günlük çıkıyorum ve 400 kmden az kullanmıyorum. kullanımı kolay, yormuyor. gazı açtığında da yeterince gidiyor.
4- bu fiyata, bu kadar özellikte başka bir makine bulman imkansız.
kısaca dedim ama biraz uzun oldu..
PS: Cihanı şahsen tanımam ama bu forumdan, başka bir forumdan ve facebooktaki sayfadan biliyorum. motoru pahalıdır veya ucuzdur birşey diyemem ancak temiz kullandığını düşünüyorum. alacaksan, 3e 5e fazla bakmadan temiz bir makina alman ileride başına gelebilecek problemleri azaltır. 1-2bin tl daha ucuz olan makinanın neden daha ucuza satıldığını 2 kere düşün.