Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet fazerci abilerim yaz geliyor fazerlerin bakışları değişiyor,şu yağmur ayını atlatınca hep beraber toplaşıp hem yol yapalım hemde köftelerimizi yiyelim nedersiniz.:silent::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet fazerci abilerim yaz geliyor fazerlerin bakışları değişiyor,şu yağmur ayını atlatınca hep beraber toplaşıp hem yol yapalım hemde köftelerimizi yiyelim nedersiniz.:silent::bounce:

İstanbulda olmak vardı off ne yenir köfte ekmek :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence fazerde eksik olan şeylerden birisi sakal.Orjinalinde sakal olsa çok güzel olurdu. eski kasaya olan sakal yeni kasaya olmuyor eski sakallar daha uzun ve şık duruyor.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
kullanıcı için kesinlikle yorucu değil,birgünde 300km civarı yol yaptığım çok oldu,ama yolcu (s2 den önceki modellerde )ayakları biraz fazla yukarı bastığı için yoruluyormuş,benim artçılarımdan şikayet eden olmadı ama ,onuda belirteyim:p sizinle fazerimin birkaç fotosunu paylaşmak istiyorum..buyrunuz...

bu fazerle ilk gezimden.....demirci'ye gitmiştik

bu demirci yolunun virajlarında 2 kişi yatırabildiğim sınırı gösterirken:mrgreen:

herkese de tavsiye ederim :cat:

güzel resimler:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lastikler süper duruyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ucuz 50 liralık akuler den taksak ne kadar saglıklı olur arkadaşlr kullanan varmı

ucuz akü bulamıyorsun ki çok aradım ama yok. adana camgözlerde var dediler abus diye bir akü onu aldım depoyu falan söktüm anaaaa ne göreyim akü orjinal üküden büyük ve yuvaya olmadı bir sürü rezillik anlayacağın

Merhaba

Ben Kemal 2005 model fazer sahibiyim
Kadiköy Bağdat caddesinden selamlar olsun güzel bir pazar günü bir gezi yapabilirseniz katılmayı isterim.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Aleykumselam zaman zaman çıkıyoruz birkaç arkadaş avrupa yakasındayız karşıya geçersek haber ederiz.

özelden cep tel ver Kemal kardeşim
Adım Ahmet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar