Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aleykumselam zaman zaman çıkıyoruz birkaç arkadaş avrupa yakasındayız karşıya geçersek haber ederiz.

özelden cep tel ver Kemal kardeşim
Adım Ahmet

Beni niye almıyosunuz aranıza, benim de fazer'ım var, ben de üniversite okudum :p

şaka bi yana arkadaşlar, baktım bu topicte ses yok gsr600 topic'ine sardım ben de

0 530 370 57 45
Ercan Karakuş

bi tanışalım, kahve içelim, fazer'ları tokuşturalım :queen:

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
eyvallah kardeş baş göz üste

akşamları kafamıza estimi çıkıyoruz

bu arada gsr de sıkı makine kafasında grenaj olsa fazera dudak büktürür gibime geliyor

05323672322

özele gerek yok uzun süredir fazer kullanıyorum yardımım dokunacak bi konu olursa seve seve yardım ederim görüşmek üzere.

Kozyatağina çok gelirim benim çok yakın bir arkadaşım orda aynı zamnda motorsiklet ustasıdır.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
İyi niyetinizden dolayı teşekkürler, nidakulede çalışıyorum, zaman zaman motorla geliyorum

numaralarınızı kayıt ettim arkadaşlar görüşürüz inşallah

bende bağdat caddesi şaşkınbakkaldayım zaten motosikletim sürekli kaldırımdadır gri-siyah geçersen uğra bir çayimi iç :)

görüşmek üzere.

Vay vay fazerciler yaz geliyor canlanıyor,bi akşam toplanalım,biz dört kişiyiz.:cherry:

1.aggressive
2.birol
3.cihan
4.aggressive(amcası)

Bu gurubu canlandırıp,çoğaltmak lazım,en az 10 fazer toplanıp küçük bir fazer adası kurmamız lazım.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Vay vay fazerciler yaz geliyor canlanıyor,bi akşam toplanalım,biz dört kişiyiz.:cherry:

1.aggressive
2.birol
3.cihan
4.aggressive(amcası)

Bu gurubu canlandırıp,çoğaltmak lazım,en az 10 fazer toplanıp küçük bir fazer adası kurmamız lazım.

iki arkadaş daha var birol

1.aggressive
2.birol
3.cihan
4.mustafatech - aggressive(amcası)
5.K M L
6.ercankarakus

slm

1.aggressive
2.birol
3.cihan
4.aggressive(amcası)

artcı kabul eden varmı:silent::silent:

Beni niye almıyosunuz aranıza, benim de fazer'ım var, ben de üniversite okudum :p

şaka bi yana arkadaşlar, baktım bu topicte ses yok gsr600 topic'ine sardım ben de

0 530 370 57 45
Ercan Karakuş

bi tanışalım, kahve içelim, fazer'ları tokuşturalım :queen:
Telefonunu kayıt ettim ercan bir ara buluruz inşallah.

05323672322

özele gerek yok uzun süredir fazer kullanıyorum yardımım dokunacak bi konu olursa seve seve yardım ederim görüşmek üzere.

Kozyatağina çok gelirim benim çok yakın bir arkadaşım orda aynı zamnda motorsiklet ustasıdır.

toplantı yapar her konu üzerinde konuşuruz.
seninde telini kayıt ettim.
artcı kabul eden varmı:silent::silent:
antalyadan artçı almıyoruz,
istanbula gelirsen olur ama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

s

1.aggressive
2.birol
3.cihan
5.K M L
6.ercankarakus
7.korkut250

son durum 7 kişi
10 kişi olunca toplanıyoruz arkadaşlar...
varım diyenler telefon numaralarını burdan veya özelden aatrsa bana sevinirim, irtibatı sağlama bağlamak amacı ile.

1.aggressive
2.birol
3.cihan
5.K M L
6.ercankarakus
7.korkut250

son durum 7 kişi
varım diyenler telefon numaralarını burdan veya özelden aatrsa bana sevinirim, irtibatı sağlama bağlamak amacı ile.[/QUOTE]

8.sırada beni yazın istanbul/avrupa yakasından erenerdogan 0532.365 47 71

bende bağdat caddesi şaşkınbakkaldayım zaten motosikletim sürekli kaldırımdadır gri-siyah geçersen uğra bir çayimi iç :)

görüşmek üzere.

sizin motorun yanına ara sıra ben de park ediyorum :)
kankashopun orada duran motor mu sizinki? kankashopun sahibi arkadasımdır :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

Telefonunu kayıt ettim ercan bir ara buluruz inşallah.

toplantı yapar her konu üzerinde konuşuruz.
seninde telini kayıt ettim.

antalyadan artçı almıyoruz,
istanbula gelirsen olur ama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

s

1.aggressive
2.birol
3.cihan
5.K M L
6.ercankarakus
7.korkut250

son durum 7 kişi
varım diyenler telefon numaralarını burdan veya özelden aatrsa bana sevinirim, irtibatı sağlama bağlamak amacı ile.

eeee.. 1 ay önce isim toplamıştın, şimdi baştan mı yapıyorsun listeyi.. :) yazın bakalım benide. göztepede oturuyorum bende..:queen:

sizin motorun yanına ara sıra ben de park ediyorum :)
kankashopun orada duran motor mu sizinki? kankashopun sahibi arkadasımdır :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

eeee.. 1 ay önce isim toplamıştın, şimdi baştan mı yapıyorsun listeyi.. :) yazın bakalım benide. göztepede oturuyorum bende..:queen:

evet o motor benim dün ben kaçırmışım muhabbeti toplantı oldumu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar